PC Carrier

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem o Școală oficială în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) din 1987. Catalogul nostru acoperă cele mai solicitate cursuri de către companii, în baza aplicării a trei sisteme de instruire la alegerea studenților noștri:

  • Formare de grup (față în față sau telepresențială)
  • Formare personalizată (adaptată elevului)
  • Instruire INCOMPANY (personalizată pentru companie)

Profesorii, profesorii și tutorii noștri au gradul adecvat și pregătirea certificată de către companiile care dețin software-ul cu care avem acorduri de colaborare în calitate de Partener. Cursurile noastre sunt în multe cazuri completate cu module de stagii care pot fi plătite sau nu, în funcție de tipul cursului urmat și durata acestora și acordurile cu companiile noastre.

Toate cursurile noastre proiectate și auditate de la sediul nostru din A Coruña respectă standardul ISO 9001: 2008 pentru a garanta excelența proceselor de instruire și calitatea modelului de formare deschisă telepresențială, atât într-un mod sincron (clasă de grup virtual), cât și asincron (tutoriale individualizate despre conținut).

Oferim studenților noștri module specifice, astfel încât să poată obține certificarea ca profesionist asociat cu diferite tehnologii de informare și comunicare: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus etc.

Studentul solicită și efectuează o invitație de examinare într-o anumită TIC și, prin depășirea acesteia, îl înregistrăm în Registrul Internațional de Identificare (IDE), care o acreditează global în această tehnologie în fața oricărui organism public sau privat. Studentul de acolo poate fi acreditat ca tehnician oficial al companiei, să utilizeze logo-urile oficiale ale mărcii și să obțină beneficiile distribuției de software și materiale pe care le-a marcat pentru profesioniștii săi.

Locații

A Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicia, Spania