Citește Descrierea Oficială


În 2006, Real Madrid CF și Universidad Europea de Madrid au creat prima Școală Universitară specializată în sport și relația sa cu managementul, sănătatea, comunicațiile și recrearea / recreerea.

Școala Universității Real Madrid - Universidad Europea se extinde dincolo de granițele sportului prin formarea unor lideri profesioniști în toate disciplinele care sunt asociate, într-un fel sau altul, cu acest domeniu. Programele de absolvent se concentrează pe domenii diferite și sunt destinate absolvenților de facultate și profesioniștilor din diferite sectoare legate atât de sport, cât și de amatori.

Școala a fost creată cu o componentă internațională puternică, la fel ca cele două instituții care o susțin. Pe de o parte există Clubul de Fotbal Real Madrid, care a luat o companie spaniolă și a devenit o forță internațională lider; pe de altă parte este Universidad Europea de Madrid, membru al Universității Internaționale Laureate, lider mondial în domeniul educației avansate.

Principiul educațional care stă la baza fiecărui grad absolvent al Școlii Internaționale Profesionale din Real Madrid este un accent specializat. Proiectarea și implementarea acestor programe este realizată de profesioniști atât din Real Madrid, cât și din Universidad Europea de Madrid, foarte prestigioși în domeniile lor respective.

Cu scopul de a oferi o educație practică, programele de absolvent sunt predate în facilități de ultimă generație: facilitățile Real Madrid la noile sale Sport City și stadionul Santiago Bernabéu, precum și campusurile Universidad Europea de Madrid din Alcobendas ( Madrid) și Villaviciosa de Odón (Madrid) În plus, majoritatea programelor de absolvent includ vizite la companii sau la evenimente legate de curriculum, cum ar fi Clubul All England unde are loc faimosul Grand Slam din Wimbledon, în cazul Alfredo Di Stefano MBA în Managementul sportului.

Facilităţi

Școala oferă studenților facilități de ultimă oră: Real Madrid Sports City din cartierul Valdebebas din Madrid și stadionul Santiago Bernabéu , precum și campusurile Universidad Europea de Madrid din Alcobendas (Madrid) și Villaviciosa de Odón (Madrid)

Campusul Alcobendas

Clădirea se află în orașul Alcobendas și măsoară 13.000 de metri pătrați . Cele patru etaje dispun de următoarele: mai mult de 50 de săli de clasă, laboratoare de informatică, birouri de facultate, camere de proiect pentru grupuri de studenți, birouri de îndrumare și spații multifuncționale. Clădirea este dotată cu cele mai recente echipamente de predare și rețele de calculatoare . Accesibil pentru persoanele cu handicap.

Villaviciosa de Odón Campus

Campusul Villaviciosa de Odón dispune de infrastructura necesară pentru optimizarea experienței de învățare . În ceea ce privește facilitățile sportive, există complexul sportiv , care dispune de terenuri și spații specializate pentru practicarea fiecărei discipline, precum și cele mai moderne laboratoare pentru abilitățile motorii, fiziologia exercițiilor și biomecanica mișcării. Acesta oferă cadrul perfect pentru predarea și pregătirea sportivă.

Există, de asemenea, două cămine de studenți în campus cu o capacitate de peste 550. Această opțiune garantează o viață convenabilă pentru studenți, cu toate facilitățile necesare.

Santiago Bernabéu

Puține stadioane din lume au operațiuni atât de profesioniste în toate domeniile, la fel ca și stadionul Santiago Bernabéu. Există multe detalii care fac stadionul Bernabéu unic în lume . Organizația a folosit cu succes cele mai bune aspecte ale altor stadioane și le-a adaptat nevoilor. Aceasta explică de ce Cisco Systems, una dintre companiile IT cele mai capitalizate din lume, alege stadionul Santiago Bernabéu ca exemplu de model în managementul stadionului.

Sportul orașului Real Madrid

Real Madrid Sports City este cel mai mare complex sportiv construit vreodată de o organizație de fotbal . 1.200.000 de metri pătrați este acasă atât pentru profesioniștii din domeniul sportului, cât și pentru fanii deopotrivă. Locația sa se află în zona privilegiată a Parcului de Valdebebas, una dintre cele mai ascendente și mai apropiate zone ale capitalei.

Rețea internațională

Școala Universității Real Madrid - Universidad Europea are un accent internațional, la fel ca instituțiile care o susțin. Real Madrid CF transcende localismul în virtutea recunoașterii și tradiției sale la nivel mondial. În plus, Universidad Europea de Madrid este parte a grupului Laureate International Universities , lider mondial în domeniul învățământului superior.

Această alianță nu putea conduce decât la un proiect ambițios la nivel internațional, și de aceea, în prezent, Real Madrid Graduate School - Universidad Europea este prezent acum în mai multe țări din Europa, Asia, Oceania și America.

În conformitate cu angajamentul nostru față de excelența academică și abordarea noastră profesională, când înființăm o școală într-o țară nouă, analizăm programele în prealabil. Verificăm că acestea sunt în sincronizare cu realitatea fiecărei locații, asigurând o experiență deosebit de satisfăcătoare pentru studenții noștri. În plus, fiecare program are o facultate internațională formată din cadre didactice spaniole care lucrează alături de profesioniști de top din țara în care sunt predate programele de absolvent.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea programe educaționale sunt acum predate în mai multe universități din întreaga lume.

Programe predate în:
Engleză
Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Masterat

Real Madrid International School

Prin Master, elevii au o excelentă oportunitate care vă permite să îndepliniți funcțiile directorului Cantera, directorului unui departament de metodologie, precum și dir ... [+]

Prin Master, elevii au o excelentă oportunitate care vă permite să îndepliniți funcțiile directorului Cantera, directorului unui departament de metodologie, precum și directorului Departamentului de captare și în orice domeniu al Direcției de Fotbal Sportiv . Maestrul vă permite și vă diferențiază să deveniți un profesionist excelent în orice domeniu al fotbalului .

OBIECTIVUL

Master în Managementul de fotbal oferă cunoștințele necesare și instrumentele necesare pentru a permite studenților să îndeplinească funcțiile de manageri de carieră, departamentele de metodologie, recrutare, precum și orice altă zonă de management sportiv al unui club de fotbal.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Real Madrid International School

Maestrul în Jurnalismul Comunicării și Sportului învață ce jurnalism sportiv are și cum funcționează, analizând modul în care dimensiunea profesională și socială a indust ... [+]

Maestrul în Jurnalismul Comunicării și Sportului învață ce jurnalism sportiv are și cum funcționează, analizând modul în care dimensiunea profesională și socială a industriei a evoluat la nivel național și internațional, inclusiv aspectele sale juridice și economice. Programul de master instruiește studenții în lucrări jurnalistice care acoperă domenii precum:

Tipăriți jurnalismul. Aici sunt abordate aspectele cheie ale producției de presă digitale și ale sportului digital, care acționează în conformitate cu codul de etică al profesiei de jurnalist.

Televiziune și sport. Aici sunt prezentate metode și tehnici specifice pentru acoperirea televiziunii a evenimentelor sportive, împreună cu modul de producere a conținutului specializat pentru programarea unui canal sau a oricărei alte platforme audiovizuale.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Real Madrid International School

Masteratul în drept sportiv oferă absolvenților de drept, precum și avocaților cu experiență, cu cunoștințele și particularitățile specifice domeniului juridic sportiv, o ... [+]

Masteratul în drept sportiv oferă absolvenților de drept, precum și avocaților cu experiență, cu cunoștințele și particularitățile specifice domeniului juridic sportiv, oferindu-le o viziune specifică asupra situației actuale a sportului și asupra organizării sale juridice.

Această diplomă se ocupă de dreptul sportiv într-un mod interdisciplinar, concentrându-l din diferite perspective, care permite elevilor să se adapteze mai bine la nevoile specifice pe care le solicită practica profesiei de avocat în fața diferitelor instituții sportive naționale și internaționale.

Acest grad este conceput astfel încât studenții să beneficieze de o formare practică axată pe învățarea dinamică a tuturor problemelor legate de dreptul sportiv. Pentru aceasta, se combină munca în echipă, sesiunile de roluri, dezbaterile, forumurile de discuții și simularea proceselor judiciare în fața instituțiilor naționale și internaționale.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Real Madrid International School

Masterat în drept sportiv Real Madrid este rezultatul natural al realității actuale a sporturilor profesionale și răspunde nevoilor sectorului, oferind studenților instru ... [+]

Masterat în drept sportiv Real Madrid este rezultatul natural al realității actuale a sporturilor profesionale și răspunde nevoilor sectorului, oferind studenților instruire integrată pentru acest domeniu profesional.

Program de part-time, de joi până sâmbătă. / Joi și vineri după-amiaza / seara, între orele 4.00 - 9.00 p.m., sâmbătă dimineața / după-amiaza, de la 9.00 la 2.00 pM, oferind studenților posibilitatea de a combina cursul cu orele lor de lucru.

POARTĂ

Scopul acestui masterat este de a ajuta elevii să-și dezvolte capacitatea de a oferi consultanță juridică și de a gestiona afacerile juridice ale entităților sportive, atât publice, cât și private. În obținerea acestei calificări, viitorul profesionist va fi stăpânit conceptele și instrumentele juridice cheie ale activității sportive.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Real Madrid International School

Studiați marketingul sportiv cu cei mai buni parteneri: Universidad Europea și Real Madrid, cel mai mare producător de venituri și cele mai recunoscute mărci din sportul ... [+]

Studiați marketingul sportiv cu cei mai buni parteneri: Universidad Europea și Real Madrid, cel mai mare producător de venituri și cele mai recunoscute mărci din sportul din întreaga lume.

Experimentați modul cel mai modern de predare, inclusiv proiecte reale și studii de caz, participarea la evenimente sportive, posibilități de conectare și stagii în branduri legate de sport.

Poartă

Obiectivul acestui program este formarea, actualizarea și specializarea studenților ca profesioniști de marketing și comunicare cu o orientare specifică pentru sport. Lipsa de profesionalism în mai multe instituții sportive încă și investițiile uriașe în sport în diferite sectoare creează un scenariu perfect pentru sosirea profesioniștilor de marketing moderni, creativi și actualizați în industria sportivă.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Real Madrid International School

Această diplomă de master a întreprins sarcina de a elabora programe de formare specifice și de a îmbunătăți calitatea vieții unor mari părți ale populației. ... [+]

Această diplomă de master a întreprins sarcina de a elabora programe de formare specifice și de a îmbunătăți calitatea vieții unor mari părți ale populației.Două itinerarii diferite: Profesionist și Investigator (acest lucru este posibil pentru Pdh)Învățare bazată pe practicăPOARTĂ

Pe baza modelului biopsychosocial, acesta a dezvoltat un program care se concentrează esențial pe cele trei dimensiuni ale sănătății: biologice, psihologice și sociale, pentru a răspunde nevoilor diferitelor populații cu un anumit tip de patologie sau vârstnicilor.

CINE ESTE?

Masteratul este destinat titularilor de diplome universitare de activitate fizică, psihologie sau educație, științe ale sănătății și educație fizică... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

Madrid, Community of Madrid, 28670 ES