Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

De ce IQS la IQS

IQS este un centru universitar al Societății lui Isus, membru fondator al Universității Ramon Llull, cu mai mult de o sută de ani de experiență și o lungă istorie. Acreditările naționale și internaționale garantează activitatea noastră continuă și ne consolidează prestigiul.

  1. Educație completă
    Vocația noastră și angajamentul nostru sunt de a educa oamenii în mod etic și cuprinzător în termeni personali, academici și profesionali. Ca urmare, la IQS , dobândirea de competențe profesionale este combinată cu dezvoltarea dimensiunii umane a elevului.
  2. Dimensiunea practică a programelor
    Programele sunt concepute pentru a oferi o educație practică, interdisciplinară. Facultatea IQS are o experiență profesională recunoscută în industrie și întreprindere, care le permite să ofere orientări extrem de practice și actualizate cu privire la piața muncii.
  3. Legături cu întreprinderea
    Toți studenții se angajează în stagii de practică obligatorie în cadrul unor companii private, iar proiectele finale sunt destinate dezvoltării unor lucrări practice de aplicare, cum ar fi un plan de afaceri.
  4. Serviciul de schimb de experiență și cariere profesionale
    Elevii au acces la schimbul de locuri de muncă IQS și la Serviciul de orientare profesională a carierei, unde li se oferă îndrumare și ajutor profesional, în special cu prima plasare a forței de muncă.
  5. Vocația internațională
    Schimburile studenților IQS cu universități străine reprezintă o completare ideală a studiilor de program, oferind o experiență care îmbogățește studenții atât academic cât și personal.
  6. Programul de limba engleza completa si invatarea limbilor
    IQS oferă posibilitatea de a lua unele programe postuniversitare și programul de licență în Administrarea Afacerilor și Management în întregime în limba engleză sau treptat, în spaniolă și engleză, precum și posibilitatea de a învăța limba germană.
  7. Îngrijire personalizată și grupuri mici
    Elevii au instructori personali pentru ai îndruma în probleme academice, profesionale și personale. Clasele sunt formate din grupuri mici în toate programele IQS licență și postuniversitare.
  8. Granturile IQS
    IQS are un program extins de burse și granturi, care includ burse de excelență și granturi de asistență familială.
  9. Specializare profesională cu programele IQS Graduate
    Gama de programe postuniversitare de la IQS oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta profesia într-un domeniu specific de studii cu instruire completă.
  10. Cercetarea și gândirea critică
    Cercetarea este o activitate esențială pentru asigurarea unei educații de calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la avansarea cunoștințelor. Din acest motiv, IQS încurajează cercetarea în facultățile sale universitare, postuniversitare și doctorale. programe.


IQS are două școli: Școala IQS de Inginerie, unde sunt predate studiile științifice și tehnice și Școala de Management IQS , unde sunt predate studiile de economie și de afaceri.


Schimburile internaționale

IQS se angajează pe deplin la ideea internaționalizării științei și consideră că legăturile internaționale mai puternice conduc la studii și cercetări de calitate superioară.

Schimburile de studenți cu universitățile străine reprezintă o modalitate ideală de a completa studiile IQS cu o experiență care îi va îmbogăți pe elevi atât din punct de vedere academic, cât și personal. Schimburile se fac cu universități străine renumite, cu care IQS a încheiat acorduri de schimb. Mai exact, IQS are acorduri de schimb cu 96 de universități: 44 în Europa, 31 în America de Nord, 12 în America de Sud, 3 în America Centrală, 5 în Asia și 1 în Africa.

Prin intermediul Biroului Relații Internaționale, IQS sprijină și îndrumă acei studenți care doresc să studieze o parte din programele lor în străinătate. Biroul Relații Internaționale oferă asistență și tuturor studenților internaționali care doresc să vină la IQS .

Datorită acestor schimburi internaționale, studenții sau cercetătorii IQS se vor bucura de următoarele avantaje:

  • Îmbunătățiți un limbaj: nu există o modalitate mai bună de a învăța o limbă decât de a trăi într-o țară în care se vorbește. Aceasta îmbunătățește posibilitățile lor profesionale, deoarece companiile internaționale caută candidați care pot vorbi fluent oa doua limbă.
  • Noi relații: vor avea ocazia să se familiarizeze cu oameni care au viziuni și culturi diferite de ale lor, care le pot ajuta chiar și în viața profesională.
  • Dezvoltarea abilităților: o experiență de a trăi în străinătate pentru o anumită perioadă de timp îi ajută pe oameni să devină mai responsabili și angajați față de ceilalți prin înțelegerea diferențelor culturale.
  • Ocuparea forței de muncă: rețeaua de contacte a studenților va crește semnificativ pe plan internațional, studiind în străinătate, ceea ce va deschide calea către alte companii sau alte posibilități.


O vocație pentru predare și cercetare

Scopul principal al Școlii de Inginerie IQS este instruirea și cercetarea în știință și tehnologie. Programele sunt concepute pentru a oferi o pregătire practică și interdisciplinară, acordând o atenție deosebită atât științei de bază, cât și muncii experimentale.

Cercetarea este o activitate esențială pentru furnizarea de educație de înaltă calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la progresul cunoașterii. De aceea, IQS stimulează și promovează cercetarea începând cu programele universitare și postuniversitare și terminând în doctorat. Școala IQS

Instalațiile de inginerie includ laboratoare, ateliere, instalații pilot și semi-industriale. În atelierele și laboratoarele didactice, fiecărui elev i se atribuie o stație pentru utilizarea lor individuală.


Caracterul antreprenorial

Școala IQS de Management este recunoscută pe plan internațional pentru formarea absolvenților lor în Administrarea Afacerilor și Management.

Misiunea sa este formarea cuprinzătoare a persoanelor cu atitudini, cunoștințe și abilități care le vor permite să creeze, să conducă și să administreze organizații competitive, care se vor evidenția în sfera industrială și tehnologică și care se vor dedica excelenței și justiției.

Experiența profesională a Facultății de Școală de Management IQS este renumită, precum și profilul său de cercetare, care este foarte solicitant de producție continuă de contribuții, cum ar fi publicarea de articole de referință, participarea la congrese, capitole pentru cărți și simpozioane, printre altele .

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IQS – Universitat Ramon Llull

Datorită naturii sale profesionale clar definite, scopul Masterului în Managementul Industrial este de a oferi educație suplimentară absolvenților universitari recenți cu ... [+]

Obiective și abilități

Acest program este predat în limba engleză destinat titularilor unei diplome într-un domeniu științific și / sau tehnic, care doresc să învețe competențele necesare pentru a-și extinde cariera profesională viitoare în domeniul managementului și administrării afacerii. Aceasta este o combinație excelentă pentru a dobândi competențele necesare pentru a fi un profesionist complet al industriei tehnice și de afaceri.

Datorită naturii sale profesionale clar definite, scopul Masterului în Managementul Industrial este de a oferi educație suplimentară absolvenților universitari recenți cu diplomă tehnică sau științifică. Pentru carierele lor profesionale viitoare, acest Master va permite acestora să acceseze oportunități de angajare în administrarea afacerilor, management, de preferință în companiile industriale.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IQS – Universitat Ramon Llull

Programul Dual Master în Marketing Internațional într-un mediu digital / Managementul Internațional de Marketing și Vânzări este un Master oficial de un an cu normă între ... [+]

Obiective și abilități

Obiectivele diplomei

Programul Dual Master în Marketing Internațional într-un mediu digital / Managementul Internațional de Marketing și Vânzări este un Master oficial de un an cu normă întreagă (recunoscut oficial de guvernul spaniol), care funcționează în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA).

Obiectivul acestui program este de a oferi cunoștințe de specialitate în domeniul marketingului. Se adresează studenților care dețin o diplomă de licență universitară, fără experiență / experiență de lucru limitată. Acesta combină cunoștințele academice și a aplicat o înțelegere a unui domeniu diferit de Marketing, pregătindu-i pe studenți să lucreze în acest dosar, care oferă oportunități excelente de angajare în diferite sectoare. Elevii vor dobândi abilități și vor dezvolta competențe utile pentru a dezvolta o carieră în marketing și pentru a obține poziții de top în viitor.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Conoce IQS

About IQS | 2017

Location address
IQS
Via Augusta, 390,

Barcelona, Catalonia, 08017 ES