Citește Descrierea Oficială

Afaceri, turism și ospitalitate sunt cele mai înalte generatoare de locuri de muncă, dar cer și forță de muncă de calitate. Având în vedere acest lucru, HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​oferă o serie de programe de studii în industria de afaceri, turism și ospitalitate.

Printre obiectivele școlii se numără:

  • Pentru a realiza cercetări de înaltă calitate, punând accentul atât pe nevoile societății, cât și pe cele ale industriei.
  • Să dezvolte și să ofere programe independente și în colaborare cu instituții / organizații naționale / internaționale / organizații / industrie, programe postuniversitare, de licență, diplomă și certificate.
  • Să ofere programe de formare a capacităților, programe de instruire la locul de muncă, programe de dezvoltare antreprenorială și programe de dezvoltare a managementului la diferite nivele, în mod independent și în colaborare cu instituțiile / organizațiile / industria națională și internațională.

Toate programele au fost elaborate în consultare cu experți din industria turismului, asociații industriale și academicieni. Toți membrii facultății din cadrul școlii sunt pe deplin calificați și cu experiență în mai multe domenii de activitate, marketing și turism, cum ar fi administrarea afacerilor, marketingul digital, managementul hotelului,

HTL își propune să creeze un amestec perfect de cunoștințe, experiență practică și relevanță pentru a-și echipa studenții cu încrederea și abilitățile de care au nevoie pentru a avansa în lumea muncii. Nu numai abilitățile de ocupare a forței de muncă sunt integrate în fiecare curs, dar serviciul de carieră și ocuparea forței de muncă care definește sectorul oferă asistență și sfaturi, cursuri și oportunități de experiență profesională pentru a ajuta CV-urile studenților să iasă în evidență.

FACILITĂŢI

Școala are două campusuri: una dintre ele este situată în centrul orașului Barcelona, un altul din centrul orașului Valencia.

Acreditări / PARTENERIATE

Școala internațională de turism, turism și limbi străine HTL este o instituție de învățământ privată acreditată de consiliile municipale din Barcelona și Lloret de Mar. Ei colaborează strâns cu Universitatea din Girona, Universitatea Europeană Miguel de Cervantes, Scoala Artesis Plantijn Antwerpen. Ele sunt o instituție de învățământ colaborativă cu breslele hotelului din Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Școala este acreditată de Instituto Cervantes, instituția de stat a limbii spaniole pentru străini, ca centre de examinare pentru examenele SIELE. Planurile de studiu includ modulul de pregătire a limbii spaniole pentru examenul DELE a SIELE la oricare dintre cele 5 niveluri oferite de la A1 la C1.

PROFESORI

Instructorii, instructorii, specialiștii și asistenții HTL respectă valorile fundamentale ale instituției lor.

Învățare: sprijină succesul studenților, accesul la educație, utilizarea adecvată a tehnologiei, dezvoltarea cunoștințelor, comunicarea și schimbul de idei între discipline și locații, explorarea și aplicarea noilor idei și urmărirea învățării pe tot parcursul vieții.

Discovery: prin intermediul cercetării gratuite promovează o comunitate de învățare durabilă.

Angajament: aceștia apreciază cooperarea continuă cu partenerii lor în educație, cu comunitățile din regiunea lor și cu colegii din întreaga lume.

Realizare: ei cred în potențialul elevilor lor și se angajează să promoveze excelența și succesul studenților, facultăților, personalului și absolvenților lor.

Diversitate: ele apreciază diversitatea umană în toate dimensiunile sale și se angajează să mențină medii de învățare și de lucru echitabile, diverse și incluzive.

Sărbătoarea: celebrează realizările studenților, facultăților, personalului, absolvenților și comunităților pe care le deservesc.

Sustenabilitate: sprijină un mediu sănătos durabil prin practici operaționale progresive și promovarea conștientizării mediului.

BARCELONA Facilități școlare

Orașul Barcelona este amenajat într-un stil grand și este locul perfect pentru studiu. Având o locație privilegiată între coastele mediteraneene și munții cu zăpadă și facilități de neegalat pentru turism, sport și activități în aer liber, nu este de mirare că atât de mulți dintre studenți au ales să se mute la Barcelona. Situat în centrul orașului a permis HTL International School să ofere o gamă largă de facilități excelente pentru a crea procesul educațional axat pe învățarea profesională personalizată.

La Școala Internațională HTL au două campusuri mari: Barcelona și Valencia. La școală, studenții se pot bucura de sălile de clasă mari din campus, accesul gratuit la internet, facilități de învățare online, laboratoare pentru examen, biblioteci și o cameră de competențe de comunicare. În plus, școala din Barcelona este înconjurată de un număr mare de locuri turistice, restaurante, facilități sportive, rețeaua de transport, plajele orașului, muzee, teatre și străzi comerciale.


VALENCIA FACILITĂȚILE școlare

Valencia merită să trăiască nu numai din cauza paella. Acesta este al treilea mare oraș din Spania și destinația principală atât pentru turismul cultural, cât și pentru turismul de agrement. Campusul nostru este situat în centrul orașului simplu, astfel încât puteți combina toate tipurile de turism cu studiile.

La Școala Internațională HTL avem două campusuri mari: Barcelona și Valencia. La școală, elevii se pot bucura de sălile noastre de clasă mari, acces gratuit la internet, facilități de învățare online, laboratoare pentru examen, biblioteci și o cameră de competențe de comunicare. Datorită locației sale, campusul Valencia vă poate oferi multe oportunități. De la atracții culturale până la zile lenești de pe plajă, la care se poate ajunge cu autobuzul direct de la școală.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Acest program de 1 an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul managementului hotelier și al turismului. ... [+]

În versiunea Campus

Acest program de 1 an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul managementului hotelier și al turismului. Principala limbă de predare este engleza . Planul de studiu include un modul intensiv de studiere a limbilor străine pentru a alege din spaniolă pentru străini, francezi sau ruși. După finalizarea modulelor teoretice sau simultan cu aceasta, toți studenții trebuie să-și finalizeze o perioadă de stagiu într-una din companiile din acest sector din Spania sau din străinătate.

Acest program vă va oferi abilități teoretice, lingvistice și practice.

Instruirea se desfășoară sub forma unor cursuri, seminarii, ateliere, cursuri de videoconferință, cazuri și misiuni individuale. Examenul este sub forma unor examene scrise, alocări individuale și de grup și exerciții de atelier.... [-]

Spania Barcelona Valencia Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Acest program de formare intensivă pentru un an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul gestionării evenimentelor. ... [+]

În versiunea Campus

Acest program de formare intensivă pentru un an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul gestionării evenimentelor . Acest program este probabil un beneficiu special pentru studenții care studiază cursuri de ospitalitate, turism, managementul proiectelor și subiecte conexe în care este necesară o apreciere a managementului evenimentului, a planificării, a strategiei și a organizării proiectului. Cei care studiază Managementul evenimentelor apar cu abilități de business și de management de proiect de cea mai înaltă ordine, gata să facă față oricăror provocări de afaceri.

Gestionarea evenimentului este un domeniu profesional de practică care necesită competențe sofisticate în planificarea și analiza strategică, evaluarea riscurilor, marketingul, bugetarea, planificarea fluxurilor de numerar, dezvoltarea propunerilor de eveniment și multe alte subiecte. Câmpul de gestionare a evenimentelor este un subiect de afaceri cu o concentrare puternică asupra proiectului. Competențele și cunoștințele dobândite în studiul Managementului evenimentelor pot fi folosite într-o gamă largă de contexte și pot acoperi atât domenii interesante precum afacerile, sportul și artele. Impactul turistic al evenimentelor atrage din ce în ce mai mult interesul guvernelor care doresc să maximizeze veniturile din turismul intern și internațional. Toate acestea lucrează împreună pentru a dezvolta Managementul evenimentului ca domeniu profesionist și contribuie Managementul evenimentului este unul dintre cele mai interesante medii în care să lucrați.... [-]

Spania Barcelona Valencia Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Gradul de Master / VIP Management Master în industria turismului vă oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un ames ... [+]

În versiunea Campus

Industria turistică de lux este o industrie bogată, care include o gamă largă de domenii: cazare, mâncare

Gradul de Master / VIP Management Master în industria turismului vă oferă cunoștințele și expertiza necesară pentru a intra în industria serviciilor de lux printr-un amestec de piloni academici și experiență practică profesională.

Principala limbă de predare este engleza . Planul de studiu include un modul intensiv de studiere a limbilor străine pentru a alege din spaniolă pentru străini, francezi sau ruși. După terminarea modulelor teoretice sau simultan cu aceasta, toți studenții trebuie să completeze un stagiu de practică într-una dintre companiile din sector în Spania sau în străinătate.... [-]

Spania Barcelona Valencia Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Acest program de formare profesională intensivă pentru un an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul marketingului digital. Acest program est ... [+]

În versiunea Campus

Acest program de formare profesională intensivă pentru 1 an universitar este conceput pentru a produce profesioniști în domeniul marketingului digital . Acest program este probabil un beneficiu special pentru studenții care studiază cursuri de ospitalitate, turism, publicitate, afaceri, mass-media, marketing, comunicare, relații publice și subiecte conexe în care aprecierea comerțului electronic, e-marketingului, sunt necesare medii sociale.

Marketingul digital este un domeniu profesional de practică care necesită abilități puternice de comunicare verbală și scrisă, acuratețe și atenție la detalii, excelente abilități de lucru în echipă și, în același timp, capacitatea de a lucra independent, capacitatea de a transporta simultan mai multe proiecte, capacitatea de a lucra sub presiune și respectarea termenelor limită, cunoașterea bună a relațiilor și a competențelor analitice.... [-]

Spania Barcelona Valencia Madrid
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză