Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Școală specializată în Ecommerce lider în studenți instruiți ca experți în comerț electronic și marketing digital. Cu peste 190 de profesori, care au instruit peste 1100 de studenți în comerț electronic și marketing digital.

Suntem Prima Școală de comerț electronic născut în Spania

În 2010, Fabián López (@faloco) și Gerardo Salvador (@gerardsalva) au avut o întâlnire în care vorbeau despre dificultatea pe piața muncii pentru a putea angaja un bun manager de comerț electronic pentru a supraveghea strategia de marketing digital a companiei și îmbunătățirea rezultatelor vânzărilor. Ambele au concluzionat în timpul acelei conversații, că, deși exista o pregătire bună în comunicarea cu rețelele de socializare, niciuna nu s-a concentrat pe comerțul electronic. Acest lucru a dat loc creării Școlii Ecommaster, care a început în 2011 ca master în comerț electronic și marketing digital în Elche.

Astăzi, este predat în Elche și Madrid personal și online în mai mult de 20 de țări.

Una dintre valorile diferențiale a fost să parieze pe profesori de la companii care oferă cunoștințe practice în clasă, în loc să o facă din lumea academică puțin legată de realitatea de afaceri.

Care a fost ideea inițială?

Ideea inițială a fost crearea unui curriculum și a unui cadru didactic care să permită o pregătire mai strânsă, într-un grup mic de cel mult 20 de persoane și în care profesorii vor ajuta elevul să îmbunătățească rezultatele companiei lor pe Internet, sau pentru a dezvolta în clasă o idee de afaceri de la zero, care va începe să obțină vânzări chiar înainte de sfârșitul Master.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

metodologie

De la fondarea sa în 2011, Ecommaster.es a dezvoltat o metodologie proprie care garantează nu numai transferul de cunoștințe, ci și dobândirea de competențe antreprenoriale de bază pentru toate tipurile de companii, proiecte sau medii profesionale.

Toate activitățile curriculumului Ecommaster sunt orientate spre acest scop, atât clasele profesorilor, cât și materialul complementar disponibil pe platforma noastră sunt de un conținut practic ridicat, care urmărește să apropie lumea profesională a academicienilor.

Astfel, în materialul complementar al Maestrului puteți găsi cazuri abundente de succes (și eșecuri), povestite la prima persoană de protagoniștii săi, tutoriale cu instrumente axate pe practica zilnică și, bineînțeles, exemple de strategii, tehnici și instrumente care sunt prezentate în cursuri față în față sau în videoconferințe.

Direcția academică și șeful de studii

Ei sunt membrii echipei Ecommaster care urmăresc îndeaproape evoluția activităților Master. O echipă formată din trei persoane disponibile studenților care structurează munca săptămânal, coordonează calendarele și energizează relația dintre profesori și studenți. În plus, ei sunt capabili să rezolve întrebări tehnice și să sfătuiască cu privire la cea mai bună modalitate de a spori talentul studenților, atunci când începe orice proiect sau cariera lor.

Profesori de Ecommaster

Profilul de tip al profesorului Ecommaster este cel al unui profesionist cu ani de experiență în lumea comerțului electronic sau a marketingului digital, fie dezvoltând proiecte proprii sau lucrează pentru jucători mari precum Amazon, eBay, PayPal, Inditex, componente PC ... și, de asemenea, pentru start-up-urile care au condus secțiunea tehnologică a ziarelor de mai multe ori.

Este vorba despre profesioniști excelenți care își apără munca într-un sector din ce în ce mai solicitant și, în plus, își mențin în viață dorința de a adăuga valoare și cunoștințe noilor promoții studențești. Cu agende aglomerate în multe cazuri, uneori este un privilegiu să le predăm la Ecommaster și este munca pe care ne place să o facem în sediul studiului, confirmând datele cu două luni în avans pentru liniștea sufletească a tuturor. În ultimul an nu a trebuit decât să amânăm două clase în aceeași săptămână ... una din cauza gripei și alta pentru că profesorul urma să fie tată.

Învățând făcând

Marketingul digital este o disciplină în continuă schimbare în care continuă să apară noi tendințe care aduc noi concepte și revizuirea strategiilor. Acest lucru necesită profesioniștilor săi capacitatea de a gestiona volume mari de informații și sensul critic pentru a separa modele de perturbările reale care apar într-un astfel de sector dinamic.

Pentru aceasta, în afară de un conținut deja foarte practic, propunem studenților noștri implementarea unui proiect de afaceri în care să aplice direct ceea ce se învață în clase.

Curriculumul Ecommaster include un proiect final de master format dintr-un plan de afaceri compus din următoarele documente: Studiu de piață sau analiza concurenței, Plan de marketing, Analiza platformei de comerț electronic și Studiu de fezabilitate economică.

Valabil atât pentru companii existente, cât și pentru proiecte fictive, Ecommaster este mediul perfect pentru a accelera aceste proiecte. În mod obișnuit, aceste proiecte ajung să fie afaceri cu facturare reală, sunt transferate cu o valoare mai mare decât studiile de master sau, în cel mai rău caz, o scrisoare de prezentare foarte bună pentru a însoți programa studenților.

Flipped class

Este una dintre cele mai noi inovații educaționale care ajunge în sălile de clasă din întreaga lume. Pe scurt, constă în inversarea modului tradițional de învățare, astfel încât studentul să studieze în prealabil conținuturile teoretice și să-și rezerve timpul de clasă pentru a consulta cu profesorul întrebări specifice legate de nevoile sale de învățare.

Este cel mai bun mod de a ne adapta cursurile la nevoile pe care le pot avea diferite profiluri profesionale. În Ecommaster, l-am implementat în majoritatea cursurilor care fac parte din programul Ecommaster PRO și, încetul cu încetul, încorporăm detalii despre această metodologie în restul masterelor.

Vizite pe teren, comunitate de studenți și activități de networking

Din momentul în care sunt admiși la Ecommaster, studenții noștri sunt invitați să participe la comunitatea Alumni, un grup privat în care ia contact cu toți profesorii și studenții din alte ediții. Informațiile sunt partajate, profesioniștii sunt recomandați și se găsesc oportunități de afaceri.

În plus, pe tot parcursul calendarului, vizitele sunt organizate la facilitățile magazinelor online și ale agențiilor de marketing din Madrid și Alicante, unde, din nou, realitatea lumii profesionale poate fi cunoscută de primă mână și unde este ușor de accesat inițiativele de recrutare de talente care sfârșesc cristalizând în practici, burse și contracte.

De asemenea, studenții noștri sunt prezenți la evenimente, conferințe și prezentări pe care le organizăm pe teritoriul național, adesea fiind primul lor pas în a fi angajați ca profesori de către alte școli de afaceri.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Ecommaster.es

Master Digital Marketing și comerț electronic față în față în Alicante este proiectat din punct de vedere practic, programa noastră fiind unul dintre punctele noastre dif ... [+]

Master Digital Marketing și comerț electronic față în față în Alicante este proiectat din punct de vedere practic , programa noastră fiind unul dintre punctele noastre diferențiale.

Instruirea în comerț electronic și marketing digital este esențială pentru gestionarea eficientă a vânzărilor pe internet. În Ecommaster avem cheile pentru a deveni un manager de comerț autentic și vă învățăm toate strategiile necesare pentru a avea succes online . Prezentul și viitorul afacerii se află pe Internet. Specializati!

Studiind nevoile pe care le-am avut și continuăm să avem profesori și comerțuri electronice în zilele noastre. Am adaptat-o după 8 ediții ale unui Master E-commerce în Alicante , 5 ediții față-în-față la Madrid și 13 ediții în modul Online.... [-]

Spania Elche
Noiembrie 2019
Spaniolă
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Calle Juan de la Cierva,43
03203 Elche, Comunitatea Valencia, Spania