Citește Descrierea Oficială

Șoferul care trebuie să reușească în economia digitală.

Vă propunem prin cei mai importanți piloni ai economiei digitale de la bazele sale de programare în lumea afacerilor, prin tehnologia și antreprenoriatul noilor idei și modele de afaceri.

Nuclio Digital School vă oferă o pregătire transversală care vă permite să mergeți de la un nivel începător la un nivel Expert.

Scopul nostru

Fără îndoială că există o mare cerere pentru profesioniștii în domeniul digital, iar cele actuale trebuie adesea să reînnoiască cunoștințele, Nuclio Digital School are ca obiectiv principal crearea și reînnoirea profilurilor pentru cerințele reale ale industriei, astfel încât să asigurăm că aceste profiluri sunt pregătite să fie productive. a momentului în orice companie care le cere.

Concentrată pe crearea unei căi de succes pentru studenții noștri

Credem că cheia succesului este nivelul de calitate pe care elevii noștri îl termină.

Așa cum garantăm succesul profesional după finalizarea cursului, procesul de intrare a acestora necesită cerințe pe care candidații trebuie să le depășească, astfel încât să putem crea clase de nivel cu abilitățile necesare pentru a ține pasul cu subiecții.

Validarea competențelor necesare industriei

Oferim certificate pentru fiecare dintre programele noastre. La sfârșitul cursului, vă puteți arăta calificările. Veți primi o diplomă tipărită și semnată.

Obiectivele Cadrului de Certificare al Nuclio Digital School sunt de a oferi un sistem contemporan și flexibil care să:

  • Acționează ca un punct de referință pentru dezvoltarea curriculară, ceea ce duce la o certificare profesională a Nuclio Digital School
  • Sprijină căile de educație din industrie care oferă acces la certificări care permit oamenilor să se miște cu ușurință între diferiți educatori și roluri din industrie
  • Definește o cale clară de progres pentru profesioniști.
  • Acesta permite un nivel de aliniere cu alte roluri internaționale din industrie.

Carlos Blanco

președinte

"Există o mare schimbare între ceea ce a fost studiat și ceea ce companiile cer. Problema este că cei care știu despre tehnologie și marketingul online nu sunt profesori. Astăzi, un program specializat este mai util decât un program universitar. "

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Nuclio Digital School

Dezvoltarea unui curriculum de ultimă oră și a instructorilor experți pentru programul de imersiune cu durata de 16 săptămâni ... [+]

Deciziile bune se bazează întotdeauna pe date

Dezvoltați-vă expertiza în domeniul științei datelor prin utilizarea unor seturi de date din lumea reală și prin învățarea de la experți din industrie cu un curriculum bazat pe Python. Stăpânește instrumentele și tehnicile relevante pentru a rezolva problemele reale ale afacerii și a avansa astăzi cariera ta.

Obțineți rezultate reale

Echipa noastră de carieră vă ajută să vă identificați punctele forte, să vă perfecționați obiectivele și să vă conectați cu cei peste 200 de parteneri Nuclio pentru a vă transforma aspirațiile profesionale într-o realitate.

Cunoașterea experților

Rezolva problemele impreuna cu studentii de inalta performanta cu medii diverse in stiinta, analiza datelor, inginerie, matematica si multe altele. Creați conexiuni semnificative, întâlniți potențiali angajatori și alăturați-vă unei comunități de cursanți pe tot parcursul vieții.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nuclio Digital School

Descoperiți cum să creați, să atrageți, să testați și să implementați campanii de marketing digital cu rezultate reale. ... [+]

Extindeți și consolidați competența dvs. de marketing digital.

Internetul a transformat modul în care comunicăm și comercializăm clienților și părților interesate. Gama largă de instrumente ne permite să luăm decizii bazate pe date cu mai multă precizie și viziune decât oricând.

Dacă nu utilizați strategii eficiente de marketing digital, vă puteți lăsa organizația în urmă în timp ce alți concurenți cresc. Acest Master Intensiv vă ajută să învățați cum să navigați pe întreaga canal de marketing digital, de la recrutare la reținere și să obțineți instrumentele și cunoștințele necesare pentru a stimula creșterea în organizația dvs. Descoperiți o gamă largă de abordări de marketing digital și dezvoltați o mentalitate de iterație continuă și de învățare pentru a obține rezultate.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
16 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză