Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi marketingul în IM

Dacă studiați marketingul digital, în IM veți înmulți pregătirea profesională

20 motive pentru a alege IM:

Calitativ, pedagogic, muncitor, economic, tehnic

MOTIVE CALITATIVE

I. Studiază la cea mai mare Școală Digitală de Afaceri din lume. Mai mult de 150 de profesori care predau clase din centrele noastre, s-au răspândit în Spania, Irlanda, Mexic, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Columbia etc. mai mult de 40 de programe specializate în marketingul digital, peste 7000 de studenți din 26 de țări diferite și o editură proprie cu mai mult de 14 cărți publicate.

II. Diplomă dublă. După terminarea programului de formare, elevul va obține o diplomă acreditată de Universitatea Abat Oliba și, la nivel profesional, de către IM. Institutul de Marketing Internațional.

III. Avem certificarea ISO 9001: 2008 în managementul calității, respectăm standardul UNE 66181 care recunoaște calitatea noastră de formare online.

IV. Asociați și acreditați de Universitatea Abat Oliba, Universitatea Cenfotec din Costa Rica și suntem membri ai organizațiilor FEDE (Federația Europeană a Școlilor), ANCED (Asociația Națională a Centrelor de eLearning și Distanțe) și Adigital (Asociația Spaniolă a Economiei Spaniole Digital), printre altele.

MOTIVE PEDAGOGICE

V. Pedagogia eficientă: Fugim de informațiile de umplere, suntem eficienți. Atât în note, ca profesori.

Libertatea de a organiza după cum doriți, studiați în ordinea dorită și livrați când doriți.

VI. Cadre didactice Procesul de căutare a profesorilor este intens și pretențios. Avem profesioniști profesioniști de marketing digital care se bucură de transferul experienței lor. Profesorii noștri ne fac mare.

VII. Sprijinul complet al profesorilor: veți avea toți profesorii pe parcursul întregului antrenament, nu numai în timp ce studiați subiectul.

VIII. Centrul de asistență intelectuală: Vrem mulți ambasadori IM care să reușească în lumea viitoare. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă face mai ușor să deveniți unul. Nu punem obstacole

IX. Modalitatea de studiu. Avem trei modalități în funcție de nevoile elevului: eLearning (100% on-line), eLearning Blended (combinație față în față și online) și Școala de Vară, cursuri intensive în lunile iunie și iulie.

X. Oferim 3 tipuri diferite de clase:

 1. Clase *:
  clase dinamice concepute pentru a aplica cunoștințele teoretice pe terenul cel mai practic.
 2. Clase virtuale:
  Clasele online s-au axat pe rezolvarea îndoielilor elevilor într-un mod practic
 3. Clase de masterat față-în-față:
  conferințe de vorbitori de înaltă calificare pentru a face publice cele mai recente evoluții în domeniul marketingului digital, pe care studenții le pot participa la Barcelona sau vizionează în amânarea campusului nostru virtual.

REZULTATELE MUNCII

XI. Locuri de munca si stagiu Mai mult de 40% dintre studenții noștri care fac stagii termină să fie angajați de companii.

XII. Conectarea cu sectorul: sectorul are nevoie de lucrători și studenții au nevoie de muncă. Noi acționăm ca un conector pentru a satisface cererea și oferta.

XIII. Acorduri cu mari companii digitale, cum ar fi Ebay și în prezent, în colaborare cu Google, LinkedIn, Twitter, Facebook etc. În plus, suntem atașați la Ministerul Ocupării Forței de Muncă din Spania în cadrul proiectului Strategie pentru antreprenoriat și ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor.

XIV. În formarea companiei. Consultanță specializată pentru companii, ajutăm departamentul resurse umane să aleagă cea mai bună pregătire în funcție de nevoile angajaților companiei

DATE ECONOMICE

XV. Democratizarea formării profesionale. În IM, dorim ca toată lumea să poată studia marketingul digital la un nivel ridicat, de aceea ajustăm prețurile tuturor programelor noastre de formare, fiind cele mai competitive pe piață.

XVI. Finanțare gratuită. În IM vă oferim posibilitatea de a vă finanța antrenamentul cu noi GRATUIT, fără niciun interes sau, dacă doriți mai multe tranșe sau împărțiți-le în timp, o puteți face cu Banc Sabadell, la dobândă de 0%.

XVII. Pregătire bonus pentru toți angajații prin intermediul Fundației Tripartite. Dacă compania dvs. are suficiente credite, instruirea noastră este 100% subvenționată.

XVIII. Cardul ISIC International. Toți studenții noștri au Card de identitate internațională Student, cu reduceri și avantaje exclusive (muzee, electronice, magazine, excursii etc.) în peste 120 de țări.

MOTIVE TEHNICE

XIX. Facilități. Toate sălile de clasă au un calculator per student de ultimă generație HP **, tablouri digitale, spații largi și moderne și o rețea de fibră optică cu fibră optică (300 Gb) de înaltă performanță cu echipamente Aruba, cele mai avansate de pe piață.

XX. Platformă educațională Campusul nostru virtual este adaptat pentru noi și nevoilor studenților noștri. Este una dintre cele mai complete și mai usabile care există. Disponibil 24 de ore pe zi pentru toți elevii, cu profesori personalizați și tutori care vă vor însoți în timpul antrenamentului.

(*) Această modalitate numai pentru studenții față în față

(**) Echipamente disponibile la sediul din Barcelona. Restul birourilor, de consultare.

Ce ne-a mutat?

Oferiți cele mai bune cursuri de formare în Digital Marketing și puneți-le la dispoziția tuturor . Marketingul digital nu ar trebui să fie proprietatea câtorva companii.

Prin urmare, în fiecare an , generăm mai multe locuri de muncă și pregătim mai mulți profesioniști pentru a se integra pe piața forței de muncă . Indiferent de originea elevilor, cu șanse egale pentru toți .

Educăm, inspirăm și colaborăm cu o comunitate de studenți, absolvenți, profesori și profesioniști din sector care promovează o rețea activă și activă. Un sistem relațional care să se sprijine unul pe celălalt în mediul digital complex.

În IM, veți găsi

 • Respect pentru oameni, instituții și ceea ce reprezintă ei.
 • Apărarea comportamentului etic, a integrității și a libertății de gândire.
 • Modelul deschis de învățare , care combină metodele formale și informale în favoarea utilizării noilor tehnologii și a posibilităților acestora.
 • Dinamizarea pieței forței de muncă, care leagă studenții și companiile. Reinserția profilurilor pe piața muncii.
 • Calitate în procesele noastre, servicii și vocație pentru participarea colaborativă la acțiunile noastre.
 • Democratizarea formării profesionale
 • Cercanía să aducă distanțe și că online devine ceva apropiat și familiar.
 • Implicare: obiectivul nostru este același cu cel al elevului, că cel mai bun profesionist în Marketingul digital iese din Institut.

Locații

Barcelona

Address
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania