IMF Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IMF este o referință națională în formarea pentru companii și persoane fizice; atestat de cei peste 125.000 de studenți instruiți. Pregătirea noastră se bazează pe diversitatea domeniilor și pe expertiza materiilor pe care le predăm. Calitatea și reputația serviciilor noastre sunt garantate de entități precum ISO 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Educație la Distanță) și Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Astăzi, în catalogul nostru învățăm subiecte precum prevenirea riscurilor de muncă în energie regenerabilă sau resursele umane. Avem calificări private și oficiale, aceasta din urmă rezultatul alianței semnate cu universități de prestigiu, ceea ce ne permite să oferim titluri reglementate de Ministerul Educației. Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doriți să-l faceți cursul dvs., iar companiile pot alege să utilizeze bonusul nostru de formare în managementul serviciilor pentru a vă procesa creditul. Ne bazăm pe o echipă de profesioniști specializați în fiecare domeniu pentru a oferi studenților și asistență pentru învățare, asigurându-ne că, în orice moment, obțineți o echipă de îngrijire personalizată și completă. Printre instrumentele noastre avem un loc de muncă și practici atât de clienții noștri privați, cât și de companii pot beneficia de un loc de întâlnire pe piața muncii. De asemenea, avem o platformă inovatoare pentru formare online, cu peste 250 de cursuri proprii disponibile. Am dezvoltat activități personalizate pentru companii precum Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, Etc. De asemenea, colaborăm cu angajatorii, partenerii sociali și administrația publică pentru a promova instruirea gratuită pentru anumite grupuri și șomeri. Pe scurt, suntem o organizație al cărei obiectiv principal este satisfacția clienților noștri și, pentru asta, tocmai am găsit o modalitate de a o obține: să ne străduim, în fiecare zi, să oferim tot ce este mai bun.

Vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământ la distanță și profesioniști online din domenii tehnice.

Misiune

Vrem să creștem cu tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție a clienților noștri prin atenție personalizată și excelență în calitatea serviciilor. Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, iar implicarea maximă a întregii instruiri a personalului la IFM este o experiență diferită.

valori

  • Asigurați pregătire absolvită, oferind instruire de calitate la prețuri competitive.
  • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare formării.
  • Apropierea fizică de studenți prin rețeaua noastră internațională de birouri și centre asociate.
  • Sistem personalizat de mentorat academic. Echipa motivată extrem de profesionist.
  • Angajament intern față de echipa noastră, stabilind politici care permit dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și auto-cerință.

Locații

Madrid

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Valencia

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Comunitatea Valencia, Spania

Seville

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Seville, Andaluzia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări