Escuela Universitaria ERAM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În Universitatea ERAM, puteți studia grade oficiale în audiovizual și multimedia, artele spectacolului și de masterat noastre în fotografie creativă.

Dăm mai mult

University School ERAM se gândească la nevoile tale, vom avea grijă să vă simțiți ca acasă. Noi lucrăm pentru a face experiența perfectă.

UNIVERSITATEA ERAM

Universitatea ERAM este atașat la Universitatea din Girona dedicat domeniului de proiectare, multimedia, centrul audiovizual, fotografie și artele spectacolului.

Dincolo de a avea o infrastructură bună, ERAM iese în evidență pentru resursele umane, studenții săi, profesori și profesioniști care împărtășesc o pasiune pentru transmiterea cunoștințelor, satisfacția învățării în mod constant și, mai presus de toate, dedicarea atât în ​​dezvoltarea personală și profesională a fiecărei persoane, menținând un mare respect pentru etica și valorile sociale.

COMA CROS CULTURAL FACTORIA

Școala este situat în fosta fabrică de textile, „fabrica Coma Cros“ din Salt (Girona). Locul a fost restaurat și echipat cu o infrastructură modernă și toate facilitățile necesare pentru practica academică, și încă mai păstrează farmecul unei clădiri moderniste al XIX-lea.

STUDYING ÎN GIRONA

Situat într-o locație privilegiată, amplasat între Marea Mediterană și munții Pirinei, găsim orașul Girona. Este capitala provinciei și este bine conectat cu orașul emblematic al Barcelonei, la doar o oră distanță de pe acest cu mașina și 38 de minute cu trenul. Este, de asemenea, foarte aproape de orașele de frontieră francezi ca Perpignan (Franța) Orașul Girona, înconjurat de patru râuri, este un oraș minunat și o locație centrală pentru mai multe evenimente culturale pe tot parcursul anului. Combinația de zone verzi, construirea de centenari piatră și grădini prețioase ascunse, da un caracter special, în orașul antic Girona.

Străzile din Girona au servit ca etapă pentru jocul de seria Thrones. Orasul este cunoscut mai ales pentru gastronomia sa, cu mai mult de treisprezece restaurante cu un total de 17 stele Michelin, care reflectă combinația rafinat de tradiția culinară și spiritul creativ.

GIRONA, o experiență culturală

Toate sfârșit de săptămână au diferite evenimente culturale sau festivaluri de muzică și alte evenimente, cum ar fi artele spectacolului, atracții culturale sunt treptat devenind un punct de referință la nivel mondial.

Girona combină viața de noapte cu festivalurile sale artistice și muzicale.

O caracteristică a acestor evenimente este diversitatea sa, reunind stiluri foarte diferite, cum ar fi Festivalul de Muzică Neagră, Festivalul Internațional de Muzică Castell de Peralada, Festivalul Vinomi, Girona Capella, Girona Festivalul de Jazz, Festivalul Internațional Porta Ferrada, acustic festival, concert sau eveniment Ibercamara Performing Arts Sezon de vârf, în Girona.

Servicii Student

Scoala de Universitatea coroborat ERAM cu Universitatea din Girona oferă toate activitățile, serviciile necesare pentru dezvoltarea studenților, atât academic și personal. Cum ar fi, de exemplu, specializată în servicii de sport, moderne pentru a învăța principalele limbi ale lumii, servicii specializate pentru studenții internaționali și multe alte limbi.

Locații

Sare

Address
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

17190 Sare, Catalonia, Spania