GRADUM Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

GRADUM vă abordează cu o ofertă de formare online în care veți găsi masterate și cursuri special concepute pentru a transmite cunoștințe precise în zona aleasă și pentru a dobândi abilități pentru a face față profilurilor profesionale extrem de solicitate. Vasta experiență profesională și didactică a echipei de profesori GRADUM face din studiu nu doar un proces interesant de asimilare a conținutului, ci, în același timp, într-o implementare constantă a ceea ce a fost învățat, pentru a spori abilitățile elevilor .

GRADUM este o școală de afaceri specializată în formare de masterat și postuniversitar în metodologie online. GRADUM predă programe internaționale studenților de peste 20 de naționalități.

Prin campusul nostru virtual, studenții au acces la conținut de instruire în orice moment, fiind capabili să adreseze întrebări tutorilor în orice moment. Opțiunea online oferă programe flexibile care vă permit să combinați studiile cu activitatea personală și profesională, pe scurt, un sistem de studiu complet adaptat nevoilor studenților noștri.

Locații

Madrid

Address
Calle de Velázquez,80
28001 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră