EU Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EU Business School

Înființată în 1973, EU Business School (UE) este o școală de afaceri internațională, acreditată profesional, cu rang înalt, cu campusuri în Barcelona, Geneva, Montreux și Munchen. Oferim clase mici și dinamice de engleză, cu cele mai bune programe academice din America de Nord și cele europene. Abordarea noastră pragmatică în educația de afaceri pregătește studenții pentru o carieră în lumea de afaceri în evoluție rapidă și globalizată de astăzi.

116204_Capture2.PNG

UE oferă programe de fundație, licență, master, MBA și doctorat, atât în campus, cât și online, cu administrare de afaceri, comunicare, administrare turistică, relații internaționale, management sportiv, management media digital, afaceri internaționale, marketing, finanțe, gestionarea întreprinderilor și resurselor umane, printre alții.

  • MBA online al UE s-a clasat pe primul loc în clasamentul global online al revistei CEO
  • Inscrisă în top 20 de școli de afaceri de revista China Economic Review
  • A șasea cea mai bună școală de afaceri pentru studenți, potrivit revistei Capital
  • Clasat pe primul nivel pentru programele globale și europene de MBA de către revista CEO
  • Pe locul cinci în QS MBA Ghidul de profit privind raportul de investiții pentru creșterea salariilor în Europa

Prin intermediul rețelei noastre globale de parteneri academici, studenții pot obține diplome recunoscute de stat pe campusurile UE cu Universitatea Roehampton din Londra, Universitatea Derby din Marea Britanie și Universitatea Católica de Murcia (UCAM) din Spania. Parteneriatele cu Universitatea Pace din New York, Universitatea din California din Riverside, Fisher College din Boston și Universitatea Shinawatra din Bangkok oferă studenților șansa de a obține o a doua calificare în timp ce studiază în medii diverse și îmbogățitoare. Programele grupului UE sunt acreditate de Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP) și de Adunarea internațională pentru educația de afaceri colegiate (IACBE), recunoscută de Consiliul pentru acreditare pentru învățământul superior (CHEA). De asemenea, deținem Acreditarea Internațională a Calității (IQA) acordată de Asociația pentru Dezvoltarea Managementului Central și de Est (CEEMAN). Grupul UE este, de asemenea, acreditat de EduQua, prima marcă elvețiană de calitate orientată către educația ulterioară a adulților.

campusuri UE sunt situate pe coasta mediteraneană , printre Alpii Elvețieni și în capitala economică a Germaniei, oferind studenților posibilitatea de a trăi în patru medii distincte și îmbogățitoare. Studenții se pot transfera între campusuri și pot explora diversitatea din Barcelona, Geneva, Montreux și Munchen. Aceasta oferă o scuză excelentă pentru a învăța o limbă și pentru a întâlni o varietate de oameni în timp ce experimentează noi oportunități orientate spre afaceri. În plus, studenții pot participa la schimburi cu instituțiile partenere din SUA, China, Marea Britanie, Spania, Thailanda, Malaezia, Taiwan, Mexic, Brazilia, Kazahstan, Canada și Rusia, printre altele.

116213_Capture4.PNG

Locații

Barcelona

EU Business School

Număr de telefon
+34 932 01 81 71

Geneva

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Geneva, Geneva, Elveţia
Număr de telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Elveţia
Număr de telefon
+41 21 964 84 64

Munchen

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munchen, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 89 55029595

Elveția Online

Address
Elveția Online, Elveţia