Citește Descrierea Oficială

O școală în Top 10 național

"Puteți ajunge la marca de 50 de ani numai dacă ați trăit cu succes acei 50 de ani".

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Originile Fundesem datează din 1965, când Școala a fost creată pentru a satisface cererea pentru o nouă generație de profesioniști. De atunci și până acum, am apărat valoarea efortului și cererea de excelență ca puncte-cheie pentru realizarea de rezultate tangibile.

După ce am pregătit mai mult de 63.000 de profesioniști pentru funcții de conducere, împreună cu capacitatea noastră constantă de inovare și îmbunătățire, ne-a pus în primele 10 locuri pe lista națională a școlilor de afaceri.

O vocație inconfundabilă de serviciu pentru societate

Școala noastră de afaceri - FBS - face parte dintr-o fundație non-profit, care implică mai mult de 260 de întreprinderi în lucrul spre și recompensarea bunelor practici în generarea de locuri de muncă.

Colaborăm cu organizarea de evenimente de formare în domeniul angajării și de networking pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare a peste 1.200 de participanți la aceste evenimente anual.

De asemenea, organizăm și sponsorizăm diverse activități sportive, cum ar fi Femeile și Fundasem Basket School, care oferă formare și participare gratuită pentru echipele din zonele defavorizate social din orașul nostru.

Foarte angajat în sport și copii

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spanish (Spain)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Fundesem Business School

Master în Consiliere fiscală în afaceri (MAFE) oferă cunoștințe tehnice și abilități esențiale pentru practica profesiei de avocat de afaceri sau consilier fiscal. ... [+]

Calificarea bazată pe cerință, rigoare și practică

Master în Consiliere fiscală în afaceri (MAFE) oferă cunoștințe tehnice și abilități esențiale pentru practica profesiei de avocat de afaceri sau consilier fiscal.

După finalizarea masterului, elevul va fi instruit pe deplin pentru a-și dezvolta activitatea profesională în consilierea companiilor mari și mijlocii, în firmele specializate în domenii de afaceri și fiscale sau în companiile de consultanță sau de audit.

MAFE este un maestru modern și actualizat în toate aspectele legate de noile provocări fiscale care sunt abordate, de exemplu, în lumea digitală.

metodologie

Metodologia de predare a Facultății de Drept răspunde necesității de a oferi formare practică și de a aplica studenților care caută o diplomă de master în drept riguros, exigent și adaptat la realitatea societății sau a Curții.... [-]

Spania Alicante
Octombrie 2019
Spaniolă
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fundesem Business School

Master în Marketing și Strategia de comunicare digitală (MMDI) este unul dintre primii maeștri de specialitate care a fost în Spania. Mai mult de 600 de studenți au trecu ... [+]

Unul dintre cei mai prestigioși maeștri din Spania

Master în Marketing și Strategia de comunicare digitală (MMDI) este unul dintre primii masterat în această specialitate, care a fost în Spania. Prin intermediul sălilor noastre de clasă au trecut peste 600 de studenți care ocupă acum poziții de responsabilitate în companii.

Ceea ce face ca MMD-ul Fundesem să fie diferit de alte programe similare este următorul:

Actualizarea actuală a programelor școlare și a mănăstirii facultăților. Acest Master, mai mult decât oricare altul, cere să fie în contact constant cu realitatea companiilor.Capacitate foarte mare de angajare. Aproape 100% dintre studenții MMDI își găsesc locul de muncă după absolvire. Există promoții în care sa obținut o rată de angajare de 100% după ce a luat acest program de lider pe piață.Nivel ridicat de subiecte. Diferența dintre un master și un curs este tocmai posibilitatea de a putea analiza în profunzime fiecare unelte și subiecți.Formare continuă În Fundesem suntem conștienți de faptul că acest domeniu al cunoașterii evoluează în mod constant, astfel încât punem la dispoziția absolvenților MMDI o formare constantă (pe care noi o numim post master) pentru a actualiza și a recicla noile tendințe care apar în această disciplină. Aceste clase sunt gratuite și exclusive pentru studenții MMDI.Multe activități în afara sălii de clasă. Acest lucru permite o mai bună înțelegere a subiecților.Și o viziune a companiei în ansamblu. Ce face studenții MMDI ai Fundesem nu numai experți în mediul digital, dar sunt capabili să vadă compania în ansamblu.... [-]
Spania Alicante
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fundesem Business School

Master în practica juridică pentru avocați (MJA) pregătește și trenuri pentru a deveni un expert profesionist în profesia de avocat. Cu ajutorul experților profesioniști ... [+]

O diplomă de masterat conceput pentru profesioniștii din domeniul juridic care doresc să fie cei mai buni avocați. Nu este suficientă numai cunoașterea legilor.

Master în practica juridică pentru avocați (MJA) pregătește și trenuri pentru a deveni un expert profesionist în profesia de avocat. Cu ajutorul experților profesioniști și prin metodologia cazului, sunt dobândite cunoștințele, aptitudinile și abilitățile necesare pentru exercitarea profesiei de avocat.

Gradul de masterat este format din profesori care au o vastă experiență în practicarea profesiei și fac parte din cele mai bune firme și firme de avocatură.

Formarea este destinată, în special, noilor membri sau celor care vor fi colegi în timp. În plus, cunoștințele și tehnicile de practică a profesiei permit dezvoltarea abilităților profesionale necesare și cerute de firme mari în domeniul juridic.... [-]

Spania Alicante
Octombrie 2019
Spaniolă
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS