ESIC Business & Marketing School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESIC este un grup de școli de afaceri din Spania, cu o experiență de peste cincizeci de ani de formare a profesioniștilor în afaceri și marketing. Ne străduim să stimulăm, să promovăm și să menținem o relație directă cu mediul de afaceri pentru a vă oferi o pregătire academică practică care se concentrează pe nevoile pieței muncii. Oferim instruire cu valori, pentru a se angaja cu succes ca un profesionist de înaltă calificare, cu un control excelent și cunoașterea ultimelor tendințe.

ESIC a fost prima școală de afaceri care a fost înființată în Spania, din dorința ca oamenii de afaceri profesioniști să-și perfecționeze educația în domeniul marketingului. Astăzi, ESIC este considerată a fi o școală de lider în domeniul marketingului și marketingului, renumită atât la nivel național, cât și la nivel internațional, ca fiind una dintre cele mai bune școli de formare din acest domeniu. Cu peste 50.000 de absolvenți, ESIC este un centru de referință pentru companii și profesioniști.


Are zece campusuri în toată Spania și alte două în Brazilia, ceea ce oferă acestei școli de afaceri cea mai mare implementare național-teritorială.


ESIC este, de asemenea, asociat cu universitățile Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge și Rovira i Virgili, la Madrid, Valencia, Zaragoza și, respectiv, Tarragona, iar campusul său Curitiba este recunoscut ca centru oficial de Ministerul Educației din Brazilia.

ESIC își concentrează activitățile pe cinci domenii

69329_ESICfiveareas.jpgStudii universitare

ESIC oferă un grad avansat, grade oficiale și o combinație atât în ​​marketing, managementul afacerilor și administrație, afaceri internaționale, comunicare, publicitate și relații publice, administrarea afacerilor și afaceri digitale. Toate aceste cariere sunt practice și orientate spre angajare.

Studii postuniversitare

Oferta de formare se bazează pe MBA-uri, Masterat-uri universitare, Masterat specializat (în zone funcționale ale companiei) și Programe înalte axate pe formarea profesioniștilor pentru a putea să conducă provocări de afaceri.

Educație executivă

În cadrul Zonei de Educație Executivă, oferim o gamă largă de programe deschise și formare adaptată pentru companii.

Școala de limbi străine ESIC

Școala de limbă ESIC este un centru de formare și un centru de examinare Cambridge autorizat. Acesta oferă cursuri de engleză, germană, franceză și chineză cu profesori cu experiență și vă oferă posibilitatea de a certifica aceste cunoștințe. Oferta de formare include grupuri deschise, școli, profesioniști și companii de la toate nivelurile.

În plus, oferă cursuri în limba spaniolă ca limbă străină: spaniolă generală, pregătire oficială de testare, examene de admitere universitară, spaniolă de afaceri, programe scurte și călătorii de studiu.

ESIC Editorial

Aceasta reprezintă proiecția ESIC în lumea editării, unde contribuie la cercetarea și articole populare în domeniile economiei, afacerilor, marketingului și abilităților de management. Scopul nostru este de a oferi cărți, manuale și publicații pentru studenți și profesioniști, de la mai mulți autori renumiți care se uită profund în toate domeniile legate de companii și întreprinderi.

Clasament

ESIC apare sistematic în cele mai cunoscute clasamente internaționale ale educației pentru afaceri. Aceasta oferă o recunoaștere externă și obiectivă a calității de formare a școlii în ultimii 50 de ani.

Poziții recente în clasament:

Clasamentul Bloomberg Business Week al celor mai bune școli de afaceri 2017.

MBA Internaționale MBA (IMBA) apare pe locul 27 în rândul MBA-urilor internaționale.

QS Return on Investment 2015.

MBA-urile ESIC se remarcă printre cele 46 de programe europene de MBA în acest clasament; ele apar în poziția de vârf în două din cele șase categorii, "ocuparea forței de muncă în termen de 3 luni de la absolvire" și "cea mai scurtă perioadă de amortizare". Acestea apar, de asemenea, în primele 15 locuri în majoritatea categoriilor, și mai întâi în Spania în toate domeniile, cu excepția a două în care apare a doua și a treia. Detalii despre categoriile cheie:

  • Angajați în termen de 3 luni de la absolvire, poziția 1,
  • Cea mai scurtă perioadă de amortizare, poziția 1,
  • 10 ani de rentabilitate a investițiilor, poziția 8,
  • Rentabilitatea pe 20 de ani a investițiilor, poziția 8,
  • Promovarea spiritului antreprenorial, poziția 11,
  • Salvarea salariului, poziția 15.

QS Global 250 Business Schools 2017.

ESIC se situează în topul a 250 de școli de afaceri din lume și mai important unul dintre cele șapte școli de afaceri "Top-Tier Employability" din Europa.

QS Global 100 Clasament EMBA 2017.

ESBA EMBA apare în acest clasament al primelor 100 EMBA din lume, ocupând locul 29 în Europa.

U-Multirank 2017/18.

ESIC este poziționată pe locul 29 printre cele 492 de instituții de învățământ superior pentru studii postuniversitare de afaceri din lume.

Poeți & Quanti 2017.

ESIC Business & Marketing School a fost recunoscută de revista Poets and Quants ca fiind cea de-a 61-a cea mai bună școală de afaceri din lume care livrează programe MBA internaționale în cadrul noii ediții a clasamentului „Programele MBA internaționale 2017”. Printre școlile de afaceri europene, ESIC este pe locul 34.

Tineretul a încorporat Global B-School Rankings 2017.

ESIC se situează în topul celor 100 de MBA din lume, și mai important în top 50 pentru Marketing (Master în Marketing Management, MIM), Finanțe (Master în Finanțe, MDF) și pentru Executive MBA (EMBA).

America Economia MBA Global 2017.

MBA-urile ESIC apar pe locul 18 în clasamentul celor mai bune 49 de programe pentru studenții latino-americani.

Clasamentul de Extindere CNN al programelor internaționale de top MBA 2017.

MBA-urile de la ESIC sunt incluse în elita a 77 de programe internaționale, ocupând locul 52 în acest clasament.

Raportul Merco Talent & Companies 2017.

ESIC este recunoscută ca cea de-a doua Școală de Afaceri din Spania, cu cea mai mare capacitate de a atrage și de a-și păstra talentele, și ca a 51-a printre primele 100 de companii talentați din țara noastră.

ESIC ocupă locul 7 ca fiind una dintre cele mai talente companii din Spania, cu mai puțin de 1.000 de angajați.

El Mundo 2017 clasament al programelor de absolvent.

Master în marketing ESIC, master în publicitate și relații publice, master în resurse umane și dezvoltare organizațională și master în comerț internațional și afaceri s-au clasat pe primele poziții ale categoriilor lor de către El Mundo din 2012.

Locații

Madrid

Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Barcelona

Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spania

Valencia

Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Comunitatea Valencia, Spania

Seville

Address
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Seville, Andaluzia, Spania

Zaragoza

Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spania

Málaga

Address
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

Málaga, Andaluzia, Spania

A Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spania

Pamplona

Address
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarra, Spania

Bilbao

Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, țara Bascilor, Spania

Granada

Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andaluzia, Spania

Vigo

Address
Avenida de Madrid, 60
Vigo, Galicia, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania