Citește Descrierea Oficială

ICADE Business SchoolCa parte integrantă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universidad Pontificia Comillas, este un beneficiar și moștenitorul o lungă tradiție și experiență în profesioniștii din domeniul afacerilor de formare. Mai mult de 50 de ani de istorie garantează calitatea și reputația noastră în furnizarea de programe relevante, actuale, și evoluează pentru a se potrivi nevoilor societății și economiei. Suntem mândri de istoria noastră de confidențialitate ca fiind una dintre instituțiile cele mai vechime în scenă universitate spaniolă, dovedit a avea succes în afaceri de predare profesioniști. De aceea, descendența noastră de excelență este clar înrădăcinată și consolidată.

ICADE Business School Astfel, aceasta reprezintă o investiție strategică pentru viitor, combinând cele mai bune de inovare trecut în predare, cercetare și transfer de cunoștințe în zona de afaceri.

identitatea noastra

  • INTERNATIONAL: Suntem specializati in formarea profesioniștilor într - un context internațional. Dovadă sunt alianță strategică ARISTOS CAMPUS MUNDUS, (cu Universitățile din Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, și Fordham) și oportunitățile pe care le oferim studenților noștri în schimburile internaționale cu universități de prestigiu.
INOVAȚIE: Suntem creativi și îndrăzneți în formare de afaceri cu o viziune. Includem cunoștințele tehnologice și sectorul furnizate de alte centre de Comillas (ICAI Scoala de Inginerie, scaune de etică economică și de afaceri, Internaționalizarea de afaceri, Diversitate și Dezvoltare Profesională, Bankia financiar și Studii Fiscale, America Latină sau BP și Energie durabilitate).

INSTRUIRE INTEGRAL: Suntem sunt profesioniști angajat pentru societate bună și un sistem de valori etice, care se încadrează în cauză cu privire la dezvoltarea durabilă a întreprinderilor cu durabilitatea socială și de mediu și hotărât să -și exercite în mod activ responsabilitatea socială corporativă. RELAȚII CU COMPANIE: Ne ia o rețea extinsă de relații corporative cu companii de top , care facilitează capacitatea de inserție profesională a studenților noștri, stabilind bazele pentru o cariera de succes (sponsorizări, stagii, oportunități de locuri de muncă, Comillas Forum Ocuparea forței de muncă, ...) . ABORDARE ANTREPRENORIAL: prin „Comillas Emprende“ , să încurajeze și să însoțească inițiative antreprenoriale (concursuri, formare, mentorat platformă de rețea pentru antreprenori Comillas Deschideți Future, etc). Indrumarea: Noi ajutăm urmărim cariera profesională și personală, datorită unui sistem de mentorat personalizat. PRACTICI și locuri de muncă: Avem acorduri de cooperare cu mai mult de 5.000 de companii; Am primit o medie de 20 pe săptămână oferă practici; și 94,6% dintre studenții noștri lucrează la 6 luni de la încheierea (cu excepția celor care aleg să se extindă studiile lor).

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ICADE Business School

Masterat în auditul conturilor și contabilitatea superioară este o diplomă postuniversitară predată de către ICADE Business School , la Universidad Pontificia Comillas. O ... [+]

Masterat în auditul conturilor și contabilitatea superioară este o diplomă postuniversitară predată de către ICADE Business School , la Universidad Pontificia Comillas. Obiectivul său principal este de a oferi instruire specializată și profesională în domeniul auditului și contabilității.

Printre punctele diferențiale:

- Excelența pe care o imprimăm în procesele noastre de predare-învățare.

- legătura cu diferite firme de audit care se traduce în practici profesionale din acest sector.

- Maestru aprobat de ICAC pentru a scuti partea teoretică a examinării publice a accesului la ROAC.

- Excelentă mănăstire cu o reprezentare importantă a profesioniștilor care ocupă funcții de reprezentare în acest sector.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICADE Business School

Master oferă instruire cuprinzătoare în finanțe și permite studentului să înțeleagă fenomenele economice și financiare, care sunt prezente precum și să analizeze și să ge ... [+]

O Master în Finanțe Acesta este organizat de Facultatea de Business și Economie la Universitatea Pontificia Comillas (ICADE), prin Business School ICADE.

Master oferă instruire cuprinzătoare în finanțe și permite studentului să înțeleagă fenomenele economice și financiare, care sunt prezente precum și să analizeze și să gestioneze economii și investiții de afaceri.

Maestrul este deosebit de potrivit pentru cei care doresc să lucreze în sectorul financiar (inclusiv asigurare), auditul de consultanță financiară sau departamentele financiare ale oricărei companii (în special a celor care operează în sectoarele reglementate).

diferentiatori noastre Focus permite unui spectru larg profesional (sectorul financiar, de asigurare, de audit, consultanta strategica, companiile corporate finance ...) Peste 90% dintre absolvenți obține locul de muncă presupunând funcții financiare. titlu oficial recunoscut pe scară largă de către întreprinderi, cererea puternică pentru absolvenții noștri. Facultatea profesionale: aproximativ 50% dintre cadrele didactice cu managementul superior. Raportul aprobat în CFA I 80%. Posibilitatea de a dezvolta Master numai în limba engleză sau combinarea engleză și spaniolă. Oportunitatea de a câștiga experiență de muncă în domeniul financiar Posibilitatea de sejururi în alte prestigioase scoli de afaceri internaționale. ... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICADE Business School

Master în Management Internațional (MIM), se pregătește să lucreze eco-cultural, oferind competențe pentru managementul afacerilor specializate într-un mediu internaționa ... [+]

O Master în Internațional de Management (MIM) se pregătește să lucreze eco-cultural, oferind competențe pentru managementul afacerilor specializate într-un mediu internațional. Vă va permite să lucreze ca un manager de pe piața mondială, începe o carieră într-o organizație multinațională sau global.

Acest program se adresează în principal studenților din domeniul de Economie, Administrarea Afacerilor sau grade Inginerie. Candidații din diferite domenii de studiu va trebui să completeze suplimente de formare pentru a dobândi fundamentele de management.

Acesta este un program full-time, care își propune să ofere studenților cu o cunoaștere largă a asemănărilor și a diferențelor de oameni și diferite țări, reguli și instituții, ceea ce le face conștienți de cele mai bune practici și procese de management internațional. De asemenea, își propune să ofere studenților cu cunoștințele, aptitudinile și competențele necesare pentru a opera în diverse domenii în cadrul unei organizații internaționale - atât la nivel global și în mod specific național. Posibilitatea de sejururi în alte prestigioase scoli de afaceri internaționale din Europa și Statele Unite ale Americii. Abilitatea de a efectua stagii profesionale.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICADE Business School

Universitatea Pontificală Comillas și Gestamp oferă acest master inovator în managementul proiectelor internaționale în industria automobilelor, combinând excelența acade ... [+]

Universitatea Pontificală Comillas și Gestamp oferă acest master inovator în managementul proiectelor internaționale în industria automobilelor, combinând excelența academică cu experiența industrială și internaționalizarea.

Master în Managementul Internațional de Proiectare Industrială se concentrează pe:

5 luni de educație și formare în Comillas, renumită pe plan internațional pentru diplomele sale academice și domeniile de cercetare în inginerie și afaceri.

4 luni în experiența reală de lucru în managementul proiectelor la uzinele Gestamp la nivel internaționalhttp: //www.gestamp.com/Home.aspx?lang=ro

Ajutor financiar pentru studenții care se remarcă prin realizările lor.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICADE Business School

Master în Marketing (MSc în marketing), este organizat de Facultatea de Economie și Business de la Universidad Pontificia Comillas (ICADE), prin Business School ICADE. Po ... [+]

O Master în Marketing (MSc în marketing), este organizat de Facultatea de Business și Economie la Universitatea Pontificia Comillas (ICADE), prin Business School ICADE. Posibilitatea de sejururi în alte prestigioase scoli de afaceri internaționale din Europa și Statele Unite ale Americii. Abilitatea de a efectua stagii profesionale.

Acest program oficial oferă pregătire de specialitate pentru a dezvolta o cariera de succes în domeniul de marketing, vânzări și cercetare de piață.

Programul este predat aproape în întregime în limba engleză de competență deplină în această limbă este necesară pentru a intra pe piața forței de muncă și să se dezvolte în aceeași condiție.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICADE Business School

Masteratul în Resurse Umane este organizat de Facultatea de Științe Economice și de Afaceri și de Facultatea de Științe Umane și Sociale a Universității Pontificia Comill ... [+]

Masteratul în Resurse Umane este organizat de Facultatea de Științe Economice și de Afaceri și de Facultatea de Științe Umane și Sociale a Universității Pontificia Comillas (ICADE), prin intermediul ICADE Business School .

Masteratul răspunde cererii crescânde a majorității organizațiilor și companiilor care consideră capitalul lor uman ca fiind componenta cea mai valoroasă și adesea de neînlocuit. Gestionarea personalului devine astfel o problemă strategică și esențială, legată direct de rezultatele afacerii.

De ce să studiați cu noi Masterul Resurse Umane:

- Maestru care permite să se concentreze pe un spectru larg de profesioniști.

- Practici profesionale.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Community of Madrid, 28015 ES