Lens - Fotografía

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Încă de la începuturile sale, în ianuarie 2011, LENS Scoala de Arte Vizuale sa impus ca cel mai tânăr și mai rapidă creștere școala din Spania. Succesul său se află într-un angajament față de calitatea programelor oferite, bazat pe calitatea educațională, profesională și umană de facultate sale.

LENS este un proiect inovator de formare în domeniul audiovizualului, care oferă instruire la prețuri accesibile, fără a sacrifica de înaltă calitate. S-au găsit într-o școală de fotografie, în curând a extins programul său de a deveni o școală de arte vizuale, văzute ca instrumente care se dezvolta pe creativitate pentru a îmbunătăți cunoștințele de lumea din jurul nostru, fără a renunța la un orizont de transformare personală și colectivă.

LENS Scoala de Arte Vizuale ofera cursuri de fotografie, cursuri video, cursuri de design și ateliere de weekend în aceste domenii și la diferite niveluri: începător, intermediar și avansat. Domeniul de instrumente tehnice, învățarea unei mod de a privi și de a găsi limbă personală sunt cele trei repere ale unui drum deschis tuturor.

Cursurile profesionale a pregăti studenții pentru o carieră vedere realitatea mediului la locul de muncă și alternativele pentru noul profesionale.

Master in Fine Art Photography și proiecte profesionale este programul de pregătire imagine mai completă a scenei naționale.

Sistemul de învățare se bazează pe grupuri mici și atenție personalizată. Nevoile și preocupările studenților sunt punctul de plecare pentru construirea a cetățenilor critice, conștiente și creative.

LENS Vino pentru a verifica dacă acest lucru este posibil: pentru că ne-am bucura de pregătire și suntem pasionati de artele vizuale.

Locații

Madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania