Citește Descrierea Oficială

Testul Scoala de Turism EUROAULA Este o instituție fondată în 1987 și specializată în formarea turismului. Din 1997, EUROAULA este atașat la Universitat de Girona, Predarea masterat în Turism, dublă specializare în International de Turism și Hotel Management, Masters și postuniversitari. Prin urmare, studiile universitare de turism sunt total oficiale și recunoscute.

În mod similar, Euroaula este un centru recunoscut de D'Ensenyament Departamentul de Generalitat de CatalunyaPentru a da de formare profesională superior cu calificare aprobat oficial DOGC ENS / 2116/2002 / din 8 iulie.

Suntem o instituție de învățământ specializată în turism vocație inovația pedagogică. în EUROAULA ne antrenăm viitori profesioniști sectorul turismului cu utilizarea unor studii de caz cunoștințe teoretice și reale. marele nostru experiență de predare ne califică drept lideri în formarea profesională, punerea la dispoziția studenților noștri instrumentele necesare pentru a dobândi cunoștințele necesare pentru formarea și dezvoltarea personală, pregătirea acestora pentru o piață a muncii competitivă și în continuă schimbare.

În plus, suntem fac parte din Asociația Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, O organizație internațională care își propune să promoveze hoteluri și școli de turism în Europa.

Testul UNE-EN ISO 9001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității de formare la Scoala de Turism Euroaula. Obiectivul principal este îmbunătățirea continuă a calității predării planifica programele noastre de training.

Prin urmare, programele noastre sunt certificate din 2007 și să depășească cu succes anual de revizuire, realizat de către Bureau Veritas.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Euroaula Barcelona

Pentru a transforma călătorii potențiali în clienți reali, este necesar să se genereze conținut și produse de calitate în diferitele canale unde sunt clienții. Acest conț ... [+]

Program dictat în limba spaniolă

Informații generale

Pentru a transforma călătorii potențiali în clienți reali, este necesar să se genereze conținut și produse de calitate în diferitele canale unde sunt clienții. Acest conținut se bazează în mai multe rânduri pe povestiri, folosind atributele principale și caracteristicile unui produs sau destinație turistică.

Acest Master se concentrează pe formarea profesioniștilor care sunt la curent cu cele mai recente tendințe și bune practici internaționale în sectorul turismului, pentru a îmbunătăți gestionarea comunicării, promovarea și relațiile publice cu destinațiile, produsele și serviciile turistice.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Euroaula Barcelona

Acest masterat își propune să dezvolte cariera studenților ca directori, manageri de zonă sau antreprenori, permițându-le să dobândească cunoștințele și abilitățile neces ... [+]

Acest Master își propune să dezvolte cariera studenților ca directori, manageri de zonă sau antreprenori, permițându-le să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare luării deciziilor în sectorul de cazare turistică. În sectorul turismului și al ospitalității, cunoașterea planificării și managementului hotelier este esențială.

Acest masterat are ca scop

Profesioniști care doresc să intre în Hotelul Internațional de Management și Management al Depozitelor Turistice.Titularii de diplomă și de diplomă care doresc să-și îndrepte cariera spre afacerea hotelieră și gestionarea locuințelor turistice.Profesioniști care doresc să-și creeze propria întreprindere (hoteluri, pensiuni, pensiuni, etc.).... [-]
Spania Barcelona
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Euroaula Barcelona

Țara noastră este o referință internațională în turismul de afaceri, determinată în mare măsură de atractivitatea orașelor precum Barcelona, Madrid, Malaga și Sevilla. Co ... [+]

Program dictat în limba spaniolă

Informații generale

Țara noastră este o referință internațională în turismul de afaceri, determinată în mare măsură de atractivitatea orașelor precum Barcelona, Madrid, Malaga și Sevilla. Conform studiilor efectuate, turismul pentru afaceri și evenimente este un indicator important al dinamismului și gradului de deschidere internațională și se așteaptă ca până în 2020 cheltuielile de călătorie la nivel mondial să atingă 1,6 trilioane de euro.

Acest sector este unul dintre domeniile cele mai mari de proiecție din sectorul turismului și hotelier, care necesită profesioniști specializați și instruiți.

Acest Master se concentrează pe furnizarea de cunoștințe specifice studenților în domeniul turismului, care permite efectuarea profesională a oricărui tip de eveniment, public sau privat, mare sau mic.... [-]

Spania Barcelona
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Euroaula Barcelona

Acest Master în Turismul de Afaceri și Evenimente Management își propune să ofere instruirea necesară pentru profesioniști în organizarea și gestionarea evenimentelor, în ... [+]

Acest master își propune să ofere pregătirea necesară profesioniștilor în organizarea și gestionarea evenimentelor, întâlnirilor și congreselor, cu accent special pe turismul de afaceri și pe sectorul MICE (întâlniri, stimulente, conferințe și expoziții).

Acest masterat are ca scop

Profesioniști care doresc să intre în sectorul MICE și în industria evenimentelor corporative.Absolvenții și deținătorii de diplome care doresc să-și extindă cunoștințele în domeniul turismului de afaceri și al managementului evenimentelor.Profesioniști care doresc să creeze și să administreze propria companie de evenimente.

Durata programului

1 an academic (9 luni)... [-]

Spania Barcelona
Februarie 2020
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video for profile page

Location address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

Barcelona, Catalonia, 08011 ES