Citește Descrierea Oficială

Testul Școala internațională de protocol Este unul dintre primele centre din Spania, că formarea sale planuri ofera studii universitare de ambele universitare și cursuri postuniversitare de specializare și în Organizare Evenimente, protocol și relații instituționale. Aceste calificări sunt susținute de Universitatea Europeană din Madrid.

Dar școala nu este doar un centru de formare. Este o entitate privată, condusă de un grup de experți de renume în domeniul protocolului are:

Centrul de cercetare.
Centrul de date.
Serviciul de publicare.
bibliotecă de specialitate.
Serviciul de consiliere pentru instituțiile publice și private.
Prin specializate în sectorul protocolului de comunicare și evenimente.

Este, de asemenea, organizatorul majore protocol evenimente internaționale:

Congresul Internațional al Protocolului
Premiul internațional de protocol

Școala Internațională de protocol, constând dintr-o rețea de birouri în Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires și Paraguay a stabilit el însuși ca centru mondial specializat în formare de protocol, relații instituționale și management de eveniment. Mai mult de 15.000 de elevi au trecut prin diferite clase sale. Dintre acestea, 60% ocupă acum poziții în protocolul de departamente. Un procent foarte important care evidențiază activitatea în creștere în acest sector, unitatea de profesionist aveți, de afaceri în creștere și cererea instituțională și viitor atât de interesant oferă.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Escuela Internacional de Protocolo

Master în protocol, proiectarea, crearea și ADRESA EVENIMENTE pentru întreprinderi și instituții, Școala Internațională de protocol este un program extrem de competitiv, ... [+]

Atunci când vorbim despre evenimente, ne referim la acte de relații sociale care sunt organizate pentru a transmite un mesaj unui public vizat, cu scopul de a obține un rezultat în acest segment de public.

În scopul de a dezvolta un eveniment în mod corespunzător, trebuie să ne unim mai multe discipline, creativitate, de așteptare, de producție, de protocol, de cercetare a publicului nostru, de marketing, desigur, comunicare corporativă a instituției și așa mai departe.

Master în PROTOCOL, design, creare ȘI ADRESA EVENIMENTE pentru întreprinderi și instituțiiThe Școala internațională de protocol Este un program extrem de competitiv, care pregătește și permite studentului la dezvoltarea profesională Crearea, management și proiectare Evenimente și relații instituționale.... [-]

Spania Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Anuncio EIP