Citește Descrierea Oficială

ESNECA născut ca prima scoala de afaceri cu un conținut de 100% on - line.

Suntem o scoala de afaceri la nivel internațional, cu profesori și consultanți educaționale din întreaga lume, să devină un lider și punct de referință în programe inovatoare, cu scopul de deconseguir cei mai buni directori și manageri.

Acest lucru este ESNECA .

ESNECA este inovația

ESNECA talentul lui

ESNECA este flexibilitatea

ESNECA Business School are două sisteme de studiu:

ON LINE

Metoda de studiu de 100% tutorizado on - line de ESNECA este după cum urmează:

La începutul activităților, participanții vor primi un mesaj cu toate liniile directoare pentru începutul de clase, cum ar fi adresa de e-mail a clasei virtuale în cazul în care sunt publicate subiectele etapei a lua (e-mail de bun venit), numele de utilizator și parola, numele listei de discuții; printre altele.

In Virtual Campus vor găsi informații referitoare la programele, programul de activități, facilitatori, tutore / materiale de suport pentru profesori, lista participanților, activităților de evaluare care urmează să fie efectuate și alte informații, în funcție de scenă.

Testele sunt teste de tip și on-line, la sfârșitul fiecăreia dintre modulele în care este înscris elevul. Acesta va fi același student, cu sprijinul tutorelui, care marchează datele de examen.

Veți fi capabil de a studia la domiciliu sau la locul de muncă oriunde în lume.

DISTANTA

Metoda de studiu de 100% distanta tutored ESNECA este după cum urmează:

La începutul activităților, participanții vor primi prin curier, cu confirmare de primire, pachetul de formare (care include manuale, notebook-uri, și de examinare, împreună cu DVD ori de câte ori caz, la o valoare estimată în termen de 7-8 zile data înscrierii.

În termen de 24 de ore vor contacta tutorele pentru a ghida, consilia și pus la dispoziția ceea ce studentul poate considera adecvat la începutul și pe parcursul cursului.

Testele sunt la distanță. Acesta va fi același student, cu sprijinul tutorelui, care marchează datele de examen.

Veți fi capabil de a studia la domiciliu sau la locul de muncă oriunde în lume.

Programe predate în:
Spaniolă