Citește Descrierea Oficială

School page option 1

Spiritul universitar

Vocația de a învăța și de a schimba lumea

O universitate implică transferul de cunoștințe, cercetare și transfer de cunoștințe. Cu toate acestea, aspirăm la mai multe.
Suntem oameni care ne dedică timpul și efortul de a învăța pentru a schimba lumea. Puteți vedea această ambiție în activitățile UIC Barcelona. Este în ADN-ul nostru.

Aveți experiența universității pe care ați visat-o mereu

Plasarea fiecărui elev în centrul a tot ceea ce înseamnă că sunteți protagonistul UIC Barcelona.

Acesta este angajamentul nostru față de dvs., reflectat de atenția individuală, grupuri de clasă mică, un organism de predare prietenos, servicii de susținere și tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Construirea de poduri către realitatea profesională

Suntem conectați la societate și la companii. Clasele sunt practicate și predate de către profesioniștii activi. Acestea sunt completate de un program de plasare la locul de muncă. Din toate aceste motive, UIC Barcelona are una dintre cele mai bune rate de ocupare a forței de muncă în sistemul universitar catalan.

În Barcelona și în legătură cu lumea

Multicultural Barcelona oferă un fundal general de talent și cunoștințe.
De asemenea, avem acorduri internaționale și programe de schimb cu universități din străinătate. Unele dintre programele noastre de licență sunt predate în parte în limba engleză; puteți chiar să luați întregul dvs. program de studii în această limbă.

Acreditare

Institutul Internațional de Catalunya a început oficial activitățile sale academice în octombrie 1997. Legea organică 11/1983 privind reforma universității (LRU), împreună cu Parlamentul din Catalonia din 26/1984, a stabilit cadrul legal adecvat pentru înființarea unei universități cu capacitatea de a acorda certificate oficiale. Fundación Familiar Catalana (Fundația Catalană de Familie) și-a asumat întreaga responsabilitate pentru realizarea acestui proiect academic.

School page option 2

Topul motivelor pentru care un student ar trebui să ia în considerare studiul la UIC Barcelona

 1. Experiență internațională într-unul dintre cele mai interesante orașe din lume: Barcelona
 2. Profesori și profesioniști cu înaltă calificare care îi place să învețe cu o mentalitate internațională
 3. Cursuri oficiale și formare practică
 4. Stagii internaționale
 5. O rată ridicată de ocupare a forței de muncă
 6. Modalitatea optimă de îmbunătățire a competențelor lingvistice
 7. Coaching personal și consiliere pentru toate programele și pentru toți studenții
 8. Rețele și contacte
 9. Dezvoltarea abilităților de leadership și antreprenoriale
 10. Continuați educația: Masterat, postuniversitar și doctorat programe

Servicii

Cazare: Dacă aveți nevoie de cazare în timpul petrecut la universitate, veți putea să aplicați pentru rezidențe, apartamente și camere studențești care au fost special concepute pentru nevoile dvs.

Sport: Studierea la UIC Barcelona înseamnă o evoluție generală ca persoană. Încurajăm studenții să se implice în activități sportive și fizice. Universitatea promovează și organizează activități sportive, competiții și oferă reduceri și alte avantaje studenților, astfel încât să poată avea acces la alte facilități și organizații din Barcelona.

Coaching și consiliere: servicii de consiliere și coaching destinate studenților pentru a-și atinge provocările personale și profesionale.

Viață de student

Servicii pentru studenți: vă ajută să atingeți ceea ce este cel mai important: obiectivele personale.

Organizează o gamă largă de activități culturale, sportive, sociale și academice. Serviciul oferă informații și îndrumări despre problemele academice, administrative și extrașcolare din universitate.

Serviciile Studenților ale UIC sunt responsabile de informarea și consilierea studenților despre modul de gestionare a documentelor și a altor aspecte extrașcolare.

Alumni: UIC Barcelona își relata filosofia academică a societății prin intermediul comunității sale de 12.000 de absolvenți. Această filosofie este excelența la locul de muncă, individul plasat în centrul tuturor, dorința de a sluji și căutarea constantă a adevărului.

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International University of Catalonia

Această diplomă de master vă va oferi cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a promova antreprenoriatul, cu un accent deosebit pe finanțare ca problemă ch ... [+]

Această diplomă de master vă va oferi cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a promova antreprenoriatul, cu un accent deosebit pe finanțare ca problemă cheie. În actualul context macroeconomic, având în vedere lipsa creditelor existente, industriile de capital de risc și companiile de capital privat devin din ce în ce mai mult o alternativă de finanțare în propriul drept pentru companii.

Barcelona se remarcă prin faptul că are un număr mare de entități specializate atât în ​​capital privat, cât și în finanțe corporative, care susțin și finanțează dezvoltarea de noi companii.

În unele cercuri Barcelona este acum prezentat în același mod în care Silicon Valley a fost prezentat în Statele Unite la un moment dat.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Catalonia

Master în Arhitectură și Design Business Management se străduiește să vă asigurați că veți putea aduce o valoare distinctivă profesiei dvs. prin know-how-ul de afaceri. A ... [+]

În sfera de afaceri a lumii tehnice / creative, există o lipsă semnificativă de profesioniști cu cunoștințe specifice disciplinei lor specifice și abilitățile de a dezvolta și gestiona în mod corespunzător o companie.

Master în Arhitectură și Design Business Management se străduiește să vă asigurați că veți putea aduce o valoare distinctivă profesiei dvs. prin know-how-ul de afaceri. Aceste cunoștințe vă vor spori capacitatea de a vă extinde afacerea și de a crește șansele de a vă alătura celor mai importante companii din sectorul dvs., care au nevoie de profesioniști cu cunoștințe tehnice și de o minte de afaceri versatilă, inovatoare și strategică.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Catalonia

Începeți-vă pregătirea ca manager cultural și poziționați-vă într-o industrie emergentă care creează locuri de muncă. Programul UIC Barcelona Master în Arte și Management ... [+]

An universitar 2017-2018: ediția a IX-a

Începeți-vă pregătirea ca manager cultural și poziționați-vă într-o industrie emergentă care creează locuri de muncă. Programul UIC Barcelona Master în Arte și Management Cultural are o abordare practică, internațională a domeniului.

Veți obține cunoștințe aprofundate din perspectivă antreprenorială cu privire la procesele de lucru implicate în produsele și serviciile culturale. Pe lângă subiectele din domenii-cheie, programul include și subiecte care promovează conducerea și utilizarea noilor tehnologii.

Elevii învață de asemenea despre dinamica muncii celor două căi de specializare: artele vizuale și patrimoniul cultural, precum și industriile culturale creative. Scopul este de a vă asigura că dobândiți un profil multidisciplinar, multidisciplinar, astfel încât să puteți lucra în domeniul politicilor, instituțiilor și proiectelor culturale. Acest program de masterat este strâns legat de orașul Barcelona, ​​care are o panoramă culturală de primă clasă și numeroase proiecte internaționale.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Catalonia

Această diplomă de master este un program educațional inovator, internațional și multidisciplinar, care îi învață pe elevi să implementeze cele mai urgente solicitări pen ... [+]

Despre

Această diplomă de master este un program educațional inovator, internațional și multidisciplinar, care îi învață pe elevi să implementeze cele mai urgente solicitări pentru construirea unor orașe mai rezistente și durabile prin planificarea și proiectarea urbană și modul în care trebuie să se elaboreze politici adecvate și modele de guvernare. Acest program pe un an oferă cele mai recente perspective, metode și instrumente pentru a face față amenințărilor legate de schimbările climatice, catastrofele naturale și transformările sociale și tehnice necesare pentru a minimiza impactul asupra mediului al tendințelor actuale de urbanizare la nivel mondial, abordând în același timp Justiție socială.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media