Citește Descrierea Oficială

La Salle International Graduate School IGS &nbsp La Salle a 1600 de şcoli, printre care 73 universităţi şi şcolile de afaceri care acoperă mai mult de un milion de studenţi din cinci continente. &nbsp Este o instituţie capabilă să detecteze nevoile de formare ale fiecărei situaţii sociale şi să se adapteze la quirks sale. Acest lucru explică faptul că La Salle este o instituţie care promovează eco-culturale bogăţia de idei generate de gândire divergente, oferind acces la experienţe şi partajarea de cunoştinţe care îmbogăţesc propunerile de formare. &nbsp La Salle Campus Madrid este o reafirmare puternică a Centrul Universitar existente, cu scopul de a deveni un mediu de instruire în cazul în care inovarea şi să promoveze cunoaşterea şi valoarea sa, îmbogăţit şi împuternicită de către diversitatea internaţionale şi culturale care fac Salle un spaţiu deschis.&nbsp Converg în campus trei semnele distinctive de La Salle: tradiţie metodologice, angajamentul continuu la dezvoltarea personală şi angajamentul de a inovării ca un vehicul pentru îmbunătăţire.

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

La Salle International Graduate School IGS

Maestru de Management de proiect este singurul program de management executiv al inovării, acesta este singurul care este axat pe profile de mare. ... [+]

Maestru De Management De Proiect

Acesta este singurul program de management executiv al inovării, acesta este singurul care este axat pe profile de mare.

Proiectat în colaborare cu Fundația Tehnologia Informației (FTI) și AMETIC și sponsorizat de Telefónica și Indra, programul se pregătește pentru:

• Promovarea medii inovatoare și de a evalua impactul asupra organizării, lanțul de valori, de piață și utilizatori, dintr-o perspectivă de afaceri.

• Gestionarea proiectelor, atât individual, cât și în cooperare.

• Înțelegerea surselor de finanțare, măsuri fiscale și de proprietate intelectuală.

• abilități de management Achiziționați în acest mediu.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
La Salle International Graduate School IGS

Master în Management Software SAP (MSG-PSA) are drept scop de a instrui consultanţi, atât interne, cât şi externe, în punerea în aplicare a soluţiilor SAP ... [+]

Masterat în Management Software SAP

&nbsp

Master în Management Software SAP (MSG-PSA) are drept scop de a instrui consultanţi, atât interne, cât şi externe, în punerea în aplicare a soluţiilor SAP. Maestrul nu numai că oferă expertiză tehnică pentru configurarea instrumentului, dar accentul este pus pe procesele de afaceri, expertiza in management de proiect şi organizarea proceselor de punere în aplicare, precum şi o perspectivă în cele mai bune practici care SAP a fost inclus în software-ul său a lungul anilor.

&nbsp

Descriere

&nbsp

Eliberarea 14. Programul este cel mai SAP cu experienţă în piaţă şi de cele mai multe companii recunoscute ca fiind un program foarte exigent şi complet, acesta oferă o imagine de ansamblu a modulelor principale ale sistemului.Pregăteşte participanţilor pentru Consultants functionala, prin urmare, programul oferă expertiză tehnică şi proceselor de afaceri. Certificare Fi, atât de necesare la locul de muncă, cu o medie de 90% aprobat. Facultatea: Experţii cu peste 15 ani de experienta in SAP. ... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Part time
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
La Salle International Graduate School IGS

Masterat în Managementul de inovaţie pentru profesioniştii în domeniul TIC este singurul program de management executiv al inovării, aceasta este singura care este axat p ... [+]

Masterat în Managementul de inovaţie pentru profesionişti în domeniul TIC

&nbsp

Masterat în Managementul de inovaţie pentru profesioniştii în domeniul TIC este singurul program de management executiv al inovării, aceasta este singura care este axat pe profile de mare.

&nbsp

Vizează:

&nbsp

Profesionişti în care gestionează, coordonează şi de a gestiona proiecte de inovare. Managerii trebuie să ia în punerea în aplicare a unui sistem de management ID-i ca parte a unui IMM. Profesionişti şi Antreprenorii din sectorul TIC care doresc să ghid al carierei tale în domeniul de ID-ul i.

&nbsp

Cerinte:

... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză