IE Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Fundația IE este o organizație nonprofit care lucrează pentru a spori impactul IE prin aplicarea resurselor proprii și colaborarea cu partenerii strategici. Creat în 1997, Fundația a promovat în mod activ valorile instituției pentru antreprenoriat, diversitate, incluziune și inovare de peste douăzeci de ani, cu un accent deosebit pus pe umanisme ca un aspect fundamental al abordării noastre față de învățământul superior. Acțiunile și obiectivele noastre pot fi grupate în patru domenii principale:

  • Furnizarea de resurse și crearea de inițiative interne și de colaborare care îmbunătățesc calitatea educației la IE.
  • Sprijinirea proiectelor de cercetare aplicată cu un impact social și educațional ridicat, care adaugă valoare comunității academice și societății în general.
  • Finanțarea programelor de burse pentru indivizi talentați.
  • Promovarea unei culturi a conștientizării sociale și implicării comunității prin promovarea inițiativelor de acțiune socială care sprijină diversitatea și comunicarea interculturală.

Toate acestea sunt posibile prin sprijinul constant al studenților din IE, al familiilor, al absolvenților, al personalului și al partenerilor. Generozitatea lor este forța motrice din spatele succesului Fundației IE. Cu sprijinul acestei comunități incredibile, lucrăm neobosit pentru a ne atinge obiectivele, pentru a ne îmbunătăți operațiunile, a promova valorile noastre și a lărgi oportunitățile educaționale și profesionale disponibile tuturor.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup fotografii stoc / Pexels

Școala de Drept

IE Law School oferă educație juridică de vârf, inovatoare, orientată la nivel global și multidisciplinară, care întrerupe barierele tradiționale pentru formarea profesioniștilor din domeniul juridic de mâine.

Școala beneficiază de o concentrare intensă asupra tehnologiei în ceea ce privește conținutul și metodele de învățare, care promovează o mentalitate antreprenorială în rândul studenților pentru a transforma practica dreptului și generează cunoștințe relevante în domenii legate de afaceri pentru a crea valoare.

La IE, nu există nicio scuză pentru a nu se implica

Te-ai gândit vreodată să intri în actorul tău intern, participând la o discuție TEDx, chiar aici în Campus? Ce zici de a încerca scufundări în Alicante? Doriți să realizați unul dintre propriile dvs. melodii într-un Show Talent? Indiferent ce anume vă interesează, cluburile și organizațiile de studenți de peste 80 de ani vă acoperă. Nu există niciodată un moment plictisitor la IE!

Istoria extraordinară a universității de mândrie și spirit a fost reflectată de-a lungul deceniilor, cu evenimente și programe la nivel de campus. Adăugați-vă, distrați-vă și faceți parte din evenimentele și tradițiile IE. Amintiți-vă de trecut și de unde am venit din motivele noastre ca o comunitate și o instituție și unde suntem astăzi. Admirați istoria acestei mari universități și participați la evenimentele noastre tradiționale pe tot parcursul anului. Căutăm mereu noi idei și noi studenți. Aduceți-vă prietenii de-a lungul și vă alăturați distracției de a menține aceste bogate tradiții în viață în campus.

Locații

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilia și León, Spania