ICAI School of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

121259_adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

ICAI School of Engineering este o școală politehnică situată în Madrid, cu o tradiție îndelungată, predând Ingineria, care a început în 1908. ICAI oferă master de 2 ani în Inginerie Industrială (inclusiv Inginerie Mecanică, Electrică și Electronică) și în Ingineria Telecomunicațiilor. Astfel de grade superioare sunt necesare pentru a lucra ca inginer autorizat în Spania. În plus, Școala noastră de Inginerie oferă opt programe de master profesionale de un an în sectoarele Energiei, Transporturilor și Industriei , care împărtășesc un accent comun pe Transformarea digitală și sustenabilitate .

ICAI are o tradiție de lungă durată în colaborarea în cercetarea cu sectoarele publice și private prin intermediul catedrelor noastre și, în principal, al Institutului nostru de cercetare în tehnologie (IIT) . Această colaborare este piatra de temelie a Master-urilor noastre profesionale, care încearcă să răspundă nevoilor reale ale societății. Mai mult, datorită acestei legături strânse cu sectorul profesional, avem privilegiul de a face parteneriate cu experți de renume din industrie pentru a proiecta programa și a desfășura activități didactice.

Pe o altă notă, ne străduim să oferim educație completă în Inginerie prin dezvoltarea abilităților intelectuale și profesionale ( leadership, muncă în echipă și internaționalizare ) și încurajarea altor calități importante, cum ar fi responsabilitatea, gândirea critică și etica în dezvoltarea carierei.

Locații

Madrid

Address
Comillas ICAI
Alberto Aguilera, 25
Madrid

28015 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania