Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

FMI este o referință național în formare a persoanelor juridice și fizice; atestat de mai mult de 90.000 de studenți instruiți. Cursul nostru se bazează pe diversitatea zonelor și expertiza subiectele noi predau.

Calitatea și prestigiul serviciilor noastre este susținută de entități, cum ar fi Universitatea Camilo José Cela, ISO flacaule 9001 și 14001, ANCED (Asociația Națională a Centrelor de Educație la distanță) și Asociația spaniolă de Business școli (AEEN). De asemenea, FMI face parte din Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Astăzi, în catalogul nostru ne-am preda discipline, cum ar fi Regenerabile Prevenirea Riscurilor de energie la locul de muncă sau Resurselor Umane. Avem calificări, privat și public, acesta din urmă rezultatul a alianței semnat cu Camilo Jose Cela University, Care ne permite să oferim valori mobiliare reglementate de Ministerul Educației.

Studenții au posibilitatea de a selecta modul pe care doriți să faceți cursul și companiile pot alege să utilizeze bonusul nostru de servicii de formare în management pentru a procesa dvs. de credit. Ne bazam pe o echipa de profesionisti specializati in fiecare domeniu pentru a oferi tutorial și asistență de învățare a elevilor, asigurându-se că în orice moment a obține o, echipa personalizat de îngrijire cuprinzător.

Printre instrumentele noastre au un loc de muncă și practicile atât clienților noștri privați și companiile pot beneficia de un loc de întâlnire în piața forței de muncă. Avem, de asemenea, o platformă inovatoare de formare on-line, cu peste 250 de cursuri proprii disponibile.

Ne-am dezvoltat cu materialele clientului pentru companii, cum ar fi Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, voce de Galicia, Etc De asemenea, lucrăm cu angajatorii, partenerii sociali și administrația publică pentru a promova training gratuit pentru grupuri specifice și șomeri.

Pe scurt, suntem o organizație al cărei scop principal este satisfacția clienților noștri și pentru că tocmai am găsit o cale să-l: să depună eforturi, în fiecare zi, pentru a oferi cele mai bune noastre.

vedere

Viziunea IFM este de a fi un lider internațional în învățământul la distanță și profesioniști online din domenii tehnice.

misiune

Vrem sa crestem cu tine. Scopul este de a asigura un nivel ridicat de satisfacție a clienților noștri prin atenție personalizată și excelență în servicii de calitate.

Acest obiectiv necesită o îmbunătățire continuă a resurselor tehnice și materiale, și implicare maximă a tuturor activităților de instruire a personalului pentru a IFM este o experiență diferită.

Valorile

  • Asigurați-absolvent de formare disponibile, furnizarea de formare de calitate la prețuri competitive.
  • Optarea pentru noi tehnologii pentru a adăuga valoare la antrenament.
  • Proximitatea fizică a elevilor prin intermediul rețelei noastre internaționale de oficii si centre de asociate.
  • Personalizat sistem de mentorat academic. Motivat echipa extrem de profesionist.
  • Angajamentul intern de echipa noastră, stabilirea unor politici care să permită dezvoltarea profesională bazată pe încredere, flexibilitate și cerință de sine.
Programe predate în:
Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Masterat

IMF Business School

Din cauza cererii care rezultă pentru profesioniști calificați în acest domeniu, FMI Business School și Deloitte au creat acest masterat, dezvoltat ca nivel tehnic ridica ... [+]

In ultimii ani, acestea au crescut atacurile cibernetice persoanelor juridice și fizice mai mult de 33% și, potrivit unui raport ONTSI (Observatorul Național pentru Telecomunicațiilor și Societății Informaționale) și INCIBE (Institutul National de Cybersecurity), cifra incidente cibernetice înregistrate în companiile spaniole a crescut cu 200%, 2014-2015.

Acesta prevede crearea de aproape un milion de locuri de muncă legate de Cybersecurity 2020, potrivit unui raport publicat recent de Uniunea Europeană. Cybersecurity a devenit una dintre cele mai importante riscuri în economia mondială, iar acest lucru a făcut întreprinderile să investească din ce în ce protejează împotriva atacurilor cibernetice și pentru a preveni vulnerabilitățile în sistemele lor.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
Part time
216 ore
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IMF Business School

Masteratul în Managementul Resurselor Umane al Institutului de Ciencias Empresariales IMF este susținut de Asociația Centrului de Management al Resurselor Umane (AEDIPE C ... [+]

Pret: 3.900 de euro Bursa de 10% - 3.510 de euroFinanțarea fără dobândă și reducere pentru plata în numerar.Durata: 60 ECTSMetodologie: onlineCalificare obtinuta: Master of Science de la Universidad Camilo José CelaSchimb de meserii și stagiicerinţe

studii superioare

prezentare

Instituto de Ciencias Empresariales IMF , parte a Instituției Academice din cadrul IMF , și Universitatea Camilo José Cela lansează Masterat în Managementul Resurselor Umane (HR), a cărui misiune principală este ca studenții săi să poată gestiona talentul companiilor lor. formată în concordanță cu obiectivele, prin intermediul celor mai recente instrumente din acest sector.

Acest Master, predat cu sprijinul Centrului AEDIPE, vizează atât absolvenții de facultăți din ramuri conexe care doresc să-și concentreze cariera profesională în domeniul managementului personalului, cât și profesioniștii cu experiență care doresc să-și dovedească cunoștințele prin obținerea unui titlu oficial.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2019
La zi
Part time
5 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencian Community, ES
Location address
Seville, Andalusia, ES
Location address
Bilbao, Basque Country, ES