Citește Descrierea Oficială

Spania Business School este o nouă școală de afaceri privat, independente și pluraliste, cu o funcție socială foarte importantă. Am putea indica ne confruntăm cu una dintre puținele școli , dacă nu numai de afaceri sociale.

Se compune din profesioniști cu o vastă experiență în predare și doresc să-și împărtășească cunoștințele de valoare adăugată pentru societate. Dorim să serviciu și formarea oamenilor talentați, indiferent de vârstă, rasă sau cerințe.

Spania Business School se concentrează pe afaceri, formarea juridică și operațională, ca urmare a unei metodologii de eLearning de înaltă calitate utilizat de cele mai importante scoli de afaceri din lume.

pixelSpania Business School prezenta obține recunoașterea comunității internaționale și a calității formării on - line prin intermediul personalului său didactic, cererea mare de programe academice și a sistemului de cost competitiv./>

misiune

Misiunea și viziunea Spaniei Business School

 • Ghid de luare a deciziilor.
 • Accentul pe excelență și de servicii.
 • Creșterea formativă a societății.

valori

Valorile se bazează pe indivizi și companii sunt comunități de oameni.

 • Respect față de ceilalți, personal și profesional. De afaceri de management de oameni centrate.
 • Spirit de serviciu și de excelență în calitate ca mijloc de lucru bun.
 • Umilința, capacitatea de a învăța și de a asculta.
 • Integritatea și munca în echipă.
 • angajament social.
 • Internaționalizare.
 • Antreprenoriat.

metodologie

formare online dezvoltat de Spania Business School se bazează pe un nou model care reconciliază de predare non-față și completează progresele tehnologice și de învățare. Predarea este echivalent cu fata, dar care să permită a se adapta programele de disponibilitatea acestora, posibilitatea de a combina de formare cu dedicație profesională și personală.

Metoda on-line permite atingerea obiectivelor de formare prin participare și interacțiune. Participanții au un rol pe deplin activ, intervenind într-o serie de activități și dezbateri pe care le va forța să interacționeze cu atât profesorul cât și cu programul colegii lor.

În timpul programului studentul trebuie să intre asiduu în campusul virtual pentru a avea o monitorizare continuă:

 • metoda de caz, sistemul utilizat de către școlile de conducere de afaceri internaționale.
 • material de studiu.
 • Participarea la studii de caz practice.
 • forumuri de discuții și discuții cu profesori și elevi.
 • Videoconferințe și trăiesc clasa virtuală sau modul amânată în cazul în care profesorul dezvoltă concepte și conținuturi care promovează dezbaterea și de muncă în următoarele săptămâni.

Nu va fi un feedback continuu de a îmbogăți educația elev-profesor prin încurajarea elevilor să identifice principalele probleme și prioritizarea problemelor, cum ar fi managementul timpului. Profesorul tradițional devine un tutore sau facilitator și funcțiile sale principale:

 • Îndrumați elevii spre învățare de conținut, răspunzând la întrebări, activități de corectare și subliniind aspecte care ar trebui să aprofundeze.
 • Pozitiv să încurajeze întregul grup, crearea unui climat de învățare și care ridică probleme de dezbatere.
 • Urmărirea participării studenților, evaluarea învățării și efectuarea feedback-ul de zi cu zi.

Un program de calitate on-line oferă următoarele avantaje:

 • Reconcilierea între dvs. de timp, personal, lucru și studii. Posibilitatea de a urmări învățământul superior, fără a întrerupe planificarea muncii.
 • Economii. Costurile de transport, timpul de călătorie și de formare.
 • Flexibilitate. Tu alegi timpul și dăruire.
 • Tehnologie. Utilizarea și familiaritatea a tehnologiei.
 • Networking. Schimb de experiență de muncă și de a extinde rețeaua.
Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Spain Business School

Toți profesioniștii trebuie să conducă afacerile, fie ele însele sau pentru alte persoane, digitale sau care urmează să fie convertite în al lor digitale. Master în Digit ... [+]

Cine ar trebui să participe:

Toți profesioniștii trebuie să conducă afacerile, fie ele însele sau pentru alte persoane, digitale sau care urmează să fie convertite în al lor digitale.

Master în Digital Business vă permite să fie un maestru în toate disciplinele de noi întreprinderi, fundații tehnologice și juridice aplicate produselor pe Internet, consum digital și de e-commerce, marketing în toate formele sale (digitale, mobile, social networking, loialitate client), management de conținut online, analiză web, publicitate, abilități de management digital și multe altele ... Business School din Spania, suntem experți în formarea de lideri digitale existente și viitoare.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Spain Business School

Master în spirit antreprenorial permite studenților dacă ei se gândesc de a crea propriul proiect ca și în cazul în care a făcut-o deja. Dacă acesta este cazul, aceasta s ... [+]

Master în spirit antreprenorial permite studenților dacă ei se gândesc de a crea propriul proiect ca și în cazul în care a făcut-o deja. Dacă acesta este cazul, aceasta se va preda din domeniile juridice să ia în considerare, pentru a descoperi modul în care ideea de a căuta finanțare și să conducă operarea și gestionarea unei afaceri.

Atmosfera este de 100%, prin experiență și va fi îndrumat și instruit de către antreprenori de renume, care vă va prezenta cele mai interesante pentru ideea ta de afaceri de rețea.

De asemenea, dacă sunteți interesat, vei termina cu ideea ta comandantul a făcut să o facă, iar compania a creat cu sfatul celor mai buni profesioniști.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Spania
Website
Număr de telefon
+34 917 19 10 00