Instituto de Estudios Cajasol

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

De-a lungul celor 30 de ani de istorie, Instituto de Estudios Cajasol a fost recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri naționale, în special în zona andaluză cu ale cărei companii a menținut un contact mai strâns.

La originea actualului Instituto de Estudios Cajasol se întoarce la El Monte de Piedad și Caja de Ahorros de Sevilla, care au creat Munca Socială de Orientare și Consiliere, pentru a rezolva întrebările de la clienții și lucrătorii săi. Primele sale sesiuni de formare au fost pe impozitul pe venit, iar în 1983 a fost lansat primul curs pe termen lung privind managementul IMM-urilor.

Când Monte de Piedad își reînnoiește imaginea corporativă și este redenumit El Monte, primul curs de consultanță fiscală superioară a apărut în actualul Master în consultanță fiscală.

În acești ani există doar Fundația San Telmo, Confederația Antreprenorilor Sevilieni și Camera de Comerț. Institutul este foarte solicitat.

Institutul de Studii Juridice și de Afaceri a devenit centrul de pregătire pentru profesioniști și manageri din Sevilla și împrejurimile sale. După apariția Cajasol, care rezultă din Fuziunea Băncilor de Economii El Monte și San Fernando, Institutul, numit acum Cajasol, câștigă un nou impuls, extinzându-și domeniile de pregătire și activitatea pentru profesioniști.

În 2015, Clubul directorilor andaluzi s-a născut în cadrul Instituto de Estudios Cajasol și al Fundației Cajasol, în prezent un forum de întâlnire și dezbatere pentru directori și președinții celor mai relevante companii de pe scena națională.

În prezent, Instituto de Estudios Cajasol se poate lăuda că a instruit trei generații de profesioniști, care sunt împărțiți în posturi cu responsabilitate diferită ale entităților din Andaluzia și Spania.

În acești 30 de ani de existență, am fost actori proactivi în dezvoltarea socială și economică a mediului nostru.

Misiunea și valorile

Valorile IEC

Calitate, inovație și experiență

 • Vocația Instituto de Estudios Cajasol este de a oferi cea mai calificată pregătire postuniversitară pentru profesioniști de succes. Programele noastre, bazate pe adaptarea continuă la realitatea economică și socială, garantează prosperitatea muncii pentru studenții noștri.
 • Ne angajăm să instruim pentru dezvoltarea profesională, noul leadership și îndeplinirea personală.
 • Suntem susținuți de peste 30 de ani de experiență, în care am instruit peste 22.000 de directori, profesioniști și absolvenți universitari care acum integrează șabloanele celor mai bune firme naționale și multinaționale.
 • Masterul nostru complet, cursurile de expertiză și specializarea în cele mai solicitate aspecte ale pieței sunt o referință națională și internațională.

Un claustru prestigios

 • Peste 600 de profesioniști de excelență.
 • Cei mai buni experți din țară în fiecare specialitate. Un claustru eterogen care are profesori universitari, oameni de afaceri, profesioniști activi din sectorul privat, directori și înalți funcționari ai administrației publice.
 • Profesori cu o calitate umană și intelectuală deosebită, concentrați pe atenția personală a studentului și obișnuiți cu pregătirea conducătorilor superiori.
 • Toate avantajele unui claustru cu relații magnifice în principalele medii juridice și de afaceri.

Avizul Fundației Cajasol

 • O școală de afaceri cu garanția Fundației Cajasol.
 • Susținut și promovat de Fundația Cajasol, cu o vocație socială puternică, hotărât să sprijine dezvoltarea economică prin formare postuniversitară.
 • Toate valorile și beneficiile implicării profunde a Fundației Cajasol în țesătura productivă și de afaceri din Andaluzia.
 • Contacte cu companii și instituții cu caracter național și internațional.

Comunitatea studenților Instituto de Estudios Cajasol

 • Sisteme riguroase de selecție care privilegiază calitatea umană și intelectuală a elevului.
 • Grupuri compacte și omogene în care este favorizată munca în echipă, comunicarea, atmosfera prietenoasă și relațiile umane.
 • O asociație activă a studenților, cu sediul propriu în Institut, în care sunt exprimate legăturile speciale de unire stabilite de Institut cu studenții și profesorii săi. Un punct de întâlnire pentru diferitele generații de studenți. Un grup de încredere care îndeplinește o muncă importantă de îndrumare a studenților. Și un program extins de activități, interne și externe: consultanță profesională, instruire prin cursuri și conferințe monografice și inițiative recreative.

Facilități maxime de finanțare

 • Burse și ajută la studiul masteratului, finanțat de Fundația Cajasol.122457_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Cele mai avansate facilități

O veche hacienda rurală, cu o mare valoare patrimonială și artistică, reconvertită și adaptată funcționalității unui centru modern de pregătire, cu aproape 4.000 m2 de suprafață construită, cu dotările cele mai avansate.

Un mediu privilegiat pentru viața academică, care favorizează concentrarea și schimbul de experiențe.

Antonio Pulido Gutiérrez, președintele Fundației Cajasol

Acest lucru va fi amintit ca un moment al marilor schimbări economice, care, deși au generat instabilitate și incertitudine, duc pe termen lung la transformări sociale profunde și noi moduri de înțelegere a vieții.

Au dispărut structuri anterioare bazate pe credințe și valori care, așa cum demonstrează evoluția economico-socială, au fost greșite. Este necesar să mergeți spre un model de viață mai puțin materialist, mai echitabil cu împrejurimile sale și mai susținător față de ceilalți.

Acest lucru necesită multă calificare și creativitate, întrucât este vorba despre găsirea unui sistem productiv și de creștere bazat pe activități dinamice și competitive, dar în același timp durabil din punct de vedere economic, social și de mediu.

Această evoluție schimbă, de asemenea, valorile și principiile care sunt solicitate la profesioniștii și managerii care conduc dezvoltarea companiilor actuale. Pe lângă faptul că stăpânește și se adaptează la reînnoirea tehnologică și digitală frenetică, companiile necesită oameni cu cunoștințe, dar și cu viziune strategică, capacitate de a gestiona schimbarea și principii corecte și etice în aspectele lor profesionale, precum generozitatea, empatia, transparența, smerenia. și spirit de echipă.

Cufundat în această mare evoluție globală, în 2018 am sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a Instituto de Estudios Cajasol , eveniment pe care am profitat de ocazie pentru a reflecta asupra rolului nostru în societate. Pe parcursul acestei traiectorii, care a început cu un serviciu de consultanță și pregătire profesională în afaceri, Institutul, care aparține acum Fundației Cajasol, s-a stabilit ca un centru de referință pentru profesioniști, manageri și antreprenori, un forum pentru schimbul de idei și creativitate, și promotor al dezvoltării socio-economice a Andaluziei.

De la Fundația Cajasol ne reafirmăm, prin Institutul de Studii, angajamentul nostru de formare, formare și cercetare pentru a contribui la adaptarea tinerilor absolvenți și a profesioniștilor cu experiență la noile nevoi. Programele noastre vizează promovarea unei mentalități reînnoite în Andaluzia și adaptarea companiilor noastre la valorile care contribuie la dezvoltarea într-o manieră durabilă și corectă.

Locații

Seville

Address
Hacienda Cartuja, Av. del Aljarafe, s/n, 41940 Sevilla
41940 Seville, Andaluzia, Spania