Inenka Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inenka Business School este o școală de afaceri online care a luat naștere ca urmare a cererii actuale de personal specializat de către companii. La Inenka oferim instruire specializată pentru toți cei care doresc să își extindă cunoștințele și să-și îmbunătățească profilul profesional, dându-și astfel un viitor promițător pe piața actuală a muncii.

Centrul nostru educațional, un punct de referință în domeniul educației digitale la nivel național, face parte din Grupo Inenka Formación. Societatea educațională are 11 școli de afaceri și institute de specializare, fiecare axat pe un domeniu specific al educației. Inenka Business School sunt situate în inima centrului de afaceri din Mollerussa, Lleida, unde avem o echipă umană formată din mai mulți profesori și profesioniști specializați în domeniul educației și pedagogiei.

Cu o ofertă de formare foarte largă, cursurile, masteratele și postuniversitățile noastre au programe curente și inovatoare. Diplomele oferă posibilitatea de a efectua ședințe de formare în companii 100% garantate. Acest serviciu este o oportunitate vitală pentru studenții noștri, deoarece îi introduce pe piața actuală a locurilor de muncă și le permite să pună în practică cunoștințele dobândite în timpul instruirii.

Locații

León

Address
Calle Fray Luis de León,25
24005 León, Castilia și León, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră