Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Educație Continuă la Universitatea din Barcelona este acum Școala de Educație Continuă - Universitatea din Barcelona.

Reînnoirea brand-ului si logo-ul acesteia este o parte a procesului de modernizare a imaginii grafice a tuturor entităților care alcătuiesc Grupul UB. Evoluția simbolizează vocația internațională a instituției și își confirmă angajamentul de a rămâne un partener strategic al profesioniștilor și companiilor pentru dezvoltarea talentelor și a managementului bazat pe cunoștințe.

Condiții de viață în Barcelona

Situat în nord-estul Spaniei, Barcelona este capitala Cataloniei și Spania, prima zonă economică. Populația orașului este de peste un milion și jumătate de locuitori, în timp ce numărul de persoane din întreaga Catalonia este mai mult de 7 milioane de oameni.

Datorită locației sale pe Marea Mediterană, Barcelona se bucură de un climat cald, primitor, cu temperaturi placute pe tot parcursul anului.

Astăzi, Barcelona este un oras modern, cosmopolit și foarte dinamic. Este un oraș confortabil, adaptat pentru oameni și pentru oameni.

Testul Școala de Educație Continuă - Universitatea din Barcelona Acesta este situat la 22 ° C @ Barcelona, ​​un cartier de producție inovativ care oferă spații moderne pentru concentrarea strategică a activităților de cunoaștere intensivă. Asta e în cazul în care acesta a creat un nou model de oras compact, în cazul în care cele mai inovatoare companii coexistă cu universități, centre de cercetare, de formare și de transfer de tehnologie, precum și de locuințe, facilități și zone verzi.

Limbile din Barcelona

Cele două limbi oficiale vorbite în Barcelona și în restul Catalonia sunt catalană și spaniolă. Cele două limbi sunt la fel de înțeles de către oamenii din Barcelona.

În ceea ce privește predarea, pot fi utilizate ambele limbi oficiale, fiecare program definește limbajul utilizat, catalană sau spaniolă, în funcție de caracteristicile programului în sine și publicului căruia i se adresează. Este politica UB pe care profesorii și elevii au dreptul de a alege limba în care doresc să-și exprime.

Tot ce trebuie să știi când ai venit să studieze în Barcelona

O Barcelona Centre Universitari (BCU) Acesta oferă resurse și informații pentru persoanele care vin la Barcelona pentru a participa la activitățile educaționale, cum ar fi o pungă de cazare pentru studenți și personal și cercetător străin.

Pune domeniul de aplicare dvs. materiale de promovare a formării, universitare și postuniversitare, precum și activitățile de cercetare conexe.

Gestionează activitățile care vizează integrarea culturală și civică a studenților și a profesorilor și cercetător străin, rezident în Barcelona și zona metropolitană.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Maestrul se adresează profesioniștilor care doresc să se dezvolte în managementul tehnic sau a câmpului energetic din surse regenerabile, piața energetică, eficiența și d ... [+]

Sectorul energetic a suferit modificări semnificative în ultimii ani. Necesitatea de a diversifica sursele de energie durabile, implicațiile politicilor de atenuare a schimbărilor climatice și de adaptare, printre altele, sunt subiecte fierbinti. Noile provocări ale companiilor și organizațiilor necesită profesioniști cu noi competențe, nu numai în domeniul tehnic, dar, de asemenea, în gestionarea energiei din surse regenerabile.

O Master în Ingineria și Managementul Energii Regenerabile vă pregătește pentru a fi capabil să planifice, să gestioneze și să evalueze fezabilitatea tehnică și economică a instalațiilor, promovarea energiei curate, regenerabile și endogene și îmbunătățirea eficienței energetice, depășirea barierelor tehnice, juridice și administrative care fac parte din viața de zi cu zi profesionale.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Master în Afaceri și Corporate Communication la Universitatea din Barcelona, ​​are ca scop să dezvolte profesional te în acest sector, pentru a evolua în poziții de respo ... [+]

Comunicare a cunoscut schimbări semnificative în ultimii ani: mai mult ca oricând, organizațiile au nevoie de profesioniști capabili să comunice și să ajungă la un public diferite, interne și externe. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să folosească toate instrumentele, atât online cât și offline. comunicare corporativă poate obține rezultate mai bune, a construi o imagine bună și de a îmbunătăți reputația instituțională.

O Master în Comunicare de afaceri și Corporate Universitatea din Barcelona își propune să dezvolte profesional te în acest sector, pentru a evolua în poziții de responsabilitate. În acest maestru, veți învăța abilități de comunicare, mediile online si offline, publicitate, marketing și relații publice. Vei invata ultimele tendinte in materie de comunicare. Vă va pregăti pentru a gestiona proiecte de comunicare și de a dobândi abilități manageriale pentru a facilita dezvoltarea profesionala. ... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Universitatea de absolvenți interesați de extinderea și îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul Marketing, Vânzări și Management organizațional, ca parte a dezvoltării ca ... [+]

TARGET

Universitatea de absolvenți interesați de extinderea și îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul Marketing, Vânzări și Management organizațional, ca parte a dezvoltării carierei lor. Profesioniști în marketing și / sau vânzări care doresc să-și reînnoiască cunoștințele pentru a spori carierele lor. Profesioniștii din alte domenii care doresc să completeze formarea și dezvoltarea acestora în domeniul marketing.Consultores sau consultanți care doresc să dobândească, să actualizeze sau să revizuiască cunoștințele de marketing și vânzări și aplicații.

obiceiuri noi, noi tendințe și comportamente, noi modalități de a comunica, mai multe informații de la consumatori și o cerere mai mare ... Aceste schimbări constante necesită marketing și vânzări să-și reconsidere filozofiile lor, concepte și instrumente pentru a ajunge la excelență în afaceri. Doar companiile și organizațiile capabile să se adapteze și să se adapteze politica lor de marketing la schimbările de pe piață va fi în măsură să avanseze.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză