Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi marketingul în IM

Dacă studiați marketingul digital, în IM veți înmulți pregătirea profesională

20 motive pentru a alege IM:

Calitativ, pedagogic, muncitor, economic, tehnic

MOTIVE CALITATIVE

I. Studiază la cea mai mare Școală Digitală de Afaceri din lume. Mai mult de 150 de profesori care predau clase din centrele noastre, s-au răspândit în Spania, Irlanda, Mexic, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Columbia etc. mai mult de 40 de programe specializate în marketingul digital, peste 7000 de studenți din 26 de țări diferite și o editură proprie cu mai mult de 14 cărți publicate.

II. Diplomă dublă. După terminarea programului de formare, elevul va obține o diplomă acreditată de Universitatea Abat Oliba și, la nivel profesional, de către IM. Institutul de Marketing Internațional.

III. Avem certificarea ISO 9001: 2008 în managementul calității, respectăm standardul UNE 66181 care recunoaște calitatea noastră de formare online.

IV. Asociați și acreditați de Universitatea Abat Oliba, Universitatea Cenfotec din Costa Rica și suntem membri ai organizațiilor FEDE (Federația Europeană a Școlilor), ANCED (Asociația Națională a Centrelor de eLearning și Distanțe) și Adigital (Asociația Spaniolă a Economiei Spaniole Digital), printre altele.

MOTIVE PEDAGOGICE

V. Pedagogia eficientă: Fugim de informațiile de umplere, suntem eficienți. Atât în note, ca profesori.

Libertatea de a organiza după cum doriți, studiați în ordinea dorită și livrați când doriți.

VI. Cadre didactice Procesul de căutare a profesorilor este intens și pretențios. Avem profesioniști profesioniști de marketing digital care se bucură de transferul experienței lor. Profesorii noștri ne fac mare.

VII. Sprijinul complet al profesorilor: veți avea toți profesorii pe parcursul întregului antrenament, nu numai în timp ce studiați subiectul.

VIII. Centrul de asistență intelectuală: Vrem mulți ambasadori IM care să reușească în lumea viitoare. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă face mai ușor să deveniți unul. Nu punem obstacole

IX. Modalitatea de studiu. Avem trei modalități în funcție de nevoile elevului: eLearning (100% on-line), eLearning Blended (combinație față în față și online) și Școala de Vară, cursuri intensive în lunile iunie și iulie.

X. Oferim 3 tipuri diferite de clase:

 1. Clase *:
  clase dinamice concepute pentru a aplica cunoștințele teoretice pe terenul cel mai practic.
 2. Clase virtuale:
  Clasele online s-au axat pe rezolvarea îndoielilor elevilor într-un mod practic
 3. Clase de masterat față-în-față:
  conferințe de vorbitori de înaltă calificare pentru a face publice cele mai recente evoluții în domeniul marketingului digital, pe care studenții le pot participa la Barcelona sau vizionează în amânarea campusului nostru virtual.

REZULTATELE MUNCII

XI. Locuri de munca si stagiu Mai mult de 40% dintre studenții noștri care fac stagii termină să fie angajați de companii.

XII. Conectarea cu sectorul: sectorul are nevoie de lucrători și studenții au nevoie de muncă. Noi acționăm ca un conector pentru a satisface cererea și oferta.

XIII. Acorduri cu mari companii digitale, cum ar fi Ebay și în prezent, în colaborare cu Google, LinkedIn, Twitter, Facebook etc. În plus, suntem atașați la Ministerul Ocupării Forței de Muncă din Spania în cadrul proiectului Strategie pentru antreprenoriat și ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor.

XIV. În formarea companiei. Consultanță specializată pentru companii, ajutăm departamentul resurse umane să aleagă cea mai bună pregătire în funcție de nevoile angajaților companiei

DATE ECONOMICE

XV. Democratizarea formării profesionale. În IM, dorim ca toată lumea să poată studia marketingul digital la un nivel ridicat, de aceea ajustăm prețurile tuturor programelor noastre de formare, fiind cele mai competitive pe piață.

XVI. Finanțare gratuită. În IM vă oferim posibilitatea de a vă finanța antrenamentul cu noi GRATUIT, fără niciun interes sau, dacă doriți mai multe tranșe sau împărțiți-le în timp, o puteți face cu Banc Sabadell, la dobândă de 0%.

XVII. Pregătire bonus pentru toți angajații prin intermediul Fundației Tripartite. Dacă compania dvs. are suficiente credite, instruirea noastră este 100% subvenționată.

XVIII. Cardul ISIC International. Toți studenții noștri au Card de identitate internațională Student, cu reduceri și avantaje exclusive (muzee, electronice, magazine, excursii etc.) în peste 120 de țări.

MOTIVE TEHNICE

XIX. Facilități. Toate sălile de clasă au un calculator per student de ultimă generație HP **, tablouri digitale, spații largi și moderne și o rețea de fibră optică cu fibră optică (300 Gb) de înaltă performanță cu echipamente Aruba, cele mai avansate de pe piață.

XX. Platformă educațională Campusul nostru virtual este adaptat pentru noi și nevoilor studenților noștri. Este una dintre cele mai complete și mai usabile care există. Disponibil 24 de ore pe zi pentru toți elevii, cu profesori personalizați și tutori care vă vor însoți în timpul antrenamentului.

(*) Această modalitate numai pentru studenții față în față

(**) Echipamente disponibile la sediul din Barcelona. Restul birourilor, de consultare.

Ce ne-a mutat?

Oferiți cele mai bune cursuri de formare în Digital Marketing și puneți-le la dispoziția tuturor . Marketingul digital nu ar trebui să fie proprietatea câtorva companii.

Prin urmare, în fiecare an , generăm mai multe locuri de muncă și pregătim mai mulți profesioniști pentru a se integra pe piața forței de muncă . Indiferent de originea elevilor, cu șanse egale pentru toți .

Educăm, inspirăm și colaborăm cu o comunitate de studenți, absolvenți, profesori și profesioniști din sector care promovează o rețea activă și activă. Un sistem relațional care să se sprijine unul pe celălalt în mediul digital complex.

În IM, veți găsi

 • Respect pentru oameni, instituții și ceea ce reprezintă ei.
 • Apărarea comportamentului etic, a integrității și a libertății de gândire.
 • Modelul deschis de învățare , care combină metodele formale și informale în favoarea utilizării noilor tehnologii și a posibilităților acestora.
 • Dinamizarea pieței forței de muncă, care leagă studenții și companiile. Reinserția profilurilor pe piața muncii.
 • Calitate în procesele noastre, servicii și vocație pentru participarea colaborativă la acțiunile noastre.
 • Democratizarea formării profesionale
 • Cercanía să aducă distanțe și că online devine ceva apropiat și familiar.
 • Implicare: obiectivul nostru este același cu cel al elevului, că cel mai bun profesionist în Marketingul digital iese din Institut.
Programe predate în:
 • Spaniolă

Această școală oferă și:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Deveniți un profesionist cu înaltă calificare pentru a lucra în domeniul marketingului digital. Obțineți prezență în RRSS, stăpânind instrumentele fundamentale. ... [+]

Master în Marketing Digital se ridică din nevoia de piață 2.0 a cărei cerere necesită profesioniști cu înaltă calificare în toate domeniile de marketing digital

De ce Master Profesionist în Marketing digital și rețele sociale?

Marketingul digital apare ca răspuns la nevoile Pieței 2.0 și necesită încorporarea de profesioniști cu înaltă calificare în toate domeniile sale. Această disciplină combină strategiile tradiționale de marketing cu metode noi capabile să profite de particularitățile mediului digital și să anticipeze viitorul.

Această instruire vă va oferi metodologii de cercetare, procese creative și instrumente tehnice puternice pentru a realiza în mod eficient campanii de marketing digital, planuri strategice pentru Social Media și acțiuni în diverse canale digitale care să garanteze profitabilitate ridicată pentru compania dvs.... [-]

Spania Barcelona Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
14 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Programul de specializare de marketing digital cel mai complet și practic care există până în prezent. Acesta include toate disciplinele de marketing online pe care va tr ... [+]

De ce acest program?

Lumea digitală nu mai este o opțiune, ci o cerință. Companiile, care până de curând erau sfios digitale, evoluează în structurile în care digitizare este o realitate profundă și complexă (comunicare, logistica, marketing, vânzări, resurse umane, etc.). Asta e atunci când o cerere neobosit pentru profesioniști instruiți apare pentru a răspunde noilor cerințe ale pieței.

Masterul Global în Managementul Digital vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă deplasa fluent în mediul online, proiectând cariera profesională cu condiții de formare neîntrerupte.

Astăzi, acesta este cel mai speci fi c si oferta completa in Digital Marketing la nivel mondial în limba spaniolă. Am făcut tot posibilul pentru a aduce un conținut actualizat și posibilitatea de a obține înaintea concurenților dumneavoastră.... [-]

Spania Barcelona Madrid
Septembrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
2 ani
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Construiți o afacere online de la zero, având grijă de fiecare detaliu. Gestionați-vă proiectul de comerț electronic și aplicați instrumente de marketing digital pentru a ... [+]

An de an, cifra de afaceri din sectorul de vânzări online crește. Piața forței de muncă are nevoie de tot mai mulți profesioniști care sunt capabili să creeze, să gestioneze și să monitorizeze eficient comerțul electronic.

De ce Maestrul Profesional în Marketingul Digital

Cifra de afaceri din sectorul de vânzări online crește anual, iar piața forței de muncă necesită profesioniști capabili să elaboreze, să gestioneze și să monitorizeze eficient comerțul electronic.

Maestru Profesional în Marketingul Digital

obiective

Fii expert în Marketing digital cu instrumente excelente pentru comerțul electronic

Lucrați ca expert în orice domeniu al marketingului online și al comerțului electronic.Master toate domeniile de marketing online de la strategiile de comunicare la analiza detaliată a rezultatelor în planurile de acțiune.Conduce proiecte de comerț electronic, gestionează eficient și crește vânzările unei afaceri.Cine este pentru asta?Pentru cei care doresc să-și creeze propriul magazin online și să aibă resursele necesare pentru a-l gestiona cu succes.Pentru toți acei oameni care lucrează în domeniul marketingului digital și care au nevoie să dobândească cunoștințele și instrumentele necesare ale sectorului online actual.Profesioniști din orice domeniu al companiei interesați să dezvolte și să înțeleagă schimbările importante pe care le provoacă Internetul în strategiile de Marketing și E-Commerce.program... [-]
Spania Barcelona Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
14 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Cu acest program executiv va dobândi cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a îmbunătăți afacerea în mediul digital. ... [+]

De ce acest program?

Există un număr foarte mare și varietate de instrumente digitale pe care le puteți utiliza pentru a beneficia afacerea ta. Întrebarea este, ai știut? Și cel mai important, știi cum să profite?

Cu acest program executiv va dobândi cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a îmbunătăți afacerea în mediul digital. Veți găsi o practică, transversală și sa concentrat pe obținerea de rezultate, de formare în care veți învăța să exploateze posibilitățile principalelor resurse digitale bazate pe obiectivele de afaceri.

obiectiv„Vei învăța să profite de instrumente digitale principalul beneficiu al afacerii dvs.“Familiarizați-vă cu cele mai importante instrumente pentru proiecția digitală a unei afaceri.Cunoaște posibilitățile acestor instrumente.Știind cum să profitați la maximum de diferite resurse digitale pentru a promova afacerea dvs. online.Dobândi o viziune strategică de a coordona echipe în mod eficient și pentru a atinge obiectivele corporative.Cui i se adresează?... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spanish (Spain)
La zi
8 luni
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză