Nuclio Digital School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Șoferul care trebuie să reușească în economia digitală.

Vă propunem prin cei mai importanți piloni ai economiei digitale de la bazele sale de programare în lumea afacerilor, prin tehnologia și antreprenoriatul noilor idei și modele de afaceri.

Nuclio Digital School vă oferă o pregătire transversală care vă permite să mergeți de la un nivel începător la un nivel Expert.

Scopul nostru

Fără îndoială că există o mare cerere pentru profesioniștii în domeniul digital, iar cele actuale trebuie adesea să reînnoiască cunoștințele, Nuclio Digital School are ca obiectiv principal crearea și reînnoirea profilurilor pentru cerințele reale ale industriei, astfel încât să asigurăm că aceste profiluri sunt pregătite să fie productive. a momentului în orice companie care le cere.

Concentrată pe crearea unei căi de succes pentru studenții noștri

Credem că cheia succesului este nivelul de calitate pe care elevii noștri îl termină.

Așa cum garantăm succesul profesional după finalizarea cursului, procesul de intrare a acestora necesită cerințe pe care candidații trebuie să le depășească, astfel încât să putem crea clase de nivel cu abilitățile necesare pentru a ține pasul cu subiecții.

Validarea competențelor necesare industriei

Oferim certificate pentru fiecare dintre programele noastre. La sfârșitul cursului, vă puteți arăta calificările. Veți primi o diplomă tipărită și semnată.

Obiectivele Cadrului de Certificare al Nuclio Digital School sunt de a oferi un sistem contemporan și flexibil care să:

  • Acționează ca un punct de referință pentru dezvoltarea curriculară, ceea ce duce la o certificare profesională a Nuclio Digital School
  • Sprijină căile de educație din industrie care oferă acces la certificări care permit oamenilor să se miște cu ușurință între diferiți educatori și roluri din industrie
  • Definește o cale clară de progres pentru profesioniști.
  • Acesta permite un nivel de aliniere cu alte roluri internaționale din industrie.

Carlos Blanco

președinte

"Există o mare schimbare între ceea ce a fost studiat și ceea ce companiile cer. Problema este că cei care știu despre tehnologie și marketingul online nu sunt profesori. Astăzi, un program specializat este mai util decât un program universitar. "

Locații

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră