Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Superior de Studii Psihologice , ISEP, este o instituție privată europeană de învățământ superior și intervenție clinică în domeniile psihologiei clinice, neurologiei, psihopedagogiei și logopediei, fondată în 1984, care a pregătit mai mult de 25 000 de profesioniști și a tratat mai mult de 20 000 de pacienți în clinicile lor. ISEP este constituită ca instituție independentă cu o dimensiune internațională clară și spirit practic și social.

Este cel mai important centru de formare pentru psihologi, educatori și vorbitori în Spania și cu cel mai mare număr de studenți, cu sediul la Barcelona și delegații din Madrid și Valencia.

Institutul își împarte activitățile în formare, intervenție și diseminare:

- ISEP EDUCATION , programe de masterat și postuniversitare de formare.

Instruirea ISEP oferă profesioniști în domeniul psihologic, educațional și de sănătate programe de înaltă calitate și programe de formare actualizate care le permit să dobândească o specializare într-un domeniu specific și să obțină o competență profesională remarcabilă în exercitarea disciplinei lor respective.

- ISEP EDITORIAL , publicații de specialitate pentru profesioniști

ISEP Editorial publică texte specializate pentru profesioniștii din domeniul educațional și clinic. Editura este caracterizată de valoarea practică a operelor sale: lucrările sunt dispuse să acopere subiecte noi sau insuficient participante și să ofere instrumente pentru practica profesională și managementul cazurilor.

- ISEP CLÍNIC , birouri de intervenție clinică multidisciplinară

ISEP Clínic este o rețea de cabinete multidisciplinare specializate în evaluarea, evaluarea și tratarea problemelor legate de psihologie, învățare și sănătate. Principiul care guvernează performanța sa este atenția personalizată a tuturor pacienților săi.

40 Trucuri psihologice care vor schimba modul in care vezi lumea si oamenii din jurul tau

Antoni Bolinches: Cum să favorizezi succesul profesional al psihologului

Legea Oglinzii Instrumentul dvs. de creștere personală auto-cunoaștere

Locații

Barcelona

Address
C/ Berlín 9, bajos
08014 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta
28010 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Valencia

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Valencia, Comunitatea Valencia, Spania

Culiacán

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Culiacán, Sinaloa, Mexic