Citește Descrierea Oficială

INSA Business, Marketing & Scoala de Comunicare este o scoala de afaceri privat, cu peste 30 de ani de experiență în sectorul de formare, care are

PROFESII DE FORMARE SPECIALIȘTI

Va oferim o gama larga de programe de formare până la zi, în diferite domenii ale companiei, răspunzând întotdeauna la nevoile pieței, profesioniștii care sunt capabili să intre cu succes pe piața forței de muncă datorită cunoștințele, aptitudinile și atitudinile convergem de formare, și proiectarea unui plan de formare practică și realistă, predate de către profesioniști.

Toate acestea, mai mult decât atât, însoțite de alte servicii și atenția personală pe care o merită.

INSA a fost creat în 1984, ca răspuns la necesitatea stringentă a companiilor pentru a include persoanele de înaltă calificare; oameni cu viziune reală și practică a pieței forței de muncă.

De la început, INSA au optat pentru specializare în domeniile Asistent Management și Comunicare (relații publice și marketing). Munca buna a profesorilor noștri, flexibilitatea de a adapta programele noastre, în orice moment și să aibă o metodologie practică a făcut că INSA are mai mult de 13.000 de absolventi de la 40 de naționalități diferite.

Pe piață, schimbările politice, economice și tehnologice au cerut ca INSA să actualizeze anual programele lor, crearea de noi cursuri precum și oferind studenților noștri posibilitatea de a studia în întregime în limba engleză, cu o perspectivă internațională majoră.

În plus, INSA Business, Marketing & Comunicare School susține o serie de acorduri de colaborare cu principalele instituții și universități naționale și internaționale.

Facilitățile școlare sunt situate într-o fabrică veche complet renovat, dar păstrând structura originală cu interior modern și dotate cu săli de clasă spațioase și flexibile, pe trei etaje, care promovează învățarea și ateliere de lucru.

Situat aproape de Lesseps Square, în cartierul Gracia, permite o bună accesibilitate cu transportul public (metrou, FGC, autobuz, Bicing) și să profite de toate serviciile oferite de restaurante de cartier, camin, zona de divertisment, biblioteci etc ..

În atenția studenților noștri și managementul calității sunt principalele axe ale INSA:

orientarea spre client. Fiecare elev este unic.
Recunoașterea obligațiilor organizației, atât cu clienții și angajații, consiliile de administrație, ale furnizorilor și a societății în general.
Participarea și alocarea responsabilităților indivizilor și echipelor.
Proceduri de management.
Imbunatatire continua.

Obiectivul și metodologia

Obiectivul nostru principal este de a instrui profesioniști, capabili să încorporeze în piața muncii și un loc de muncă, care are o bază solidă de cunoștințe și abilități practice pentru a îndeplini cu succes sarcinile din prima zi și, în plus, să le dea socială, profesională și locul de muncă de recunoaștere.

Pentru aceasta, contactul permanent cu afacerile și nevoile lor este esențială și INSA face prin Professional, care sunt profesorii noștri și prin serviciile oferite companiilor și prin intermediul rețelei de absolvenți.

Atingerea acestui obiectiv nu ar fi posibilă fără o metodologie care susține succesul programelor noastre și se bazează pe:

Up-to-date, dinamice și planuri personalizate de formare
atenție personală studenților
propriul său sistem de monitorizare și evaluare

Calificări Toți INSA se potrivesc cu ofertele de locuri de muncă care provin din lumea profesională și piața forței de muncă, care necesită specialități profesionale mai noi, care sunt diferite de cele traditionale.

Lumea de afaceri cere profesioniști calificați în managementul afacerilor, marketing, publicitate, relații publice și asistenți executive, cu formare extinse, cunoștințe și abilități de a face față noilor tehnologii.

Cu studiile noastre, elevii dobândesc abilități sociale, personale și tehnice, precum și instrumentele necesare pentru integrarea cu succes pe piața forței de muncă. curriculum propriu și o metodologie bazată pe o abordare personală și foarte practice cu studii de caz, și oferind posibilitatea de stagii în întreprinderi, să îndeplinească obiectivul nostru principal și studentul, la finalul studiilor, pot fi încorporate cu succes în orice loc de muncă.

Catenele principale metodologiei noastre

propriile noastre, up-to-data și planurile de formare dinamice Programele academice sunt concepute într-un mod realist și flexibil, depășirea rigiditățile ce caracterizează astăzi multe planuri de formare.

Planuri pentru a se potrivi nevoilor actuale ale profesiei, care caută domeniile de cunoaștere și subiecte care echilibrează teoretic cu practic.

o atenție Individualizat pentru studenți Școala ține evidența situației personale și evoluția fiecărui elev. Pentru aceasta, predarea se desfășoară în cadrul unor grupuri mici de elevi care au, în cursurile lor, un tutore pe care studentul se întâlnește pe tot parcursul anului universitar și primește îndrumare în ambele aspecte educaționale și profesionale.

practică pedagogică: Cadrele didactice profesionale Pentru a atinge capacitatea de inserție profesională elev, INSA sporește latura practică a predării. Prin urmare, facultatea INSA este format din antreprenori și manageri activi, care au răspuns la un foarte specific de profil, care să ia în considerare educația, experiența lor de muncă și de formare de competențe.

Accesul studenților la piața muncii Pentru a asigura accesul studenților la piața forței de muncă și de a facilita adaptarea acestora la mediul de afaceri, INSA are următoarele obiective în programele lor:

dezvoltarea competențelor pentru societatea cunoașterii
Domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor
Oferă un mediu de învățare deschis
Dezvoltarea spiritului antreprenorial și companie de creație

Servicii

INSA oferă programe suplimentare de formare, o gamă largă de servicii, care să permită studenților să dezvolte dincolo de studiile propriu-zise. Fiecare elev este unic și sunt tratate astfel. De asemenea, INSA ofera servicii pentru companii și profesioniști care oferă o perspectivă reală și practică la toate programele noastre.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

INSA Business, Marketing & Communication School

Master in e-Turism și Managementul veniturilor oferă cunoștințe în instrumente digitale și rețele sociale, care permit deschide o gamă largă de activități de marketing și ... [+]

Prezentare

Turismul este unul dintre motoarele actuale ale economiei mondiale și unul dintre principalii producători de muncă. Din acest motiv, este extrem de important să se mențină un nivel înalt de calitate în sectorul turistic, cu sprijinul de persoane calificate care contribuie la menținerea și îmbunătățirea nivelului de competitivitate al acestui sector.

Master in e-Turism și Managementul veniturilor oferă cunoștințe în instrumente digitale și rețele sociale, care permit deschide o gamă largă de activități de marketing și vânzări. De formare, de asemenea, de specialitate, care optimizează resursele și veniturile într-o industrie extrem de competitivă.... [-]

Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Acest grad combină de marketing, publicitate și relații publice introduce studenții noștri la realitatea lumii profesionale, printr-un program de plasare de locuri de mun ... [+]

Prezentare

Acest grad combină de marketing, publicitate și relații publice introduce studenții noștri la realitatea lumii profesionale, printr-un program de plasare de locuri de muncă interesante, în același timp, deoarece le oferă un sunet și bază largă necesare pentru a efectua cu succes ca viitori profesioniști în comunicarea de afaceri .

Obiective Oferă o fundație solidă în următoarele domenii: marketing, publicitate, relații publice, de afaceri și a noilor tehnologii de comunicare. Pentru a dezvolta analitic, de luare a deciziilor și abilități de lucru în echipă, în scopul de a oferi din domeniul comunicațiilor cu profesioniști cu înaltă calificare, cu inițiativă, capabili să-și asume cu succes responsabilitatea managerială. Țintă ... [-]
Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Trăim într-o lume globalizată în care companiile opteaza tot mai mult de centralizare în operațiunile lor. În acest mediu, logistică, operațiuni, achiziții, achiziții pub ... [+]

Prezentare

Trăim într-o lume globalizată în care companiile opteaza tot mai mult de centralizare în operațiunile lor. În acest mediu, logistică, operațiuni, achiziții, achiziții publice și distribuție a produselor sau serviciilor lor deveni un pilon esențial de diferențiere și servicii pentru clienți.

Mai mult decât atât, Barcelona este configurat ca unul dintre principalele orașe din Europa logistică, atât locația și facilitățile sale și operatorii de infrastructură și, prin urmare, de numărul de companii din acest sector.

Obiective Pregăti și instrui directori, oameni de afaceri și antreprenori într-un context de schimbare constantă. Profesioniști de tren în toate domeniile de gestionare a operațiunilor, cu o viziune inovatoare, pentru a identifica oportunitățile și a face față cu succes provocărilor pieței. Profesioniști de tren în diferite domenii care fac obiectul programului: operațiuni la nivel global, lanțului de aprovizionare, de cumpărare și de achiziții, depozitare și distribuție. Țintă ... [-]
Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Pentru a ține pasul cu schimbarea rapidă de astăzi și lumea în proces de globalizare, managementul marketingului este întotdeauna analizată în contextul mai larg al compa ... [+]

Prezentare

Pentru a ține pasul cu schimbarea rapidă de astăzi și lumea în proces de globalizare, managementul marketingului este întotdeauna analizată în contextul mai larg al companiei internaționale și a mediului operațional.

Personalul nostru calificat și experimentat a crea un mediu favorabil în cazul în care elevii sunt capabili de a dobândi cunoștințe aprofundate și de înțelegere a mecanismelor și a tehnicilor de marketing și sunt încurajați să își dezvolte propriile idei si strategii de marketing.

Obiective Oferi studenților cele mai bune instrumente, cunoștințele și abilitățile pentru a avea succes la un nivel executiv în managementul de marketing. Arată cum să ia decizii benefice pentru companie, la nivel internațional printr-o analiză exactă a pieței globale, planificarea strategică, segmentarea pieței, precum și gestionarea bugetului. Învățați-vă principiile etice impuse unui executiv în acest domeniu. Țintă ... [-]
Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Acest program cuprinzător pe scară largă include module în analiza economică a deciziilor manageriale, controlul economic și optimizarea rezultatelor, branding, etc. în s ... [+]

Prezentare

Acest program cuprinzător pe scară largă include module în analiza economică a deciziilor manageriale, controlul economic și optimizarea rezultatelor, branding, etc. în scopul de a oferi o bază cuprinzătoare pentru continuarea studiilor sau de specializare.

Obiective Să dezvolte abilități manageriale strategice și abilități organizatorice și operaționale. Construi o fundație solidă în Business Administration subiectele de bază. Dobândi cunoștințe generale și practice de management al afacerii. Țintă

a) Absolvenții și profesioniștii care doresc să-și lărgească orizonturile lor de angajare. b) cu experiență de profesioniști care doresc să-și asume noi sarcini și responsabilități. c) Companiile care doresc formarea personalului. d) Absolvenții în formarea profesională și învățământul superior din zona de afaceri care caută pregătire practică pentru a intra în forța de muncă.... [-]

Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Acest program de gradul se concentrează pe aspectele practice ale piețelor globale pentru a preda studenților abilitățile aplicabile comerțului internațional, importul și ... [+]

Prezentare

Acest program de gradul se concentrează pe aspectele practice ale piețelor globale pentru a preda studenților abilitățile aplicabile comerțului internațional, importul și exportul, marketingul internațional de produse și de management la nivel mondial a lanțului de aprovizionare.

Obiective Dobândi cunoștințele necesare pentru a deveni un expert în operațiunile de pe piețele mondiale. Afla totul despre organizarea departamentelor de export din cadrul structurii unei societăți, precum și înțelegerea corectă a principiilor și a tehnicilor de marketing. Să fie capabil de a proiecta în mod eficient și să efectueze campanii de marketing strategic și de a reuși pe plan internațional. Țintă ... [-]
Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Master în Management De Proiect ... [+]

Prezentare

Acesta este un program care încorporează cunoștințele și deprinderile de management necesare pentru managementul de proiect. Este o modalitate de a fi diferențiate pe piață, dobândirea de competențe fundamentale și unul dintre profilurile profesionale cele mai solicitate extrem de pe piață.

Obiective Se prepară și profesioniști cu cele mai noi tren abilități în managementul de proiect. Tren profesional în toate domeniile de management de către o vedere transversală a companiei. Să înțeleagă principalele concepte și instrumente pentru managementul, planificarea, gestionarea și programarea oricărui proiect. Țintă

a) Absolvenții care doresc să se extindă cunoștințele lor în domeniul Managementului de Proiect. b) Profesioniștii, antreprenori și oameni de afaceri care doresc să faceți upgrade sau să adăugați o experiență diferențială. c) Companiile care doresc expertiza personalului. d) Absolvenții în Intermediarul profesional sau superior de gradul de pregătire practică în căutarea pentru a intra în forța de muncă.... [-]

Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
INSA Business, Marketing & Communication School

Diploma internațională duală în managementul turismului este un program de ani conceput în întregime pentru o industrie de ospitalitate de carieră cu succes, cu o colabor ... [+]

Diploma internațională duală în managementul turismului este un program de ani conceput în întregime pentru o industrie de ospitalitate de carieră cu succes, cu o colaborare internațională între INSA (Barcelona, Spania) și Școala de Management Hotel (Luzern, Elveția) .

Turismul sa dovedit a fi un stimul economic care contribuie la dezvoltarea economică a multor țări în ultimele decenii. Oamenii consideră că sărbătorile sunt o necesitate, și nu ca un lux în scenariul prezent. Turismul solicită coordonarea și cooperarea agenților de voiaj, a operatorilor de turism și a turiștilor. De asemenea, implică eforturi de marketing pentru a atrage turiștii pentru a călători în anumite destinații.... [-]

Spania Barcelona Elveţia Lucerne
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
INSA - Business, Marketing and Communication School
Carrer Torrent de l’Olla 208

Barcelona, Catalonia, 08012 ES
Social Media
Location address
Lucerne, Lucerne, CH