Johan Cruyff Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Johan Cruyff Institutul formeaza sportivi, managerii sportivi și a altor profesioniști să fie lideri în Sport Management.

Johan Cruyff Institute este un amestec puternic de facultate, personal și parteneri care împărtășesc aceeași pasiune pentru formare urmatoarea generatie de lideri din industria de sport sportivi pro, parteneri de sport, organizații și studenți.

Potrivit lui Johan Cruyff: "Viziunea mea de management sportiv este destul de simplu. Cred ca oamenii care sunt pasionati de acest sport este că organizațiile sportive ar trebui să conducă. " Johan Cruyff Institutul știe că pasiunea pentru sportul promovează, de asemenea, de învățare și de dezvoltare. elevii ei, de la sportivi la manageri sportivi și a altor profesioniști, au un scop comun: să fie următoarea generație de lideri în managementul sportiv.

Modul în care ai pus această viziune în practică se bazează pe bunul simț, pragmatism, intuiție și optimism. Provocările cu care se confruntă mai bine împreună cu spirit de echipă, pentru a fi informat și să inspire pe alții spre beneficiul tuturor.

Mai mult de 6.000 de studenți din întreaga lume au participat la ambele programe academice on-line, pe site-ul și se confruntă în managementul sportiv, marketing sportiv, sponsorizare, coaching si administrare de fotbal. Ele sunt următoarea generație de organizații sportive pregătite pentru a gestiona lideri din întreaga lume.

Locații

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Address
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 934 18 78 68

Amsterdam

Address
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos