Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți cunoștință cu Școala de Design din Barcelona

Noi tren profesioniști pentru a le transforma în motorul de schimbare care le permite transformarea mediului și crearea de noi spații, dezvoltarea creativității și inovației.

De ce să studieze în ESdesign?

Școala Superioară de design Barcelona (ESdesign) este o instituție creată cu scopul de a răspunde la nevoile de formare ale profesioniștilor de proiectare, capabil să anticipeze tendințele, să analizeze situațiile și nevoile sociale emergente, oferind cele mai bune soluții inovatoare .

vedere

Fiind on-line internațional de design de referință școală, oferind cea mai bună calitate în prim-planul de proiectare și de formare on-line.

misiune

Tren profesioniști, transformându-le în schimbare de motor, care le permite transformarea mediului, și generarea de noi spații, dezvoltarea creativității, inovației, antreprenoriat și design de calitate.

valorile noastre

Barcelona

Design Cradle, marca Barcelona este un lider mondial în design și inovație, promovarea internaționalizării și atragerea talentelor și a investițiilor. Acesta a devenit unul dintre motoarele economiei bazate pe cunoaștere și inovare.

Metodologie 100% on-line și flexibil

Această propunere de învățământ este rezultatul combinației de muncă de către elevi atât la nivel practic și teoretic, bazat pe învățarea socială și participarea activă a studenților cu opiniile și experiențele anterioare cu privire la diferite subiecte.

Curricula sunt concepute pentru a permite studenților să își dezvolte abilitățile, cunoștințele și abilitățile fiecărui program specific.

O experiență de învățare capabil să răspundă la această lume în schimbare și cerințele pieței și de afaceri curente dintr-o perspectivă de inovare și îmbunătățire continuă.

Ne adaptăm conținutul aproape în timp real

Tot ceea ce se întâmplă afectează direcția în care lucrurile să se miște. Practic, nici un moment sau o publică într-o carte. Totul afectează totul, astfel încât conținutul de astăzi va fi, fără îndoială, diferite de cele în termen de un an.

proprie experiență

Cadrele didactice ale diferitelor module sunt principalii actori ai schimbării, și nu doar spectatori. O parte din care extinde limitele, explora noi modalități și de a construi relații între branduri și consumatori în mod constant și durabil în timp.

Profesorii 100% activi

Nu numai că ne dă relevanța conținutului modulelor, de asemenea, ne permite să trăiască și să împartă cu ei frânele și oportunități apar în mod constant pe piață.

Diversitatea de valoare și internaționalizare

Într-o lume ca creativitate, au puncte de vedere diferite cu privire la aceeași problemă nu este numai necesar, ci și îmbogățind. Noi împărtășim experiențele cu oameni din diferite țări, culturi și realități care vor consolida ca niciodată rezultatele.

Trăiește cu sentimentul de vertij

Ceva ce ar trebui să învețe să trăiască din prima zi. medii în schimbare, tehnologii emergente, revoluții sociale; nimic nu este permanentă și trebuie să învețe să lucreze în acest fel.

orientare profesională

Toate programele au printre obiectivele sale de a îmbunătăți statutul profesional al celor care lucrează deja și de a promova capacitatea de angajare a studenților lor. Pentru a promova acest aspect, în plus față de o echipă de predare, care va ajuta pe elevi ghid în realitatea actuală a pieței forței de muncă, un material care le permite să creeze un portofoliu digital pentru a le ajuta este creat poziția.

Încurajarea antreprenoriatului și să ofere abilități de management de afaceri

procesul de proiectare și de comunicare cu companiile din punct de vedere al managementului, conceptuale și la nivel practic care urmează să fie abordate. Deoarece contactul cu compania pentru a ieși produsul pe piață, studentul prin diferitele faze ale proiectului, nuanțele juridice și condițiile economice vor fi ghidate. Fiind familiarizați etapele proiectului, elevii vor avea capacitatea de a gestiona timpul și resursele.

inspirație

libertatea va fi acordată studenților pentru a găsi identitatea lor în lumea designului. Vom învăța să se uite la mediul diferit, pentru a analiza, pentru a găsi inspirație oriunde (oriunde, dar, probabil, în aceeași lume de proiectare). Motivam să se uite la lumea artei, în natură, în gesturile cele de zi cu zi ... pentru a obține inspirație și idei noi.

Și de sprijin continuu proximității

Studentul va simți însoțit în orice moment, atât de către profesori pentru a rezolva probleme care apar în module, cum ar fi directorul programului, care asigură calitatea acestuia. Ei vor avea, de asemenea, cifra de Program Manager, să efectueze o monitorizare cuprinzătoare pentru a profita din plin de programe.

tehnologie

Fiecare program include software specializat , care va oferi studenților cu abilități și abilități care au nevoie atât pentru practicile de program, și mediul lor de lucru. Pariem de instrumente software în curs de dezvoltare pentru a pregăti ei pentru viitor.

grad dublu

Curs la Școala de Design din Barcelona si foarte titlu al Universității Internaționale din Valencia, care le-a creditat ca profesioniști în specialitatea studiată.

Metodologie 100% on-line și flexibil

Cursuri de Master ESdesign iasă în evidență ca fiind 100% on - line și pe deplin flexibile, în afară de a avea o vocație internațională clară. Această abordare metodologică se bazează pe învățarea constructivistă ca model și de munca de colaborare cu predarea de predare prin reale - videoconferință și de comunicare spații de timp întârziat.

În ESdesign au o experiență de învățare adaptate la cerințele pieței și de companie actual, deoarece programele au fost concepute de către un grup de experți în domeniul proiectării, cunoscând nevoile prezente și viitoare ale mediului și în special întreprinderi și organizații.

Mai jos, vom rezuma avantajele de a studia cu noi:

Conectează-te oricând și oriunde

Campusul virtual este la dispoziția dumneavoastră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. manuale, software specializat, articole, practici, prototipuri și modele, video și rețele sociale: vă oferă toate resursele de care aveți nevoie pentru a urmări subiecții aduce.

În plus, veți avea acces la aceste materiale și resurse atunci când doriți și oriunde vă doriți: datorită tehnologiei Blackboard care încorporează campusul nostru virtual, vă puteți conecta la orice dispozitiv, eliminând constrângerile geografice și de timp în procesul de învățare.

monitorizare personalizată

Fiecare subiect are două cifre esențiale pentru a îmbunătăți și îmbogăți cele mai multe din experiența de învățare: un director de program si profesor, care va oferi toate instrucțiunile pentru a efectua activități de evaluare continuă și de a primi corecturi și comentarii. Și tu poți merge la profesorul dvs. pentru a satisface toate întrebările academice.

Vei avea , de asemenea , cifra de Manager de program, care va asigura dezvoltarea corespunzătoare a fiecăruia dintre edițiile programului. În plus, manager de program vă va însoți, oferi sprijin și de a rezolva îndoielile dumneavoastră, în general, astfel încât să puteți continua calitatea educației.

O gamă largă de activități practice

În plus față de notele și materialele didactice pe care le oferă campus virtual, toate de masterat au o varietate de activități pentru tine de a merge și afiances de punere în aplicare conținutul dobândite pe tot parcursul programului.

  • cercetare
  • hărţi conceptuale
  • brainstorming
  • dezvoltare de proiect
  • analiza de caz
  • gândire de proiectare
  • prototipuri
  • prezentari
Două axe de evaluare complementare
  • Evaluarea continuă. În principal pe baza practicilor de livrare periodice pe parcursul cursului.
  • Evaluarea finală. Prezentarea proiectului final, care va verifica nivelul de achiziție de cunoștințe și competențe prevăzute în program.
software specializat

Consolidarea învățătura practică a ESdesign, vom oferi studenților noștri cu software specializat. Acest instrument vă va permite să dezvolte o practică, și în funcție de necesitățile curente, competențele programului.

Learning dezvoltat peste Master dezvoltarea viitoare vor facilita atât software-ul specific furnizat de către școală ca oricare alta, cu caracteristici similare, care există pe piață.

Locații

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Programe