IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introducere

Citește Descrierea Oficială

3

1

Profesioniști inovatori pentru habitatul urban și intern.

Secole de influențe comune au marcat relațiile istorice și culturale dintre Italia și Spania. Ne putem aminti dominația spaniolă asupra Milanului, care a durat aproape două secole și asta în sudul Italiei. Într-un fel, decizia că Spania va fi prima țară din afara Italiei care va găzdui campusuri IED a venit în mod natural.

În acest oraș, unul dintre cele mai importante din lume și răscruce de culturi europene și latino-americane, IED își dezvoltă predarea în design în zonele sale tradiționale (Design, Moda, Arte Vizuale și Comunicare), în timp ce implementează și zone inovatoare pentru instruiți profesioniști capabili să proiecteze interacțiuni, servicii și sisteme care pun accentul pe individ. Este vorba despre profesioniști care sunt conștienți de problemele contemporane capabile să proiecteze în conformitate cu cerințele de mediu, etico-sociale, economice și politice.

Proiecta

De ani buni, studenții noștri se disting personal, alimentând atât fenomenul Made in Italy, cât și producția din țările lor de origine cu creativitatea și competența lor.

4

5

IED Design este răspunsul concret și complet al școlii la nenumăratele și diversificate cerințe ale comunității profesionale de proiectare.

În aceste zile, proiectarea este un element esențial în fiecare domeniu de producție, contribuind la conținut, lexica, coduri de expresie și de formă și aspecte tehnice și funcționale. Mobilierul stradal, accesoriile de modă, automobilele și hardware-ul IT sunt doar câteva dintre domeniile în care aprecierea valorii designului a luat amploare în ultimii ani.

Designerul este prin definiție un inovator al formelor și funcțiilor, un interpret și, în același timp, un precursor al liniilor estetice emergente și al cerințelor funcționale contemporane. Cursurile IED Design sunt concepute pentru a dezvolta aceste cadouri, favorizând în același timp dobândirea de abilități tehnice și de proiectare extinse în cadrul atelierelor și a numeroase parteneriate active cu preocupări industriale de frunte.

Modă

90.000 de firme și 800.000 de locuri de muncă sunt statisticile vitale ale sistemului de modă italian. Dacă le raportăm pe cap de locuitor la populația țării, ele se traduc într-o supremație mondială în ceea ce privește calitatea, cantitatea și impactul economic.

6

IED Fashion este un răspuns complet, exhaustiv, la cerințele de formare din ce în ce mai diversificate și specializate, exprimate de sistemul de modă.

O școală completă la propriu, bazată pe principiul fecundării încrucișate și pe complexitatea metodelor sale de predare care, în conformitate cu filozofia IED, combină cunoștințele cu know-how-ul, teoria cu practica.

Fundamentala acestei abordări este relația școlii cu antreprenorii și profesioniștii care lucrează în afacerea de modă italiană , cea mai mare concentrare din industria de îmbrăcăminte și creatori din lume. Oamenii care lucrează în această industrie au obținut succes și renume internațional ca urmare a capacității sistemului de modă de a îmbina un spirit antreprenorial cu creativitatea și percepția inovației.

IED Fashion indică calea pentru studenții săi de a trăi și de a simți acest sentiment al modei, într-o întreagă îmbrățișare și în părțile sale individuale, ca o interacțiune între perspective diferite și o combinație de abilități profesionale diverse. Deoarece cursurile vizează formarea profilurilor profesionale vitale pentru industrie, acestea variază de la cele mai pur creative la domeniile strategice, de la aspectele organizaționale la cele comerciale, de la marketing la imagine și comunicare.

Arte vizuale

Imaginile și sunetele, care sunt înrădăcinate în viața noastră, transmit valori și semnificații referitoare la domenii foarte diferite ale sistemului de producție, cum ar fi moda, designul produsului, toate diferitele domenii ale producției industriale unde este aplicat și cultura și politica.

7

IED Visual Arts este laboratorul creativ unde se poate afla despre instrumente, limbajul și expresiile specifice, tehnicile noi și tehnologia necesară pentru a dezvolta un proiect de comunicații vizuale.

Trăim într-o lume în care imaginile și sunetele ne păstrează existența de zi cu zi și suntem vehiculele primare pe care le folosim pentru a transmite valori și semnificație ale ideilor și produselor noastre, care între ele sunt atât de diverse, cum ar fi moda, designul, diferite tipuri de producție industrială, si publicitate; dar și domenii culturale, politice și sociale.

Modul în care un concept sau proiect este „prezentat” nu mai este considerat doar un accesoriu. Determină și contribuie semnificativ la succesul comunicării unui mesaj.

Să știi să funcționezi în acest mediu cu profesionalism și competență înseamnă că ai un cadru cultural eclectic și variat, bazat pe o înțelegere profundă atât a aspectelor social-culturale ale situației, cât și a noilor tehnologii informaționale care schimbă continuu rolul. a imaginilor și sunetelor comunicării în sine.

Astăzi, unul proiectează și produce în cadrul sistemului multimedia, dar multimedia trebuie luat în considerare din două puncte de vedere; schimbarea impulsivă și constantă a tehnologiei digitale și, în același timp, coexistența altor tipuri de media care necesită alte abilități și competențe creative.

Cursurile oferite în IED Visual Arts sunt o sursă de mândrie continuă și fac această școală unică în panorama programelor educaționale italiene. Actualizările tehnologice continue la care studenții au acces, urmând o tradiție îndelungată și istorică, fac din această școală un laborator de cercetare unde se poate experimenta pentru a dezvolta competențe creative superioare, atât în raport cu conținutul programului, cât și cu limbajul , contribuind astfel la formarea și calificarea studenților săi și pregătirea lor pentru piața de muncă din zilele noastre.

Comunicare

Excelența italiană în design și în meșteșugul nobil va necesita din ce în ce mai mulți antreprenori și manageri cu o poziție proactivă față de producția locală

t

IED Communicaalt = "tion is alt =" the firsalt = "t IED plaalt =" tform dedicaalt = "ted alt =" to alt = "training in alt =" the managemenalt = "t of creaalt =" tivialt = "ty in business procese. ="trong>

Ialt = "t propune un alalt =" ternaalt = "model activ alt =" to alt = "alt =" tradialt = "școli naționale de economie, sare comercială =" tudies și comunicaalt = "tion, concenalt =" traalt = "ting în principal pe alt =" nevoile creaalt = "tivialt =" ty și aralt = "tisalt =" tic sensibilialt = "legături pe care Ialt =" taly este atât de renumit pentru alt = "throughoualt =" t alt = "lumea .

IED Communicaalt = „area area ="trong> propune managemenalt = "t alt =" instruire în cadrul căreia "design alt =" gândire "este alt =" tema prevalenalt = "t alt =". Acest lucru creaalt = "abordare activă, alt =" tipică în alt = "lumea designului, condialt =" tions alt = "managemenalt =" t și aspecalt financiar = "ts de toate întreprinderile și care sunt un naalt =" paralelă turală = "t de orice afacere de afaceri =" experiență obraznică.

Obiectul = "activ de alt =" școala este alt = "să alt =" să antreneze un manager care va fi capabil să promoveze = "ting și să gestioneze, ca un paralt =" t de alt = "managemenalt =" t alt = "team in a creaalt =" activ sau mai mult alt = "tradialt =" companie tional, alt = "the developmenalt =" t process of new producalt = "ts and services, alt =" a lua o sare de lider = "traalt =" rol tegic. În alt = "acest sens, alt =" this paalt = "th of sare =" tudy represenalt = "ts an evolualt =" tion in alt = "alt =" tradialt = "figura tională a unui manager de proiectare, care are ca scop alt = "pentru a-și lărgi compealt =" tence in alt = "termeni de sare =" traalt = "tegy, servicii, managemenalt =" t, și markealt = "ting.

Totul alt = "the cursuri oferite de alt = "IED Communicaalt =" tion ="trong> area are sare = "trongly aalt =" talt = "tuned alt =" to alt = "the alt =" teme de susalt = "tainable developmenalt =" t, boalt = "th dintr-un mediu =" tal, precum și un social poinalt = "t of view: alt =" cursurile sunt proiectate wialt = "th alt =" tema alt = "susalt =" tainabilialt = "ty presenalt =" t in fiecare aspecalt = "t of alt =" the educaalt = "proces tional, deci alt =" thaalt = "t în afară de a avea în comun jusalt =" t alt = "principiile whaalt =" t este righalt = "t și necesar, ialt =" t acalt = "consalt în mod = "tialt =" tualt = "tes an inalt = "paralel tegral =" t de alt = "alt =" toalt = "tal idenalt =" tiat = "ty of alt =" Zona IED Communicaalt = "tion. ="trong>

Locații

Madrid

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania
Număr de telefon
+34 914 48 04 44

Programe

Cursuri Executive