Euroaula Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Testul Scoala de Turism EUROAULA Este o instituție fondată în 1987 și specializată în formarea turismului. Din 1997, EUROAULA este atașat la Universitat de Girona, Predarea masterat în Turism, dublă specializare în International de Turism și Hotel Management, Masters și postuniversitari. Prin urmare, studiile universitare de turism sunt total oficiale și recunoscute.

În mod similar, Euroaula este un centru recunoscut de D'Ensenyament Departamentul de Generalitat de CatalunyaPentru a da de formare profesională superior cu calificare aprobat oficial DOGC ENS / 2116/2002 / din 8 iulie.

Suntem o instituție de învățământ specializată în turism vocație inovația pedagogică. în EUROAULA ne antrenăm viitori profesioniști sectorul turismului cu utilizarea unor studii de caz cunoștințe teoretice și reale. marele nostru experiență de predare ne califică drept lideri în formarea profesională, punerea la dispoziția studenților noștri instrumentele necesare pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru formarea și dezvoltarea personală, pregătirea acestora pentru o piață a muncii competitivă și în continuă schimbare.

În plus, suntem fac parte din Asociația Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, O organizație internațională care își propune să promoveze hoteluri și școli de turism în Europa.

Testul UNE-EN ISO 9001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității de formare la Scoala de Turism Euroaula. Obiectivul principal este îmbunătățirea continuă a calității predării planifica programele noastre de training.

Prin urmare, programele noastre sunt certificate din 2007 și să depășească cu succes anual de revizuire, realizat de către Bureau Veritas.

Locații

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Catalonia, Spania