GBSB Global Business School -International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce GBSB Global Business School?

În lumea de astăzi a globalizării, o concurență intensă, și comunicare instantanee, schimbarea este constantă. Oamenii se mută dintr-o țară la alta, piețele interne se deschid pentru investiții străine, comunicații inovatoare, cum ar fi rețelele sociale, au implicații profunde asupra societății globale și întreprinderile sunt în căutarea de oportunități de pe piețele globale. La școala noastră de afaceri internațională, cu campusuri din Barcelona și Madrid (Spania), abordăm aceste provocări oferind studenților o educație practică susținută de inovațiile educaționale constante și cele mai recente metodologii de predare.

Pentru viitori lideri de afaceri pentru a reuși în această lume de provocări extraordinare pe care le va necesita noi tipuri de abilități și capabilități de management. La GBSB Global Business School ne angajăm să oferim studenților noștri cu o mai mare expunere la tendințele globale și de competență culturală cruce, pentru dezvoltarea capacității de a comunica cu oameni din medii diferite, precum și capacitatea de a simți ca acasă peste tot în lume.

Prima universitate din Spania, cu accent pe lume

GBSB Global Business School este o universitate privată de management privat cu campusuri în Barcelona și Madrid, Spania, care predă afaceri în limba engleză și este dedicată pregătirii studenților pentru carierele economiei globale. grade noastre în domeniile de afaceri, Management International, Finante, Marketing, Antreprenoriat și Operations Management pregăti studenții să opereze cu ușurință peste granițe și culturi - într-un mediu care premiile diversității și abilitatea de a aduce o perspectivă la nivel mondial pentru studiul de afaceri internaționale . GBSB Global Business School este un loc excelent pentru studenții care caută grade de afaceri inovatoare în Europa în mediul urban trendy și cosmopolit al Mediteranei.

diferentiatori școlii de afaceri sunt:

Focus la nivel mondial - educarea elevilor pentru a deveni cetățeni globali, care gândesc la nivel global, în timp ce acționează la nivel local

Etica în afaceri și dezvoltare durabilă - rezolvarea provocărilor globale de astăzi prin educarea lideri de afaceri etice și responsabile de mâine

Capacitatea de inserție profesională - sprijinirea studenților în asigurarea carierele lor viitoare, oferindu-le cunoștințe practice și moderne de afaceri aplicabile

Universitatea Stil Modern - oferind curriculum inovator, profesori internaționale și metode de predare scoala de afaceri de top americane prin utilizarea de studii de caz, exerciții de grup și prezentări

Abordarea individuală - promovarea învățării active abordare centrată pe elev în clasele mici

Suntem prima universitate din Barcelona, ​​care este cu adevărat axat pe lume

De la un curs introductiv unic în programul Bachelor of Business Administration la un curs avansat în programul MBA, experiența de la GBSB Global Business School este bine internațională și este orientată spre dezvoltarea conștiinței globale. Această abordare a educației pentru mediul de afaceri ne face una dintre cele mai inovatoare universități care predă afaceri în limba engleză în Spania.

Localizare

Situat în frumosul oraș mediteranean din Barcelona și capitala impresionantă din Madrid, GBSB Global Business School oferă o experiență educațională unică. Acesta combină plăcerea de a trăi pe malul mării într-un oraș de clasă mondială, cu studii în limba engleză la o universitate internațională care să garanteze universitare riguroase și programe de studii postuniversitare în afaceri și excelente perspective de angajare absolvent în Spania, în Europa și în întreaga lume.

Studentii nostri

Internaționalismul este nucleul față de etica noastră. Studenții noștri provin din Europa, America de Nord și de Sud, Africa și Asia. Acest grup extrem de cosmopolit, multilingv, multicultural elev creează un mediu dinamic pentru proiectarea și livrarea curriculum-ului nostru academic. La GBSB Global Business School suntem dedicați principiului încorporării internaționalismului în conținutul academic al programelor noastre de studii și valorificarea bogăției și varietății mediilor lingvistice, culturale și educaționale ale studenților noștri. Noi credem cu tărie că o perspectivă matură, responsabilă pentru viitorii lideri de afaceri din economia globalizată a secolului 21 este stimulată cel mai eficient printr-o interacțiune formală și informală între elevi dintr-o gamă largă de țări din multe părți diferite ale lumii. Fiind unul dintre universitățile internaționale care predă în limba engleză în Spania, GBSB Global Business School este un pod care leagă oamenii de la naționalități diferite la arena internațională de afaceri.

Abordarea noastră în afaceri Educație

Pentru a schimba modul in care facem afaceri, noi trebuie să aducem, de asemenea, o schimbare a modului de afaceri universitățile predau. La GBSB Global Business School am început acest proces asigurându-ne că studenții noștri înțeleg că peisajul internațional a fost transformat. De afaceri nu mai este doar o chestiune de pe Wall Street sau pentru Main Street Statele Unite ale Americii, dar și pentru fiecare Byway în fiecare comunitate, mari și mici, în lume.

La universitatea noastră ne preda starea teoriei artei, cufundați studenților în experiența internațională, și să le conecteze la cele mai bune practici în afaceri. Calitățile pe care le dezvoltăm reprezintă:

 • Flexibilitatea intelectuală;
 • alfabetizare culturală, o cunoaștere solidă a obiceiurilor și a istoriei societăților peste tot în lume, în locurile care devin o parte din piața mondială;
 • O pregătire solidă în etică;
 • Capacitatea de a comunica idei bine și vorbesc limbi străine;
 • Optimismul, creativitate, o perspectivă de colaborare, dorința de a conduce;

Educație ecologică

Transformarea GBSB Global Business School într-una dintre cele mai durabile universități din Barcelona și Europa

La GBSB Global Business School recunoaștem aspirațiile tuturor oamenilor și urgența de a ne îngriji de planeta noastră fragilă. Noi preda elevilor ambarcațiunile metode de afaceri care se potrivesc viziunii durabile de a face bine pentru societate, în timp ce face bine pentru companie, profitând în timp ce alții un profit de cotitură.

Oportunitățile de cercetare, leadership și advocacy îi ajută pe elevi la GBSB Global Business School să-și conecteze educația în afaceri cu problemele din lumea reală. Universitatea noastră oferă studenților mai multe moduri de a învăța despre și durabilitatea practică. Iată doar câteva exemple:

 • Cursuri inovatoare, cum ar fi Global Environmental Science si dimensiunile etice ale International Business;
 • Mentorships cu biologi, activisti de mediu din Spania și Europa, precum și liderii locali;
 • oportunități de co-curriculare, cum ar fi podea temă durabilitatea Campus, activități de reciclare și conferințe de energie regenerabilă;

Misiunea noastră

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School sprijină și promovează internaționalismul curriculum-ului școlii noastre de afaceri, serviciului și outreach-ului. Ne străduim să fie competitivă la nivel mondial și relevante la nivel global și să educe studenții noștri să devină cetățeni globali, care gândesc la nivel global, în timp ce acționează la nivel local.

Considerăm că GBSB Global Business School va juca un rol important în viitoarea comunitate de afaceri și în rezolvarea celor mai importante provocări globale de astăzi, inclusiv educația liderilor de afaceri etici și responsabili, durabilitatea mediului, încălzirea globală și stabilitatea financiară și economică a diferitelor țări lumea.

Obiectivele studiilor de regiune la nivel mondial în curriculum-ul școlii noastre de afaceri sunt de a contribui la sensibilizarea elevilor cu privire la o interdependență în creștere a lumii și pentru a promova în studenți respectul pentru diversitatea comunității mondiale. Școala globală de afaceri GBSB recunoaște gradul de conștientizare a interdependenței dintre națiuni și oameni, precum și angajamentul față de egalitate, care necesită diversitate și corectitudine între toți oamenii, grupurile și ideile.

Ca centru de excelență pentru educația în afaceri, GBSB Global Business School promovează cele mai înalte standarde în managementul afacerilor, administrație, securitate și protecția mediului și oferă un mecanism pentru schimbul internațional și transferul de cunoștințe. În special, școala noastră de afaceri:

 • Pregătește studenții pentru conducere într-o gamă largă de profesii legate de afaceri
 • Oferă studenților de licență și de master, cu un mediu care se concentrează pe toate dimensiunile de învățare - cunoaștere, înțelegere, abilități, comportamente, valori și atitudini
 • Acceptă provocările și oportunitățile cu care ne confruntăm și înțelege că GBSB Global Business School trebuie să se schimbe, să se adapteze și să se dezvolte în mod constant pentru a răspunde nevoilor unei afaceri globale care se dezvoltă rapid

Locații

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania