Citește Descrierea Oficială

Formato Educativo a dezvoltat o activitate duală în domeniul învățământului superior: masterat Predă Directori și dezvoltă e-learning Solutii


Cuprins:/>


1.Contenido fix pentru toți studenții: Materiale de specialitate și Transversal și Management Integrat de Formare/>

2. Conținutul variabil per elev în funcție de calea pe care o alegeți:

 • Științifică și tehnică din America Latină crezut și influența sa asupra realității sociale și modelele sociale (Pontifical University of Salamanca). Acesta include următorul cuprins:
  • Cheia de identitate Iberoamericana.
  • Știință, Tehnologie și cultură în Collaboration Mondială.
  • Tehnologia de comunicare noi, Globalizarea și piața din America Latină.
 • Management Systems (Universitatea din Cádiz). Acesta include următorul cuprins:
  • Sisteme de management al calității.
  • Modele de excelență.
  • Managementul mediului.
  • Sisteme de integrare.


Calendar:/>

 • Acasă Distanța de învățare: noiembrie.
 • Start de formare clasă: februarie.


recunoaștere:/>


COMUNE tuturor elevilor/>

a. Acreditarea de ingrijire la prezenta pe scena. Această acreditare este exclusiv pentru cei care au participat la faza de clasă a programului Gadex.

b. Diploma de Executive Master (MBA intensiv), acordat de Formato Educativo și Asociația Profesorilor din Spania On Line, finalizat cu succes o dată la sfârșitul cursului proiectului.


OPINIA ALEGEM VARIABILĂ fiecare student/>

c. Diplomă eliberată de Institutul de America Latină gândire, Universitatea Pontificală din Salamanca, a finalizat cu succes o dată la sfârșitul cursului proiectului.

d. Diplomă eliberată de Universitatea din Cádiz, odată finalizat cu succes proiect de curs final:


Formato Educativo își rezervă dreptul de a face modificări sau modificări în conținut, programul de titrare extern sau program care este necesar, de dorit majoră sau forță, din motive tehnice, academice, contractuale sau de piață. Cu toate acestea, caută să respecte întotdeauna toate condițiile stabilite cu exactitate, care au rămas neschimbate în întregime în toate edițiile anterioare./>

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Formato Educativo

Este un maestru conceput special pentru dezvoltarea profesională și personală, care are ca scop să se concentreze pe formă în diferite domenii de management al afacerii ș ... [+]

Este un maestru conceput special pentru dezvoltarea profesională și personală, care are ca scop să se concentreze pe formă în diferite domenii de management al afacerii și cunoștințe adecvate de noi metode de gestionare și administrare, pentru a realiza și de a da un impuls semnificativ cariera studentului ca un manager.

Acest program este conceput astfel încât elevii să găsească răspunsuri la interesele lor profesionale. Știința și tehnologia se dezvolta foarte repede, astfel încât vom deveni depășite în fiecare zi și, prin urmare, trebuie să actualizăm cunoștințele noastre, aprofundarea cei care au deja sau să învețe lucruri noi.

Profesor prestigiu profesional garantează studenților o bogată experiență, atât personal cât și profesional.... [-]

Spania Madrid Spain Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
13 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

FORMATO EDUCATIVO PROGRAMA GADEX 2015