Escuela Europea de Salud

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Europeană de SĂNĂTATE Antreprenoriale și INSTITUȚIA INOVATOR

Toate programele postuniversitare oferite sunt adaptate la cerințele pieței atât publice, cât Sistemului Național de Sănătate privat și instrui elevii noștri pentru aplicarea practică a celor mai recente progrese in diferite specialitati, de formare a profesioniștilor, cu un nivel ridicat de calificare diversele poziții tehnice și manageriale oferite de companii și instituții, în completarea zonele didactice cu pregătire cuprinzătoare și personalizate pentru căutare de locuri de muncă și dezvoltarea carierei.

Centrul dedicată exclusiv absolvent de formare a specialiștilor care se străduiesc pentru excelență. O gamă largă de programe concepute pentru a satisface profesionale și cerințele actuale și viitoare ale pieței. Metodologia adaptate la nevoile profesioniștilor în care fiecare situație personală este, spre deosebire de oricare alta. O facultate de cel mai mare prestigiu tehnico-științific și a confirmat cu nivelul de experiență de predare dovedită. Gradul ridicat de calitate și a cererii în cadrul programelor oferite, împreună cu programele eminamente practice de orientare, majoritatea au câștigat recunoașterea sectoarele respective, fiind aprobat prestigiul Școlii Europene de Sanatate de către studenți de promoții anterioare , care s-au alăturat cele mai importante companii din industrie. Un material carte în format pdf și lângă un laptop sau mini iPad alegere. Un sistem de învățământ bazat pe evaluarea continuă a elevului de către tutori, cu un grad ridicat de specializare. Publicarea de garantare a lucrării de a stăpâni, după publicarea contractului în conformitate cu Legea privind drepturile de autor și ajustat la metoda științifică și standarde Vancouver. Cu aceasta, autor / s va avea o carte cu ISBN Ministerul Educației, Culturii și Sportului pentru RCA Group Editor sau în format revista ISSN.

ACORDURI INSTITUȚIONALE Scoala Europeana de Sanatate are sprijinul și colaborarea diferitelor instituții, asociații și societăți profesionale, integrate în Consiliul Academic sale, asigurarea calității educației furnizate și colabora în desfășurarea diverse cursuri oferite.

PREGĂTIREA PENTRU Job Search Elevii de la Scoala Europeana de Sanatate a primit, de la zona de marketing personal care este predat în toate programele postuniversitare, o pregătire solidă și cuprinzătoare pentru a răspunde din ce în ce mai complexe procese de recrutori care urmează companiile și instituțiile naționale și internaționale. Personal și dezvoltare de management. În filosofia educațională a Școlii Europene de Sanatate ocupă un loc de frunte abordarea de formare din punct de vedere holistic, lucru îmbunătățirea competențelor manageriale ale studenților pentru a le contempla în calitate de profesioniști, având zone speciale de interes la fel de important ca și negociere, abilitati de comunicare, etc.

Locații

Madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania