Fundesem Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală în Top 10 național

"Puteți ajunge la marca de 50 de ani numai dacă ați trăit cu succes acei 50 de ani".

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Originile Fundesem datează din 1965, când Școala a fost creată pentru a satisface cererea pentru o nouă generație de profesioniști. De atunci și până acum, am apărat valoarea efortului și cererea de excelență ca puncte-cheie pentru realizarea de rezultate tangibile.

După ce am pregătit mai mult de 63.000 de profesioniști pentru funcții de conducere, împreună cu capacitatea noastră constantă de inovare și îmbunătățire, ne-a pus în primele 10 locuri pe lista națională a școlilor de afaceri.

O vocație inconfundabilă de serviciu pentru societate

Școala noastră de afaceri - FBS - face parte dintr-o fundație non-profit, care implică mai mult de 260 de întreprinderi în lucrul spre și recompensarea bunelor practici în generarea de locuri de muncă.

Colaborăm cu organizarea de evenimente de formare în domeniul angajării și de networking pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare a peste 1.200 de participanți la aceste evenimente anual.

De asemenea, organizăm și sponsorizăm diverse activități sportive, cum ar fi Femeile și Fundasem Basket School, care oferă formare și participare gratuită pentru echipele din zonele defavorizate social din orașul nostru.

Foarte angajat în sport și copii

Locații

Alicante

Address
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Comunitatea Valencia, Spania