University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Universitar de Management Hotel și Artă Culinară StPOL

De când a fost fondată, StPOL a avut întotdeauna o idee foarte clară: mediul ideal pentru pregătirea hotelieră este acela al unei Universități Hotel-Școală, pionierând această tendință în Europa. Prin urmare, în 1966 a fost creat un program de formare, format dintr-o școală hotelieră cu un restaurant în care studenții din domeniul ospitalității universitare ar putea să-și facă imediat practica cu clienți reali sub supravegherea și evaluarea directă a cadrelor didactice profesionale.

Unul dintre motto-urile noastre a fost astfel dezvoltat: "învățarea prin practică", probabil cea care compară cel mai bine filosofia și conceptul de școală hotelieră în care nimic nu este luat în considerare până când nu a fost practicat de câte ori este necesar într-un mediu de lucru real și confirmată de criteriul profesionistului.

EUHT StPOL a fost, de asemenea, prima școală din Spania, care a creat un program și o metodă specifică de pregătire a teoriei-practică în managementul ospitalității într-un moment în care planurile de formare în Spania nu distingau ospitalitatea în zona turistică.

Apoi, ca și acum, a fost în prim plan, nu numai în formă, dar și în bază și numeroase generații de directori și manageri de hotel, bucătari cu stele Michelin, sommeliere, șefi de serviciu ... etc, care au Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar în programele lor, care permit EUHT StPOL să continue să inoveze și să deschidă noi căi în domeniul "instruirii".

Misiune
Misiunea EUHT StPOL este de a instrui viitorii directori departamente și directorii generali ai instituțiilor de hotel și restaurante de la excelență, indiferent de locația lor. Viziunea EUP StPOL este de a continua să fie o școală de pionierat în Europa și de referință într-un sector cu un model de formare integrat de calitate în care teoria, practica și cercetarea se completează reciproc prin formula școlii hotelului:


"El ia spus și el a uitat;
el a văzut-o și a crezut;
el a făcut-o și a înțeles "

Confucius, 554-479 bc.

Acțiunea strategică a EUHT StPOL se bazează pe valorile sale de identificare, pe ghidurile de acțiune și pe convingerile caracteristice. Seria de valori de identitate include în special calitatea serviciului, atenția personalizată prin îndrumare și o metodologie didactică care îi motivează pe elevi să-și îmbunătățească capacitățile personale.

O cunoaștere și o experiență profundă a sectorului au pus deoparte EUHT StPOL ca punct de referință pentru studenți, profesioniști și companii de peste 45 de ani. Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă școala nu ar fi rămas cu încredere în principiile investițiilor în cercetare, analiză și studiu a cazurilor și noilor tendințe care vizează programele de specializare care se adaptează cel mai bine studenților și cerințelor pieței .Locații

Barcelona

Address
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Catalonia, Spania