Escuela Superior de Diseño de Aragón

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de proiectare a fost mutată în 2009 în locația actuală de pe Avenida de María Zambrano nr. 3, pe malul stâng al râului Ebro.

Noua clădire este opera arhitectului Joaquin Sicilia și face parte dintr-un grup de arhitecturi formate din trei volume independente, care găzduiesc Școala de Artă, Școala de Design și sălile multifuncționale: sala de spectacole, cantină, sala de expoziții și terasă .

Spațiile Școlii Superioare de Design sunt definite într-un parter și trei.

Prima dintre acestea găzduiește zonele de recepție, concierge, birourile de conducere, șeful de studii și secretariatul, două ateliere specifice, un studio de fotografie și un laborator.

Cursurile clasice teoretice și practice sunt distribuite de-a lungul a trei etaje, precum și birourile departamentale, biroul Erasmus, biroul de activități culturale, sala de studenți, depozitele și camera profesorilor.

Sălile de clasă sunt echipate cu echipament informatic de ultimă oră, proiectoare și echipamente specifice pentru dezvoltarea proiectelor de proiectare și a activităților de cercetare.

Centrul are, de asemenea, o bibliotecă specializată care a inclus acest curs în rețeaua de biblioteci universitare cu materiale de proiectare specifice și conține peste 3000 de volume.

Școala are servicii de rețea Wi-Fi și facilități cu fibră optică.

Locații

Zaragoza

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Spania