Citește Descrierea Oficială

Școala de proiectare a fost mutată în 2009 în locația actuală de pe Avenida de María Zambrano nr. 3, pe malul stâng al râului Ebro.

Noua clădire este opera arhitectului Joaquin Sicilia și face parte dintr-un grup de arhitecturi formate din trei volume independente, care găzduiesc Școala de Artă, Școala de Design și sălile multifuncționale: sala de spectacole, cantină, sala de expoziții și terasă .

Spațiile Școlii Superioare de Design sunt definite într-un parter și trei.

Prima dintre acestea găzduiește zonele de recepție, concierge, birourile de conducere, șeful de studii și secretariatul, două ateliere specifice, un studio de fotografie și un laborator.

Cursurile clasice teoretice și practice sunt distribuite de-a lungul a trei etaje, precum și birourile departamentale, biroul Erasmus, biroul de activități culturale, sala de studenți, depozitele și camera profesorilor.

Sălile de clasă sunt echipate cu echipament informatic de ultimă oră, proiectoare și echipamente specifice pentru dezvoltarea proiectelor de proiectare și a activităților de cercetare.

Centrul are, de asemenea, o bibliotecă specializată care a inclus acest curs în rețeaua de biblioteci universitare cu materiale de proiectare specifice și conține peste 3000 de volume.

Școala are servicii de rețea Wi-Fi și facilități cu fibră optică.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Escuela Superior de Diseño de Aragón

Master în Predarea Artistică: Strategiile de creativitate spațială și grafică în instalațiile efemere reflectă necesitatea de a evalua munca multidisciplinară în lumea de ... [+]

înregistrare

Din 2 iulie până în 12 iulie 2018

înregistrare

De la 13 la 18 iulie 2018.

Data prelungirii septembrie

Înregistrare și înregistrare septembrie: De la 3 septembrie la 28 septembrie 2018.

Datele de bază

Masterat în predarea artistică: Strategii de creativitate spațială și grafică în instalații efemere.

durată

de la 1 octombrie 2017 până la 30 iunie 2018. Perioadă anuală de înscriere parțială în 2 ani universitari.

credite

60 ects.

limbă

Castiliană.

prezentare

Master în Predarea Artistică: Strategiile de creativitate spațială și grafică în instalațiile efemere reflectă necesitatea de a evalua munca multidisciplinară în lumea designului într-un mod global, generând o structură bazată pe două concepte majore:... [-]

Spania Zaragoza
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză