Citește Descrierea Oficială

Misiunea de la Scoala de Formare Business este un angajament de a nevoilor de instruire ale întreprinzătorilor noștri, care vizează îmbunătățirea competitivității întreprinderilor, mizand pe profesioniștii excelente care transmit studenților noștri de-a lungul experienței lor de afaceri și de cunoștințe.

Prin urmare, vom presupune un set de valori care definesc identitatea noastră, satisfacerea nevoilor reale ale mediului de afaceri și de lucru care prezintă o referință de formare.

Valori:

  • Talent. - Metodologie. - Predare. - Inserție profesională. - Sprijin instituțional.

Talentul

Ne propunem să încurajeze dezvoltarea talentelor personale ale studenților noștri, prin formare, permițând abilitati câștig și abilități personale care implică dezvoltarea profilului lor profesional și a spiritului antreprenorial.

Metodologie

Asigurarea formării cu o structură eminamente practic, promovând în orice moment contribuția participantului, încurajarea lucrului în echipă și leadership.

Învățătură

Avem participarea experților de renume, cu o experiență profesională remarcabilă alături de prestigiu academic, în fiecare dintre specialitățile, folosind experiența și calificarea oferi instruire în funcție de situația de pe piața forței de muncă.

Angajare

În afară de perfecționare profesională, o prioritate este de a îmbunătăți capacitatea de inserție profesională a studenților noștri, pentru care le oferim aceeași orientare serviciu de căutare de locuri de muncă, dezvoltarea profilul și introducerea itinerar personalizat.

Sprijin instituțional

Contactul permanent cu mediul de afaceri permite oferta noastră de formare se potriveste nevoilor companiilor de orice sector productiv, în plus față de serviciile și sprijinul unei organizații care, printre altele contribuie la promovarea activității economice în provincie prin formare.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

AN EXCLUSIVE MASTER MIB include caracteristici care îl diferențiază de masterat tradiționale de Afaceri Internaționale, cum ar fi deschiderea față de companii de servicii ... [+]

Un maestru EXCLUSIVE MIB include caracteristici care îl diferențiază de masterat tradiționale de Afaceri Internaționale, cum ar fi deschiderea față de companii de servicii (turism, construcții, inginerie, sănătate, etc.), încorporarea de instrumente tehnologice, utilizarea rețelelor sociale, aplicarea de Intelligence Competitiv tehnici de internaționalizare și de gestionare formarea filiale și în străinătate.

Acesta oferă cunoștințe și competențe care pot fi aplicate la orice tip de companie, oriunde în lume.

OPORTUNITĂȚI CARIERĂ

Extinde viziunea ta asupra lumii afacerilor și să consolideze capacitatea de a detecta oportunități, să poată vinde oriunde în lume. În cazul în care studentul termină acestui Master, el va fi în măsură să pună în aplicare operațiunile de export și de import, dezvoltarea viitoare proiecte de extindere de peste mări și să ia decizii strategice la nivel internațional.... [-]

Spania Marbella
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză