Citește Descrierea Oficială

Barcelona Tehnologia School este un proiect de educație de conducere, care permite în următorii profesioniști care vor transforma industria digitală.

Viziune

Transformarea digitală se schimbă toate aspectele societății umane, și are doar un limită, imaginația. Ecosistemul digitală a devenit noul status quo-ului, se schimbă industrii întregi și afaceri, relații și orice alt aspect al vietile noastre. Noi credem într-un viitor mai bun, cu formă digitală. Dar, în scopul de a se asigura, avem nevoie de talent gata de a conduce transformarea digitală.

Misiune

Furnizarea de ecosistemului tech profesioniștilor care industria digitală are nevoie. Excelență de dezvoltare a talentelor International.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Revoluția digitală necesită lideri capabili să înțeleagă tehnologiile disruptive și avantajele lor și consecințele, precum și lideri capabili să gestioneze transformarea ... [+]

Revoluția digitală necesită lideri capabili să înțeleagă tehnologiile disruptive și avantajele lor și consecințele, precum și lideri capabili să gestioneze transformarea digitală.

Ce voi învăța?

Master în Leadership Transformarea digitală vă oferă o înțelegere profundă a tehnologiilor emergente și vă oferă instrumentele necesare pentru a conduce cu succes strategii de afaceri digitale.

Veți fi capabil să dezvolte abilități digitale, cum ar fi strategia digitală, tehnologii perturbator, leadership și managementul schimbării, finanțele moderne, de afaceri de date, securitatea cibernetică, inovare și gândire creativă, printre alte subiecte.... [-]

Spania Barcelona
Septembrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză