IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Proiectanți și manageri vizionari care urmează Gaudí.

Un centru cultural, industrial și financiar la scară mondială, Barcelona are, printre multe merite, organizarea Primului Forum mondial pentru cultură în 2004, semn al atenției pe care acest oraș o acordă problemelor complexe ale globalizării, probleme pe care IED le abordează campusul său aici, unde formează designeri să fie capabili să înțeleagă, să experimenteze și să dezvolte noi instrumente pentru proiectarea și gestionarea marilor transformări care au loc în societate.

Aici învață să lucreze în diferitele domenii ale proiectării, precum și să recunoască și să gestioneze macrotrendurile schimbării ca și înainte de a se produce.

Înțelegerea complexității, interacțiunile disciplinare la locul de muncă în proiectare și modul de gestionare a proceselor de transformare este centrul de management al proiectării.

În acest sens, IED Barcelona este un atelier de desfășurare a analizei și cercetării aplicate culturii materiale, un accent pe care este destinat să se dezvolte din ce în ce mai mult în viitor.

Locații

Barcelona

IED Barcelona

Address
Biada, 11

08012 Barcelona, Catalonia, Spania
Număr de telefon
+34 932 38 58 89