Citește Descrierea Oficială

Spania Business School este o nouă școală de afaceri privat, independente și pluraliste, cu o funcție socială foarte importantă. Am putea indica ne confruntăm cu una dintre puținele școli , dacă nu numai de afaceri sociale.

Se compune din profesioniști cu o vastă experiență în predare și doresc să-și împărtășească cunoștințele de valoare adăugată pentru societate. Dorim să serviciu și formarea oamenilor talentați, indiferent de vârstă, rasă sau cerințe.

Spania Business School se concentrează pe afaceri, formarea juridică și operațională, ca urmare a unei metodologii de eLearning de înaltă calitate utilizat de cele mai importante scoli de afaceri din lume.

pixelSpania Business School prezenta obține recunoașterea comunității internaționale și a calității formării on - line prin intermediul personalului său didactic, cererea mare de programe academice și a sistemului de cost competitiv./>

misiune

Misiunea și viziunea Spaniei Business School

 • Ghid de luare a deciziilor.
 • Accentul pe excelență și de servicii.
 • Creșterea formativă a societății.

valori

Valorile se bazează pe indivizi și companii sunt comunități de oameni.

 • Respect față de ceilalți, personal și profesional. De afaceri de management de oameni centrate.
 • Spirit de serviciu și de excelență în calitate ca mijloc de lucru bun.
 • Umilința, capacitatea de a învăța și de a asculta.
 • Integritatea și munca în echipă.
 • angajament social.
 • Internaționalizare.
 • Antreprenoriat.

metodologie

formare online dezvoltat de Spania Business School se bazează pe un nou model care reconciliază de predare non-față și completează progresele tehnologice și de învățare. Predarea este echivalent cu fata, dar care să permită a se adapta programele de disponibilitatea acestora, posibilitatea de a combina de formare cu dedicație profesională și personală.

Metoda on-line permite atingerea obiectivelor de formare prin participare și interacțiune. Participanții au un rol pe deplin activ, intervenind într-o serie de activități și dezbateri pe care le va forța să interacționeze cu atât profesorul cât și cu programul colegii lor.

În timpul programului studentul trebuie să intre asiduu în campusul virtual pentru a avea o monitorizare continuă:

 • metoda de caz, sistemul utilizat de către școlile de conducere de afaceri internaționale.
 • material de studiu.
 • Participarea la studii de caz practice.
 • forumuri de discuții și discuții cu profesori și elevi.
 • Videoconferințe și trăiesc clasa virtuală sau modul amânată în cazul în care profesorul dezvoltă concepte și conținuturi care promovează dezbaterea și de muncă în următoarele săptămâni.

Nu va fi un feedback continuu de a îmbogăți educația elev-profesor prin încurajarea elevilor să identifice principalele probleme și prioritizarea problemelor, cum ar fi managementul timpului. Profesorul tradițional devine un tutore sau facilitator și funcțiile sale principale:

 • Îndrumați elevii spre învățare de conținut, răspunzând la întrebări, activități de corectare și subliniind aspecte care ar trebui să aprofundeze.
 • Pozitiv să încurajeze întregul grup, crearea unui climat de învățare și care ridică probleme de dezbatere.
 • Urmărirea participării studenților, evaluarea învățării și efectuarea feedback-ul de zi cu zi.

Un program de calitate on-line oferă următoarele avantaje:

 • Reconcilierea între dvs. de timp, personal, lucru și studii. Posibilitatea de a urmări învățământul superior, fără a întrerupe planificarea muncii.
 • Economii. Costurile de transport, timpul de călătorie și de formare.
 • Flexibilitate. Tu alegi timpul și dăruire.
 • Tehnologie. Utilizarea și familiaritatea a tehnologiei.
 • Networking. Schimb de experiență de muncă și de a extinde rețeaua.
Programe predate în:
 • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Spain Business School

toate persoanele care doresc să creeze, să gestioneze, moderat, să dezvolte și să conducă comunități virtuale, ține evidența conturilor și interpretarea rapoartelor metri ... [+]

Cine ar trebui să participe:

toate persoanele care doresc să creeze, să gestioneze, moderat, să dezvolte și să conducă comunități virtuale, ține evidența conturilor și interpretarea rapoartelor metrice pentru a evalua ROI de orice brand sau companie se întâmplă. Atât profilul administratorului comunitar și Social Media sunt cerute de către toate organizațiile și una dintre profesiile cele mai promițătoare.

Obiective: Să învețe să interpreteze comportamentele pe care utilizatorii sunt în rețea și știu, să înțeleagă și să aplice fundamentele oricărei companii, ci din punctul de vedere al rețelelor sociale. Știind provocările pe care utilizatorii, companiile și brandurile lor trăiesc în rețelele sociale. poziționați strategic compania dvs. în RRSS din punctul de vedere al conținutului de management, marketing social și servicii pentru clienți. Toate competențele unui manager comunitar în fiecare rețea socială. Abilitatea de a măsura, analiza și raportarea rezultatelor așa cum se întâmplă. În plus, o serie de obiective globale la toate programele care constau din: conduce eficient echipe, să învețe să ia decizii strategice, de a dezvolta o viziune globală și abilități inclusiv, managementul schimbării și managementul de master de captare. ... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
10 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Pentru toți profesioniștii care trebuie să ruleze companii, fie ei înșiși sau pentru altcuiva, digital, sau care va transforma alții în digital. Master în Digital Busines ... [+]

Cine este pentru:

Pentru toți profesioniștii care trebuie să ruleze companii, fie ei înșiși sau pentru altcuiva, digital, sau care îi va transforma în digital.

Master în Digital Business vă permite să fiți profesor în toate disciplinele de noi afaceri, fundamentale tehnologice și juridice aplicate la Internet, produse, consumatori digitali și comerț electronic, marketing în toate aspectele sale (rețele digitale, mobile, sociale, loialitate de clienți), gestionarea conținutului online, analiza web, publicitate, abilități În Spain Business School suntem experți în formarea liderilor digitali actuali și viitori.

obiective:Cunoașteți, înțelegeți și aplicați bazele fundamentale ale oricărei companii, dar din viziunea noii piețe: digital.Obțineți cunoștințe de bază despre vânzări, marketing, finanțe și resurse umane, dar stăpânirea noilor tehnici: Marketing digital, Rețele sociale, Comerț electronic, Abilități de management 2.0 și Web Analytics.Aflați cum să măsurați și să obțineți rezultate privind acțiunile care sunt puse în aplicare.Deveniți un expert în obținerea celei mai bune ROI.Aveți posibilitatea să vă construiți propriul proiect și să obțineți finanțare pentru acestaÎn plus, există o serie de obiective globale pentru toate programele care constau în: gestionarea eficientă a echipelor de lucru, învățarea deciziilor strategice, dezvoltarea unei viziuni globale și integrate, stăpânirea managementului schimbării și captarea aptitudinilor manageriale.ordinea de zi:... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Analistul digital și cercetătorul de date sunt două dintre cele mai solicitate profiluri în prezent și în următorii ani. Această diplomă este destinată profilurilor manag ... [+]

Cine este pentru:

Analistul digital și cercetătorul de date sunt două dintre cele mai solicitate profiluri în prezent și în următorii ani. Această diplomă este destinată profilurilor manageriale, managerilor intermediari, profilelor tehnice, profesioniștilor independenți, antreprenorilor etc. Pe scurt, pentru orice profesionist care vrea să fie lider în compania digitală.

Acest program poate fi predat online, semi-față în față sau în persoană intensiv.

obiective:Cunoașteți, înțelegeți și aplicați fundamentele fundamentale ale oricărei companii, dar din viziunea noii piețe digitale.Învățați să interpretați comportamentele pe care le au utilizatorii în rețea și, în special, pe site-ul nostru, în scopul adaptării produselor, serviciilor și afacerilor dvs. la ceea ce solicită utilizatorii.Gestionați cele mai importante instrumente, cum ar fi Google Analytics. În plus, luați legătura cu realitatea Big Data, care este deja o realitate de neoprit care afectează atât companiile, cât și indivizii.Aveți posibilitatea să vă construiți propriul proiect și să obțineți finanțare pentru acesta.În plus, există o serie de obiective globale pentru toate programele care constau în: gestionarea eficientă a echipelor de lucru, învățarea deciziilor strategice, dezvoltarea unei viziuni globale și integrate, stăpânirea managementului schimbării și captarea aptitudinilor manageriale.ordinea de zi:... [-]
Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
Part time
10 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Maestrul în Antreprenoriat antrenează elevul dacă se gândește la crearea propriului proiect sau dacă a făcut-o deja. Dacă acest lucru este cazul dvs., vă va învăța din do ... [+]

Maestrul în Antreprenoriat antrenează elevul dacă se gândește la crearea propriului proiect sau dacă a făcut-o deja. Dacă acest lucru este cazul dvs., vă va învăța din domeniile juridice să luați în considerare, să descoperiți ideea, să căutați finanțare și să desfășurați operațiunile și gestionarea unei afaceri.

Mediul înconjurător este 100% experiență și veți fi instruiți și îndrumați de antreprenori renumiți, care vă vor prezenta cele mai interesante rețele pentru ideea dvs. de afaceri.

În plus, dacă sunteți interesat, veți termina masteratul cu ideea făcută pentru a face acest lucru, iar compania dvs. a creat cu sfatul celor mai buni profesioniști din domeniu.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Este destinat tuturor celor care doresc să creeze o afacere pe Internet și care doresc să ajungă la potențialii cumpărători, oriunde s-ar afla și care știu cum să o facă ... [+]

Cine este pentru:

Este destinat tuturor celor care doresc să creeze o afacere pe Internet și care doresc să ajungă la potențialii cumpărători, oriunde s-ar afla și care știu cum să o facă de la diferitele dispozitive care există. De asemenea, pentru cei care au nevoie să definească și să planifice strategia care duce la succes în orice companie dedicată comerțului.

obiective:Cunoașteți, înțelegeți și aplicați bazele fundamentale ale oricărei companii de pe Internet dedicate comerțului, dar din viziunea noii piețe digitale.Dobândiți cunoștințele complete de la achiziția de clienți, loialitatea, strategia de comerț electronic la analiza rezultatelor.Aflați cum să măsurați și să obțineți rezultate privind acțiunile care sunt puse în aplicare.Deveniți un expert în obținerea celei mai bune ROI.Aveți posibilitatea să vă construiți propriul proiect și să obțineți finanțare pentru acesta.În plus, există o serie de obiective globale pentru toate programele care constau în: gestionarea eficientă a echipelor de lucru, învățarea deciziilor strategice, dezvoltarea unei viziuni globale și integrate, stăpânirea managementului schimbării și captarea aptitudinilor manageriale.ordinea de zi:... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
10 găsește juris doctor
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Direcționată către toți profesioniștii care trebuie să includă în strategiile lor de afaceri noile canale utilizate de clienți: digital. Și, bineînțeles, tuturor antrepre ... [+]

Cine este pentru:

Pentru toți profesioniștii care trebuie să integreze în strategiile lor de afaceri noile canale utilizate de clienți: digital. Și, bineînțeles, tuturor antreprenorilor care au nevoie să cunoască avantajele pe care le oferă Internetul fie pentru că vor crea un e-commerce, fie pentru că vor să-și transforme sau să-și adapteze afacerea tradițională la cea digitală.

obiective:Cunoașteți, înțelegeți și aplicați bazele fundamentale ale oricărei companii, dar din viziunea noii piețe: digital.Dobândi cunoștințe complete despre marketing și managementul clienților.Aflați cum să măsurați și să obțineți rezultate privind acțiunile care sunt puse în aplicare.Deveniți un expert în obținerea celei mai bune ROI.Aveți posibilitatea să vă construiți propriul proiect și să obțineți finanțare pentru acestaordinea de zi:... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
10 găsește juris doctor
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Website
Număr de telefon
+34 917 19 10 00