Citește Descrierea Oficială

O Protocolul Studii Institutul Mediteranean (IMEP) este prima instituție de specialitate sa fondat în Valencia. IMEP (firma de capital privat SL), a lansat în 1997, și de atunci întreaga echipa sa se straduieste zilnic pentru a oferi formare de cea mai bună calitate, în scopul de a pregăti cei mai buni profesioniști din lume Organizarea de evenimente, protocol și relații instituționale.

Astăzi, aproape două decenii mai târziu, IMEP este un centru renumit de invatamant superior datorita profesionalismului echipei sale.

Sufletul IMEP formează un echipa tehnică și profesor, de înaltă calificare și multidisciplinare care lucrează în fiecare zi cu elevii fac această instituție cel mai bun loc pentru a se dezvolta personal și profesional.

școală

Metodologie

Oferim cursuri de formare de specialitate cu diferite modalități de formare (față, amestecate și la distanță), astfel încât studentul poate alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Noi combina diferite metodologii de predare în scopul de a atinge obiectivele de calitate și excelență academică a cursurilor pe care le oferim.

De aceea, vom dezvolta sesiuni de master cu tip teoretic și practic, clase de format se concentreze asupra dinamicii de grup de reflecție și dezbatere, studii de caz și rezolvarea problemelor în cazuri și simulări practice, cursuri și prelegeri de către experți. Cadrele didactice atribuite sarcini practice care urmează să fie rezolvate în ambele echipe și individual.

Noi menținem relații cu o largă varietate de organizații, care facilitează apropierea conținutului de formare, sectoarele privat și public, astfel încât studenții să poată lua contact cu realitatea de afaceri și activități profesionale.

Mai mult decât atât, avem un serviciu personalizat și de grup tutoriale, concepute pentru a ghida și să completeze formarea studenților.

În cele din urmă se aplică un Metodologia activă participativă în domeniul organizării de evenimente, de protocol și relații instituționale.

școală

Stagii și ocuparea forței de muncă

formare IMEP se distinge prin orientarea clară spre lumea profesională, facilitarea accesului pentru studenții noștri și practicile de angajare în companii și instituții din Spania.

Posibilitatea de a face practici și să le includă în fișierul permite tuturor studenților noștri termina studiile universitare cu un contact direct cu domeniul profesional în care doresc să se specializeze. Din oferta IMEP sfaturi personalizate studenții noștri astfel încât acestea să poată găsi practici cele mai potrivite pentru profilul lor, așteptările și interesele.

În plus, oferim sfaturile noastre studenților și resurse de inserție profesională, care pot fi de mare ajutor în facilitarea integrării lor pe piața muncii.

Programe predate în:
Engleză
Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Master în Organizarea de evenimente, protocol și relații instituționale (MST), furnizate de IMEP, este un program oficial de studii postuniversitare care vizează domeniul ... [+]

O Master în Organizarea de evenimente, protocol și relații instituționale (MST)El a învățat de IMEP, este un program oficial de studii postuniversitare care vizează domeniul științific și profesional, care are ca scop strângerea cavernoși și competența de a exercita profesioniști și cercetători în organizarea de evenimente, protocol și relații instituționale.

MST studenții pot alege cursul de studiu care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, de la distanță sau în persoană. Ambele moduri urmează același curriculum și aceleași obiective, oferind studentului cu aceleași puteri.

Programele noastre de formare teoretică și practică, sunt menite să dezvolte condițiile necesare pentru profesioniștii Event Organization, protocol și relații instituționale sunt creatori de valoare în instituțiile publice și abilități de corporații private.... [-]

Spania Alicante Spain Online
Octombrie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Master în planificare strategică în Turism Sport (DMT), furnizat de IMEP, este un titlu separat, aprobat de Universitatea Miguel Hernández Universitatea din Elche (UMH). ... [+]

Master în Planificare Strategică Sport Turism (DMT)El a învățat de IMEP, acesta este un titlu separat, aprobat de Universitatea Miguel Hernández Universitatea din Elche (UMH).

Acest curs postuniversitar se adresează profesioniștilor și / sau absolvenți de facultate care doresc să-și lărgească cunoștințele și abilitățile de formare în domeniul proiectării și dezvoltării strategice în sectoarele turismului și sportului lor.

Pentru aceste aspecte cheie ale domeniului planificării și managementului strategic în aceste sectoare sunt abordate pentru generarea imaginii și reputației de brand, acordând o atenție deosebită organizarea și planificarea de evenimente sportive importante.... [-]

Spania Alicante Spain Online
Octombrie 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

¡Ahora estamos en GIPHY!