Citește Descrierea Oficială

Profesionisti pentru habitat urban inovator și intern.

Madrid, vital, luminos și epicentrul a culturii, de divertisment și artă.

IED Madrid este un superior privat Art Educație Centrul de apartenență IED Design Group, o rețea internațională de educație în Design și Management născut în Italia, în 1966, iar astăzi are treisprezece sucursale răspândite între Italia, Spania și Brazilia.

În 2014, ea a sărbătorit 20 de ani; o experiență care a dus la o gamă largă de formare cu un model academic inovator, unic și ușor de recunoscut capabile să se adapteze la nevoile unei societăți în schimbare, ceea ce a dus la un număr mare de elevi acordate în competiții de prestigiu naționale și internaționale , defilează în cele mai bune proiecte și pasarele reale în strânsă cooperare cu companii.

IED Madrid oferă grade mai mari în Design, echivalent cu grad colegiu, calificările profesionale de nivel superior mai mare Tehnician în Arte Plastice și Design, Diplomă IED, cursuri de un an, de masterat, masterat intensive, Masters of Design si Inovatie, Cursuri Cursuri de specializare și cursuri de vară Junior.

De la deschiderea sa, IED Madrid a antrenat mai mult de 30.000 de studenți în fiecare an și are 1500 de studenți noi.

desen

IED design răspunde pe deplin cerințelor pieței și conținutul anticipate, limbi, coduri expresive și funcționale în sectoarele cele mai variate.

Proiectare produs, design interior, mobilier stradal, Design vestimentar Accesorii, automobile sunt unele domenii în care valoarea de proiectare a crescut în ultimii ani. În acest sens, proiectantul, ca un inovator de forme și funcții, oferă tendințe și cerințe funcționale ale momentului și presupune dezvoltarea și punerea în aplicare a acestuia.

Cursuri de design IED dezvolta aceste abilități pe care elevii dobândesc abilități tehnice prin participarea la ateliere de lucru și de colaborare cu cele mai mari companii din acest sector.

modă

Colaborarea cu companii și profesioniștii din domeniul modei este esențială și se angajează să designeri internaționale majore.

Școala ne învață cum să trăiască și să se simtă modă în toate aspectele sale de a lucra cu profesionalism și să inoveze cu noi creații.

Cursurile de tren viitori profesioniști din diferite domenii, creativ comerciale strategice, organizatorice, de marketing pentru activități legate de imagine și comunicare.

comunicare vizuală

Comunicare vizuală IED este laboratorul creativ în cazul în care sunt învățate instrumente, limbaje de comunicare si expresive, noi tehnici și abilități de a dezvolta proiecte de tehnologii de comunicare vizuală.

Noi trăim într-o lume în care elemente audiovizuale fac parte din viața noastră de zi cu zi și sunt principalul vehicul de valori și semnificații care transmit idei și realități productive, inclusiv la fel de diverse ca moda, design, diverse, producția industrială de publicitate dar, de asemenea, cultura, politica și problemele sociale.

Cu privire la existența unui concept sau proiect, departe de a fi un simplu accesoriu, contribuie în mod decisiv la succesul de a comunica un mesaj.

În mișcare, cu profesionalism și competență în acest domeniu înseamnă a avea o, eco-cultură eclectic, bazată pe o cunoaștere aprofundată a unei părți a contextului socio-cultural în care lucrează și, pe de altă parte, a noilor tehnologii informaționale schimbă în mod constant hârtia imagini și sunete în comunicare.

Astăzi este proiectat și produs în sistemul multimedia; dar multimedia vor fi întotdeauna interpretate în două perspective: dezvoltarea impetuoasă și constantă a tehnologiilor digitale și, în același timp, coexistența diferitelor mass-media audiovizuale care necesită expertiză și creativitate diferite.

IED Cursurile de comunicare vizuală reprezintă un element de bogăție care face ca aceasta scoala un centru de formare unic în panorama italiană. Actualizarea constantă a tehnologiilor disponibile studenților fac, datorită o lungă tradiție, într-un laborator de cercetare în cadrul căruia este experimentat pentru a dezvolta creativitatea atât conținutul, cât și limbile, permițând astfel tren și se califică elevii lor, astfel încât acestea să poată intra pe piața forței de muncă de astăzi.

Management și Comunicare

Propunerea de formare IED de gestionare a răspunde la o nevoie continuă de noi profesioniști în domenii extrem de dinamice și de expansiune: publicitate, relații publice, marketing și resurse umane.

Facultatea are experiență și extinse de formare și este capabil să se adapteze conținutul cursurilor la producție continuă și transformări tehnologice.

Filosofia școlii este completată printr-o relație directă cu profesioniștii, studiul cerințelor pieței, includerea în grupuri de studiu și analiză pentru cercetare și dezvoltare de proiect.

Programe predate în:
Engleză
Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Putem vorbi astăzi despre un model de moda 2.0? Moda vine înainte de a fi "la modă"? Sunt tendințele care apar în rețele și în mediile digitale, mai degrabă decât în ​​ca ... [+]

Putem vorbi astăzi despre un model de moda 2.0? Moda vine înainte de a fi "la modă"? Sunt tendințele care apar în rețele și în mediile digitale, mai degrabă decât în ​​cataloage? Toate aceste întrebări sunt latente și prezente în realitatea actuală. Schimbările sociale, noile tehnologii, rețelele sociale, evoluția consumatorilor și democratizarea modei au determinat brandurile să pună la îndoială o regândire a strategiilor lor.

Pentru multe branduri, această "nouă eră digitală" a fost o oportunitate de a se face cunoscute, de a se poziționa sau chiar de a se reinventa. Identitatea unei mărci este un factor primar în definirea unei strategii globale și coerente, nu numai în proiectarea colecției, ci și în modelul de afaceri, tipul de produse, publicul țintă etc.... [-]

Spania Madrid
Februarie 2020
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
10 găsește juris doctor
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Design de comunicare Labs oferă cheile pentru a gestiona complexitatea disciplinelor interconectate care sunt explorate în timpul procesului de creație. Elevii ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE LANSAT IN ENGLEZA

Ce este Master of Labs Design Design?

Rolul creativității / comunicatorului într-o companie trece printr-un proces de transformare care necesită un nou profil. Companiile din toate sectoarele încep să aibă nevoie de un alt fel de director de creație, o persoană care este capabilă să coordoneze și să se ocupe cu mai mulți specialiști în același mediu și să gestioneze procesele care conduc creativitatea și strategiile de afaceri.

Master of Labs Design Design creează condiții favorabile pentru a atinge, pe parcursul unui an de învățare și experiență, următoarele obiective:

Conceptualizați, dezvoltați și comunicați idei inovatoare.Conduce echipe multidisciplinare;Construiți și comunicați concepte fără moment.Stabiliți contacte personale cu o gamă de profesioniști din mediul creativ."De-specializați" și dezactivați pentru a obține o viziune mai largă.... [-]
Spania Madrid
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Cheia succesului unui produs nu este doar într-un design minunat. Deveniți un profesionist în domeniul dezvoltării produselor și al managementului achizițiilor grație cun ... [+]

LIMBA DE CURS: spaniolă

Maestru de Management de moda si de gestionare a produselor este conceput pentru a instrui profesioniști în domeniul de dezvoltare a produselor și de gestionare a achizițiilor, fiind esențială pentru a cunoaște interacțiunea dintre design, marketing, producție și importanța de a lucra într-o echipă de profiluri profesionale diverse.

Cheia succesului unui produs nu este doar într-un design deosebit, este esențial ca produsul respectiv să ajungă la consumatorul final cu caracteristicile cu care a fost conceput, fără defecte de calitate, cu prețul corespunzător și în timpul prevăzut.

Prin urmare, Maestrul de Management de Moda si Managementul Produselor se bazeaza pe doua domenii principale: pe de o parte, reflectia si dobandirea de cunostinte in domenii de strategie, marketing si productie, oferind elevului o vasta cunoastere a etapelor care merg de la crearea produsului la depozitarea; și, pe de altă parte, dobândirea de abilități și o viziune practică privind o bună gestionare a produselor într-o companie de modă, fie ea proprie sau străină, mare sau mică.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Crearea și dezvoltarea de imagini de modă de 360º, alături de strategiile de comunicare contemporane. ... [+]

Crearea și dezvoltarea de imagini de modă de 360º, alături de strategiile de comunicare contemporane.

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: englezăȘcoală: ModăCredite IED: 60Durata: 10 luniOrarul: după-amiaza 19.00-22.30 h (3, 4 sau 5 zile pe săptămână)Participarea: în persoanăCalificare: Private / Un certificat privat va fi emis la sfârșitul cursului.Direcționat către: cei care sunt interesați de lumea modei și procesele sale, precum și de absolvenții sau deținătorii de diplome în comunicare, Marketing și PR sau jurnalism care caută formare specifică în domeniul modă și comunicații.Procesul de admitere: Curriculum vitae / Letter Motivation Project Portfolio (max 3Mb) / Interviu personal de web, după cum consideră necesar echipa de coordonare academică... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Extinde orizontul peisajului. Obțineți capacitatea de a structura vizual și verbal o mare varietate de spații: interior, expoziție, arhitectură temporară, televiziune sau ... [+]

Extinde orizontul peisajului. Obțineți capacitatea de a structura vizual și verbal o mare varietate de spații : interior, expoziție, arhitectură temporară, televiziune sau divertisment live.

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: spaniolăȘcoală: Design IEDCredite IED: 60Durata: 9 luniOre: după amiază 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 sau 5 zile pe săptămânăAsistență: la fața loculuiCalificare: Privată la sfârșitul cursului se va elibera un certificat care să ateste că a fost finalizat și trecut cu succes.Amenințat la: absolvenți sau absolvenți cu experiență profesională în domeniul artei, designului, arhitecturii, designului interior etc.Procesul de înscriere: CV-ul, scrisoarea de motivare pentru finalizarea acestui curs, portofoliul (nu depășește 3MB), link-ul către site-ul web sau propriul blog, în cazul în care au cunoștințe despre Autocad vor fi evaluate. Interviu personal, dacă Coordonarea didactică consideră potrivit.... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Aflați cum să construiți branduri puternice. Planificarea strategică și managementul creativ al mărcii. ... [+]

LIMBA DE CURS: spaniolă

Marca și managementul acesteia sunt protagoniști într-o nouă eră în care construcția valorii a devenit esențială pentru companii. Mijloacele media digitale și noile strategii de comunicare necesită abilitatea de a genera idei, mesaje și conținut "lichid", capabile să pătrundă în mod coerent în toate domeniile de acțiune ale unui brand.

Această diplomă de master își propune să abordeze mărcile sub toate aspectele lor. De la nașterea brandului, ADN-ul și fundațiile sale, prin strategii de comunicare, crearea de mesaje, campanii și conținut pentru a ajunge la diferitele puncte de contact cu consumatorul, prin mijloace media convenționale, etc.... [-]

Spania Madrid
Ianuarie 2020
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
11 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Gestiunea și strategia comercială pentru produsele de modă, de la dezvoltare până la producție și distribuție. ... [+]

ACEASTA CURS ESTE LANSAT IN LIMBA ENGLEZA

Datorită vitezei frenetice cu care articolele de modă sunt lansate în zilele noastre și care se confruntă cu consumatorii care sunt din ce în ce mai exigenți, este foarte important ca produsele să ajungă la consumatorul final exact așa cum au fost prezentate, fără defecte, la un preț adecvat și timpul prevăzut.

Pe de altă parte, factori cum ar fi consolidarea noilor tehnologii, timp real, dezvoltarea de noi piețe și descentralizarea producției, obligă sectorul textil să caute în mod constant soluții și îmbunătățiri cu care să poată inova și să reușească.

Pornind de la această premisă, maestrul a fost creat pentru a instrui profesioniști în domeniul dezvoltării, managementului și distribuției produsului de modă în cel mai larg sens al acestuia și din perspectivă internațională.... [-]

Spania Madrid
Ianuarie 2020
Engleză,Spanish (Spain)
La zi
10 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Cheile comunicării în gestionarea și poziționarea mărcilor de modă ... [+]

Fișier de cursTipul cursului: Master combinatLimba: englezăȘcoală: ModăCredite IED: 60Durata: 11 luniProgramul: dimineața-după-amiaza Modulul on-site: luni până vineri, de la 9:30 la 13:30 și de la 15:00 la 18:00Participarea: amestecatăCalificare: Private / Un certificat privat va fi emis la sfârșitul cursului.Direcționate către: absolvenți sau cei cu diplomă în domeniul Comunicării, Marketingului, Fashion, Jurnalismului și Designului, care doresc să-și redirecționeze cariera profesională în zona digitală. Experiența profesională va fi evaluată.Procesul de admitere: CV / Motivare Scrisoare / Portofoliu (max 3Mb) / Web / Interviu personal, după cum consideră necesar echipa de coordonare academică... [-]
Spania Madrid
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
11 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Aflați cum să construiți branduri puternice. Planificarea strategică și managementul creativ al mărcii. ... [+]

Acest curs este oferit în limba spaniolă

Marca și managementul acesteia sunt protagoniști într-o nouă eră în care construcția valorii a devenit esențială pentru companii. Mijloacele media digitale și noile strategii de comunicare necesită abilitatea de a genera idei, mesaje și conținut "lichid", capabile să pătrundă în mod coerent în toate domeniile de acțiune ale unui brand.

Această diplomă de master își propune să abordeze mărcile sub toate aspectele lor. De la nașterea brandului, ADN-ul și fundațiile sale, prin strategii de comunicare, crearea de mesaje, campanii și conținut pentru a ajunge la diferitele puncte de contact cu consumatorul, prin mijloace media convenționale, etc.... [-]

Spania Madrid
Ianuarie 2020
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
11 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Maestru de Design Interior definește și dezvoltă conceptele esențiale de design interior pentru a înțelege relația dintre utilizator și spațiul din jurul lui sau ei, un s ... [+]

Acest program este predat în SPANIOL

O Maestru De Design Interior definește și dezvoltă conceptele esențiale de design interior pentru a înțelege relația dintre utilizator și spațiul din jurul lui sau ei, un spațiu care a evoluat odată cu noile tendințe și stiluri de viață.

Experimentarea prin cele cinci simțuri este o parte esențială a abordării Maestrului, care patrunde in concepte precum: volum, materiale, lumina, transparente și călătoria spațială și ritmul ca elemente care creează senzații și experiențe, creând o fundație solidă pentru soluții inovatoare.

Master in Design Interior propune un proces de cercetare care se materializează în proiecte pe diferite tipuri de spații, de creditare-le o abordare deschisă, experimentarea cu o gamă de spații: rezidential, comercial, expoziție, multi-utilizare, efemer, etc., la oferta elevii o imagine cuprinzătoare a viitorului activității lor profesionale.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master în Management de moda este conceput pentru cei care doresc de a instrui ca manageri și antreprenori în industria modei. ... [+]

Acest program este predat în SPANIOL

O Masterat în Management de moda Afaceri este conceput pentru cei care doresc de a instrui ca manageri și antreprenori în industria modei.

Moda este creativitatea. Cu toate acestea, pentru ca un produs triumfuri, ajunge la publicul dorit și lucrează comercial, are nevoie de o dezvoltare strategică. Un plan de afaceri ar trebui să acopere toate aspectele necesare pentru a construi o companie în măsură să obțină rezultate și pentru a atinge succesul urmărit.

Procesul de învățare de Master of Fashion Management acoperă toate domeniile de interes ale lumii modei și analizează abilitățile de afaceri pe care elevii trebuie să înceapă activitatea în acest sector. Din acest motiv, ea se bazează pe profesioniști cu înaltă calificare care fac experiența lor la dispoziția studenților.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

O viziune de design 360º. Formați ideile și dezvoltați produsele până la ultimul detaliu. ... [+]

O viziune de design 360º. Formați ideile și dezvoltați produsele până la ultimul detaliu.

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: spaniolăȘcoală: Design IEDCredite IED: 60Durata: 9 luniOre: după amiază 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 sau 5 zile pe săptămânăAsistență: la fața loculuiCalificare: Privată la sfârșitul cursului se va elibera un certificat care să ateste că a fost finalizat și trecut cu succes.Amenințat la: arhitecți, designeri, arhitecți tehnici, artiști plastici și toți cei implicați în lumea artei, designului și arhitecturii cu un concept de obiect tridimensional.Admitere: CV. Experiența profesională va fi evaluată · Scrisoare de motivare · Portofoliu (nu depășește 3MB), site web sau blog, în cazul în care acestea au cunoștințe · Se vor evalua cunoștințe despre programele de modelare 2D și 3D și planimetrie · Interviu personal, dacă Coordonarea didactică o consideră adecvată .... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Masterul european de fotografie contemporană este astăzi cea mai ambițioasă propunere de formare în domeniul fotografiei artistice și aspiră să fie un punct de întâlnire ... [+]

descriere

Masterul european de fotografie contemporană este astăzi cea mai ambițioasă propunere de formare în domeniul fotografiei artistice și aspiră să fie un punct de întâlnire pentru artiști și profesioniști pentru îmbogățirea acestui domeniu în Spania.

Practic și inovator, este un program unic bazat pe excelența profesorilor (Martin Parr, Irina Chmyreva, Joan Fontcuberta și Andreas Müller-Pohle, printre altele), care se naște din premisa că există o identitate conceptuală și creativă europeană și că aceasta este și trebuie să fie o referință a primului ordin pe piețele academice, culturale și artistice. În acest sens, participarea studenților de pe diferite continente este deosebit de interesantă și îmbogățită.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2020
Engleză
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Găsește o colecție de modă de la design-ul produsului la managementul comercial. ... [+]

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: spaniolăȘcoală: Laboratorul de modă IEDCredite IED: 60Durata: 9 luniOre: după amiază 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 sau 5 zile pe săptămânăAsistență: la fața loculuiCalificare: Privată la sfârșitul cursului se va elibera un certificat care să ateste că a fost finalizat și trecut cu succes.Urmărită la: toți acei oameni interesați să afle despre lumea modei, procesele sale și profesioniștii cei mai importanți din acest sector, precum și o serie de cunoștințe esențiale pentru designul de modă.Procesul de admitere: o selecție făcută pe baza CV-ului, a scrisorii de motivare și a portofoliului, în cazul în care este obținută.... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Trăiți o experiență de 360 de grade care vă va oferi o viziune globală asupra procesului de proiectare, a creativității, a afacerilor și a noilor tehnologii, pentru a vă ... [+]

Trăiți o experiență de 360 de grade care vă va oferi o viziune globală asupra procesului de proiectare, a creativității, a afacerilor și a noilor tehnologii, pentru a vă îmbunătăți poziția de lucru sau a face parte dintr-o companie mare.

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: englezăȘcoală: comunicare vizualăCredite IED: 60Data începerii: octombrie 2019Durata: 9 luniOrarul: după-amiaza-seara de la 19.00 la 22.00 h. Luni-Vineri. 3, 4 sau 5 zile pe săptămânăParticiparea: în persoanăCalificare: Privat la sfârșitul cursului, un certificat va fi dat pentru că ați finalizat și a trecut cu succes cursul.Direcționat către: dezvoltatori FullStack, ingineri software, dezvoltatori web (BackEnd și FrontEnd), designeri UX / UI, serviceProcesul de admitere: CV, scrisoare motivațională și portofoliu (nu mai mare de 3 MB) / Website. Interviu personal, dacă este considerat convenabil pentru coordonarea academică.Rata de înscriere: 3900 €Taxă de curs: 11300 €... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digital Fabrication a permis saltului de la producția industrială - care este greu accesibilă - la fabricarea personală accesibilă și accesibilă pentru a permite prototip ... [+]

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: englezăȘcoală: DesignCredite IED: 60Durata: 9 luniOrarul de curs: după-amiaza Clase de contact: 19:00 - 22:30 (2 zile pe săptămână) Lecții online: 16:00 - 20:00 (Fr) | 10:00 până la 14: 00h (sâmbătă) Atelier intensiv de prezență: 1 weekend / lunăParticiparea: amestecatăCalificare: elevii cursului privat vor primi un certificat. Cei care iau dubla calificare la Academia Fab vor primi, de asemenea, Diploma Fab emisă de Fundația Fab.Direcționate către: designeri, arhitecți, ingineri, antreprenori, artiști etc. Oricine are legătură cu domeniul designului.Procesul de admitere: CV / scrisoare de motivație Portofoliu (nu mai mare de 3MB) / site Web Interviu personal, dacă este considerat necesar de către coordonatorul didactic... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Instrumente digitale și comportamente interactive pentru lucrul și crearea de suprafețe moi și textile. ... [+]

Fișier de cursTipul cursului: MaestruLimba: englezăȘcoală: ModăCredite IED: 6Durata: 9 luniOrarul: programul de cursuri dimineața-după-amiaza Program: de luni până joi, 2-3 zile pe săptămână, de la 19:00 la 22:00. Programarea atelierului: sâmbătă și duminică, un weekend pe lună. Program de cursuri online: vineri între orele 16:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 22:00 și 14:00Participarea: amestecatăCalificare: Acreditarea privată la sfârșitul cursului. (Participare obligatorie)Direcționați către: designer de modă și produse, arhitecți, designeri interesați de implementarea abilităților de materiale moi în disciplinele lor.Procesul de admitere: CV / Scrisoare de motivare / portofoliu (nu mai mare de 3MB) / Interviu personal, dacă este cazul, de către coordonatorul didacticRata de înscriere: 3900 €Taxă de curs: 11300 €... [-]
Spania Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Deveniți un manager sau antreprenor în domeniul modei prin instruirea prin experiența unor profesioniști renumiți ai companiilor din domeniu și cu accent special pe lux. ... [+]

LIMBA DE CURS: spaniolă

Maestrul de Management și Management al Firmelor de modă pregătește toți cei care doresc să se antreneze în calitate de manageri sau antreprenori în sectorul modei prin experiența unor profesioniști renumiți din companiile din domeniu, atât în ​​domeniul luxului, cât și al comerțului cu amănuntul.

Într-un sector atât de competitiv ca de modă, aveți nevoie de cunoștințe specifice despre managementul strategic, managementul produselor, marketing și comunicare, finanțe ... care vor fi absolut necesare pentru ca o companie să reușească și să se poziționeze pe piață cu rezultatele și succesul dorit.

În acest scop, Master of Management și Management al companiilor de modă colectează toate aceste aspecte atât de semnificative, accentuând, de asemenea, noile formate de afaceri on-line și posibilitățile oferite de lumea digitală, concepte actuale precum durabilitatea sau identificarea tendințelor , printre altele.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă,Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Maestrul de Comunicare în domeniul modă pregătește oameni capabili să gestioneze comunicarea în industria modei, să înțeleagă importanța funcției sale de a crea o imagine ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

Maestrul de Comunicare în domeniul modă pregătește oameni capabili să gestioneze comunicarea în industria modei, să înțeleagă importanța funcției sale de a crea o imagine a brandului consecvent, de a folosi cu îndemânare instrumentele și de a dezvolta strategiile necesare pentru a comunica în mod dinamic, creativ și termeni inovatori care definesc natura moda.

Comunicarea cuprinde toate acțiunile care vizează publicarea, stabilirea și poziționarea imaginii mărcii în situația actuală complexă și necesită a se baza pe profesioniști cu înaltă calificare care elaborează strategii specifice adaptate noilor tendințe care intră pe piață în fiecare an.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Combinați-vă cele două pasiuni și deveniți profesioniști în industria modei dezvoltând strategii de comunicare pentru mărcile de modă într-un mod creativ și inovator. ... [+]

LIMBA DE CURS: spaniolă

Maestrul de Comunicare și Modă pregătește oameni capabili să gestioneze comunicarea în sectorul modei, să înțeleagă natura transcendentală a funcției sale de a crea o imagine de marcă coerentă, să utilizeze cu pricepere instrumentele și să dezvolte strategiile necesare pentru a comunica în termeni dinamici, creative și inovatoare care definesc însăși natura modei.

Comunicarea cuprinde toate acele acțiuni menite să publice, să stabilească și să poziționeze imaginea mărcii în situația actuală complicată și să impună necesitatea unor profesioniști cu înaltă calificare care să elaboreze strategii specifice adaptate noilor tendințe care erupe în fiecare an.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă,Spanish (Spain)
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Design de accesorii de moda ofera toate competențele necesare, astfel încât elevii să se alăture unei echipe de design de brand de accesorii sau să întreprindă ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

Master of Design de accesorii de moda ofera toate competențele necesare, astfel încât elevii să se alăture unei echipe de design de brand de accesorii sau să întreprindă un proiect personal. Programul ajută la stimularea curiozității și abilităților lor creative de a deveni profesioniști specializați în sectorul de design de bijuterii, genți și încălțăminte.

Modulele comandantului: Bijuterii / Genți de mână / Încălțăminte

Oportunități profesionale: designer de încălțăminte, designer de mână, designer de bijuterii, responsabil pentru departamentul de design al firmei alt = "accesorii, designer într-un departament de marcă într-un alt =" zona de accesorii, consultant sau consilier independent pentru branduri... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Du-te pentru proiectarea de tot felul de formate de publicare și noi medii digitale care controlează rolul fotografiei și ilustrației, compoziției, tipografiei și procese ... [+]

LIMBA DE CURS: spaniolă

Master în Design Editorial: Print și Digital Media pregătește studenții să lucreze în mediul actual de publicare, atât pe suport de hârtie cât și în medii digitale noi.

Piața profesională de astăzi necesită un profesionist în care se converg cunoștințe specializate în domeniul publicațiilor pentru presa scrisă și o formare solidă în mediul de publicare în mass-media digitale. Creșterea vânzării produselor editoriale, proliferarea dispozitivelor electronice portabile și schimbarea modalităților de acces la informații îi obligă pe designerul actual să realizeze o revizuire constantă a limbilor de comunicare vizuală în presa scrisă.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spaniolă,Spanish (Spain)
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Design de comunicare Labs oferă cheile pentru a gestiona complexitatea disciplinelor interconectate care sunt explorate în timpul procesului de creație. Elevii ... [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Master of Design de comunicare Labs oferă cheile pentru a gestiona complexitatea disciplinelor interconectate care sunt explorate în timpul procesului de creație. Elevii vor învăța să stăpânească resurse lingvistice și aplicații, să conducă echipe interdisciplinare în proiecte de comunicare.

Masterul își propune să ridice profilul profesional al studenților astfel încât să poată face parte din structurile de afaceri noi, în care conceptele și limba sunt tot mai aproape. Schimbul aproape constant între studenți și profesori (profesioniști activi cu o vastă experiență în domeniul comunicării) sporește procesele de inovare și creativitate care caracterizează acest maestru.... [-]

Spania Madrid
Februarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Design Textile și de suprafață pregătește elevii cu privire la aspectele creative ale muncii lor, ajutându-i să-și exprime ideile pe baza unui set de criterii e ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

Master of Design Textile și Surse oferă o pregătire specifică în ceea ce privește designul tipăriturilor aplicabile pe o serie de domenii: textile și produse (tapet, ceramică, homeware etc.) și pregătește profesioniști să dezvolte proiecte pentru suprafețe specifice, permițându-le să ia decizii privind tehnicile și procesele de producție pe baza posibilităților și scopurilor lor, învățând despre procesele industriale, semiindustriale și manuale utilizate în fiecare dintre ele, cu specificul lor lexicon și particularitățile tehnice.

Los alumnos del Méster de Diseño Textil y de Superficies del IED Madrid prezentat sus proyectos en el Ziua Companiei de la IED Madrid pe Vimeo.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta cariera profesională în domeniul fotografiei pentru publicitate și editare, documentare și știri, modă și st ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE LANSAT IN ENGLEZA

Obiective

• să ofere studenților o imagine a tendințelor actuale în fotografiile aplicate și comerciale • implementarea instrumentelor și a cunoștințelor utilizate în industria de fotografie • familiarizarea studenților cu metodele de lucru contemporane în domeniul producției, managementului studiourilor, postproducției, publicării și stocării • să arate valoarea culturală a fotografiei, formele de colaborare și modelele de finanțare creativă • să analizeze provocările și limitările pieței în momentele de convergență puternică și reducere a media • să cunoască istoria fotografiei în contextul designului... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

În cadrul programului Master of Product Design Labs, studenții vor învăța cum să studieze, să dezvolte și să livreze un produs la standarde tehnice și de înaltă calitate, ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

În cadrul programului Master of Product Design Labs , studenții vor învăța cum să studieze, să dezvolte și să livreze un produs la standarde tehnice și de înaltă calitate, folosind o metodologie bazată pe proiect, pentru a înțelege pe deplin și în detaliu dezvoltarea proceselor și a constrângerilor industriale.

Oferind accesul la instrumente industriale, materiale inovatoare și procese de fabricație, creăm mediul de lucru ideal pentru studenți, astfel încât să poată anticipa nevoile pieței, căutând alternative la metodele obișnuite de rezolvare a problemelor, încurajând gândirea critică și socială conștientizare.... [-]

Spania Madrid
Ianuarie 2020
Spanish (Spain)
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of strategice de proiectare Labs profesioniști formă de a transforma ideile vizionare în proiecte și oportunități de afaceri. Elevii vor învăța cum să dezvolte un ... [+]

PROGRAMUL ESTE predate în limba engleză

Care este Stăpânul Labs strategice de proiectare?

Situația actuală este plin de oportunități pentru toți acei oameni care au noile valori de care are nevoie societatea. Printre acestea, subliniem inovare ca valoare globală și un nou mod de a face, de a relaționa, de a aborda problemele și soluțiile pe care le-ar putea numi cunoaștere transversală.

Designul are potențialul de a genera un nou context pentru a crea valoare și noi modele de afaceri în cazul în care instrumentul esențial pentru succesul este inovația.

Nu există un singur mod de a inova, și există multe contexte care necesită diferite metode și abordări, astfel încât Master of Labs strategice de proiectare stimulează curiozitatea și creativitatea, astfel încât arată elevilor calea corectă la inovare.... [-]

Spania Madrid
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Motion Graphics Design este încheiat cu producția unei bobine în care studenții compilează toată munca pe care au desfășurat-o în timpul cursului, devenind o re ... [+]

Propunerea de mișcare necesită un set de cunoștințe tehnice variate pentru a propune, dezvolta și finaliza cu succes fiecare proiect.

În acest maestru, veți învăța să faceți iluminare, să mutați o cameră, să animați, să editați și să faceți postproducție, să faceți un proiect de la început până la sfârșit. Pregătește-te să aduci la viață ceea ce ai în tine și să începi cariera în lumea interesantă a mișcării.

Obiective

Propunerea de mișcare necesită un set de cunoștințe tehnice variate pentru a propune, dezvolta și finaliza cu succes fiecare proiect.

În acest maestru, veți învăța să faceți iluminare, să mutați o cameră, să animați, să editați și să faceți postproducție, să faceți un proiect de la început până la sfârșit. Pregătește-te să aduci la viață ceea ce ai în tine și să începi cariera în lumea interesantă a mișcării.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Lumina este o limbă, provoacă emoții, comunică și, mai mult, are avantajul de a fi universală. Master în proiectarea de iluminat oferă instruire în manipularea luminii în ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎNCEPUT ÎN SPANIOLA

Master of Lighting Design oferă instruire privind manipularea luminii în spațiu, adăugând ceva dincolo de simplul răspuns la o cerere pur funcțională sau estetică.

Cu Master of Design de iluminat, elevii vor lucra pe modalitățile de combinare a aspectelor tehnice ale surselor de lumină și a accesoriilor lor pentru a obține rezultate artistice, vizuale și emoționale, generând spații prin manipularea luminii.

AIMED AT: Absolvenți sau absolvenți în domeniul artei și designului, arhitecți și designeri de interior. Experiența profesională va fi evaluată.

OBIECTIV: Masterul de proiectare a iluminatului trenuri designeri care văd lumina ca un element care creează spații. Iluminatul este unul dintre cei mai importanți factori pentru a crea o atmosferă; are conotatii directe asupra locului, dimensiunilor, sarcinii subiective, calitatii etc.... [-]

Spania Madrid
Octombrie 2019
Spanish (Spain)
La zi
Part time
9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

La cercetarea și la tehnicile de la diferențele de la modă. ... [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPAÑOL

El exponencial crecimiento del mundo de la moda oblige un diseñadores y marcas un enfrentarse un nuevos retos como materiales innovadores, nuevos processos y formas de distribución, etc. aportando valoros diferencial y cubriendo las necessidades de los futuros de los usuarios.

La tecnología nova de recrutare a atributos que pueden añadir gran valor de produs și marcă la diferencia: materiales que cambian de culoare en función de la temperatura, prendas con wearables incorporados o elaboradas con tejidos tecnológicos que repelen las manchas ...

Este Curso de Postgrado en Tecnología e Innovación Textil te proporționează într-un mod mai amplu cu aplicații în materie de tehnologie, materiale și procedee de fabricare a materialelor.... [-]

Spania Madrid
Aprilie 2020
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master Intensive în Brand Management Brand își propune să abordeze brand în toate aspectele sale. De la nașterea brandului, ADN-ul ei, bazele sale, prin strategii de comu ... [+]

ACEST PROGRAM ESTE ÎN SPANIOLĂ Predate

O Maestru intensivă a Brand Management Își propune să abordeze brandul sub toate aspectele sale. De la nașterea brandului, ADN-ul ei, bazele sale, prin strategii de comunicare, crearea mesajelor, campanii și conținut pentru a ajunge la diferite puncte de contact cu consumatorul prin convenționale, experiente media digitale etc.

Cu acest grad, elevii vor primi pentru a aborda provocările unei marci, din toate punctele de vedere, indiferent de viitoarele lor cariere în cadrul strategiei, creativitatea și comunicarea.

OBIECTIVE: Maestru intensivă a Brand Management, fondat cu scopul de a forma profesionisti de succes în situația actuală și evoluțiile viitoare în aceste sectoare.... [-]

Spania Madrid
Februarie 2020
Spanish (Spain)
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spania
Website
Număr de telefon
+34 914 48 04 44