EU Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EU Business School

Înființată în 1973, EU Business School (UE) este o școală de afaceri internațională, acreditată profesional, de înaltă clasă, cu campusuri în Barcelona, Geneva, Montreux și München. Oferim clase mici, dinamice în limba engleză, cu cele mai bune programe de învățământ academice din America de Nord și Europa. Abordarea noastră pragmatică în domeniul educației pentru afaceri pregătește studenții pentru o carieră în lumea afacerilor care se dezvoltă rapid și globalizată.

138233_emailbanner_15july3.png

UE oferă programe de fundație, licență, masterat, MBA și doctorat, atât în campus, cât și online, cu administrarea afacerilor, comunicare, managementul turismului, relații internaționale, managementul sportului, managementul mass-media digitale, printre alții.

  • EU Online MBA sa clasat pe primul loc în topul clasamentului global al CEO Magazine
  • A fost listată ca o școală de top 20 de reviste China Economic Review
  • A șasea cea mai bună școală de afaceri pentru studenții de sex feminin, potrivit revistei Capital
  • Clasat pe primul nivel pentru programele MBA globale și europene de către CEO Magazine
  • Sa clasat pe locul cinci in Ghidul MBA al QS Return On Investment Report pentru cresterea salariilor in Europa

Prin intermediul rețelei globale de parteneri universitari, studenții pot obține diplome recunoscute de stat în campusurile UE cu Universitatea din Roehampton din Londra, Universitatea din Derby din Marea Britanie și Universiada Católica de Murcia (UCAM) din Spania. Parteneriatele cu Universitatea Pace din New York, Universitatea California din Riverside, Colegiul Fisher din Boston și Universitatea Shinawatra din Bangkok oferă studenților șansa de a câștiga oa doua calificare în timp ce studiază în medii diverse și îmbogățite. Programele Grupului UE sunt acreditate de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP) și de Adunarea Internațională pentru Educația în afaceri colegiale (IACBE), recunoscută de Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA). De asemenea, deținem Acreditarea Internațională a Calității (IQA) acordată de Asociația pentru Dezvoltarea Managementului din Europa Centrală și de Est (CEEMAN). Grupul UE este, de asemenea, acreditat de EduQua, prima etichetă elvețiană de calitate orientată către educația adulților.

Campusurile din UE sunt situate pe coasta mediteraneeană, printre Alpii Elvețieni și în capitala economică a Germaniei, oferind studenților posibilitatea de a trăi în patru medii distincte și îmbogățite. Elevii pot transfera între campusuri și pot explora diversitatea din Barcelona, Geneva, Montreux și Munchen. Aceasta oferă o mare scuză pentru a învăța o limbă și a întâlni o varietate de oameni în timp ce se confruntă cu noi oportunități orientate spre afaceri. În plus, studenții pot participa, printre altele, la schimburi către instituțiile partenere din SUA, China, Marea Britanie, Spania, Thailanda, Malaezia, Taiwan, Mexic, Brazilia, Kazahstan, Canada și Rusia.

116213_Capture4.PNG

Locații

Barcelona

EU Business School

Număr de telefon
+34 932 01 81 71

Geneva

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Geneva, Geneva, Elveţia
Număr de telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Elveţia
Număr de telefon
+41 21 964 84 64

Munchen

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munchen, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 89 55029595

Elveția Online

Address
Elveția Online, Elveţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră