Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la GBS!

Geneva Business School (GBS) este o instituție de lider care oferă educație de calitate superioară elvețiană. Programele noastre sunt predate exclusiv în limba engleză și campusurile noastre sunt situate în marile orașe europene precum Geneva și Barcelona.

Metodologia noastră inovatoare înseamnă că elevii sunt învățați în săli de clasă mici și concentrate de către membrii facultății aleși cu grijă, toți fiind profesioniști de nivel înalt, dedicați îndrumării acestora în călătoria lor către a deveni lideri de afaceri viitori.

GBS oferă o varietate de programe de licență, masterat și doctorat, în campusurile de la Geneva, Barcelona și Madrid.

Studenții pot alege să se specializeze într-una dintre numeroasele noastre activități majore, precum relații internaționale, management sportiv, marketing digital, antreprenoriat și finanțe internaționale, printre altele.


Campusurile GBS sunt amplasate strategic în orașele cele mai multiculturale și dinamice din Europa.
Campusul nostru din Barcelona este situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere chiar în inima orașului. Campusul combină arhitectura clasică din Barcelona cu facilități moderne. Inclusiv o terasă elegantă pentru a vă bucura de soarele veșnice pe care trebuie să le ofere Barcelona.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

Master of Science în Finanțe (MSc.F), cu o majore în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare globală, prin instrui ... [+]

Master of Science în Finanțe (MSc.F), cu o majore în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare globală, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțare internațională modernă și de investiții. Elevii vor înțelege forțele macroeconomice care modelează astăzi lumea, cum să evalueze riscurile și să răspundă provocărilor financiare și investiționale emergente.

Pe parcursul programului elevii vor:Dobândi cunoștințe despre impozitarea internațională și planificarea imobiliară.Aflați managementul riscurilor și obțineți o cunoaștere aprofundată a companiilor de asigurări. Să poată efectua o analiză tehnică. Fiți familiarizați cu analiza și gestionarea fondurilor de hedging. Explorați analiza situațiilor financiare pentru directori.FapteDurata: 18 luniCredite: 90 ECTSLimba: englezăIntrări: februarie și septembrieDiploma acordată: Master of Science Major în Finanțe internaționale.Oportunități de transfer: Oferim studenților noștri posibilitatea de a transfera pentru un semestru între campusurile noastre de la Geneva și Barcelona.Stagii: Oferim acces la oportunități de stagiu în companii și organizații internaționale.Program... [-]
Spania Barcelona
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Location address
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonia, 08007 ES
Social Media