Citește Descrierea Oficială

ESIC este o școală de conducere de grup din Spania, cu o experiență de peste cincizeci de ani de formare profesională și profesioniști de marketing. Ne străduim să stimuleze, să promoveze și să mențină o relație directă cu mediul de afaceri pentru a vă oferi o pregătire academică practică care se concentrează pe nevoile pieței muncii. Oferim cursuri de formare cu valori, să ne angajăm cu succes ca un profesionist cu înaltă calificare, cu o excelentă comandă și cunoaștere a celor mai recente tendințe.

ESIC a fost prima școală de afaceri care a fost înființată în Spania, din dorința ca oamenii de afaceri profesioniști să-și perfecționeze educația în domeniul marketingului. Astăzi, ESIC este considerată a fi o școală de lider în domeniul marketingului și marketingului, renumită atât la nivel național, cât și la nivel internațional, ca fiind una dintre cele mai bune școli de formare din acest domeniu. Cu peste 50.000 de absolvenți, ESIC este un centru de referință pentru companii și profesioniști.


Are zece campusuri din întreaga Spania și alte două din Brazilia, care oferă acestei școli de afaceri cea mai mare implementare teritorială națională.

ESIC este, de asemenea, asociat cu universitățile Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge și Rovira i Virgili din Madrid, Valencia, Zaragoza și, respectiv, Tarragona, iar campania Curitiba este recunoscută ca centru oficial de către Ministerul Educației din Brazilia.


ESIC își concentrează activitățile pe cinci domenii/>

Studii universitare
ESIC oferă un grad avansat, grade oficiale și o combinație atât în ​​marketing, managementul afacerilor și administrație, afaceri internaționale, comunicare, publicitate și relații publice, administrarea afacerilor și afaceri digitale. Toate aceste cariere sunt practice și orientate spre angajare.

Studii postuniversitare
Oferta de formare se bazează pe MBA-uri, Masterat-uri universitare, Masterat specializat (în zone funcționale ale companiei) și Programe înalte axate pe formarea profesioniștilor pentru a putea să conducă provocări de afaceri.

Educație executivă
În cadrul Zonei de Educație Executivă, oferim o gamă largă de programe deschise și formare adaptată pentru companii.

Școala de limbi străine ESIC
Școala de limbă ESIC este un centru de formare și un centru de examinare Cambridge autorizat. Acesta oferă cursuri de engleză, germană, franceză și chineză cu profesori cu experiență și vă oferă posibilitatea de a certifica aceste cunoștințe. Oferta de formare include grupuri deschise, școli, profesioniști și companii de la toate nivelurile.
În plus, oferă cursuri în limba spaniolă ca limbă străină: spaniolă generală, pregătire oficială de testare, examene de admitere universitară, spaniolă de afaceri, programe scurte și călătorii de studiu.

ESIC Editorial
Aceasta reprezintă proiecția ESIC în lumea editării, unde contribuie la cercetarea și articole populare în domeniile economiei, afacerilor, marketingului și abilităților de management. Scopul nostru este de a oferi cărți, manuale și publicații pentru studenți și profesioniști, de la mai mulți autori renumiți care se uită profund în toate domeniile legate de companii și întreprinderi.

CLASAMENT


ESIC apare sistematic în cele mai cunoscute clasamente internaționale ale educației pentru afaceri. Aceasta oferă o recunoaștere externă și obiectivă a calității de formare a școlii în ultimii 50 de ani./>
Poziții recente în clasament:

Clasamentul Bloomberg Business Week al celor mai bune școli de afaceri 2017.
MBA Internaționale MBA (IMBA) apare pe locul 27 în rândul MBA-urilor internaționale.

QS Rentabilitatea investiției 2015./>
MBA-urile ESIC se remarcă printre cele 46 de programe europene de MBA în acest clasament; ele apar în poziția de vârf în două din cele șase categorii, "ocuparea forței de muncă în termen de 3 luni de la absolvire" și "cea mai scurtă perioadă de amortizare". Acestea apar, de asemenea, în primele 15 locuri în majoritatea categoriilor, și mai întâi în Spania în toate domeniile, cu excepția a două în care apare a doua și a treia. Detalii despre categoriile cheie:

  • Angajați în termen de 3 luni de la absolvire, poziția 1,
  • Cea mai scurtă perioadă de amortizare, poziția 1,
  • 10 ani de rentabilitate a investițiilor, poziția 8,
  • Rentabilitatea pe 20 de ani a investițiilor, poziția 8,
  • Promovarea spiritului antreprenorial, poziția 11,
  • Salvarea salariului, poziția 15.

QS Global 250 școli de afaceri 2017./>
ESIC se situează în topul a 250 de școli de afaceri din lume și mai important unul dintre cele șapte școli de afaceri "Top-Tier Employability" din Europa.


QS Global 100 Clasament EMBA 2017.
ESBA EMBA apare în acest clasament al primelor 100 EMBA din lume, ocupând locul 29 în Europa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC este poziționată pe locul 29 printre cele 492 de instituții de învățământ superior pentru studii postuniversitare de afaceri din lume.


poeţi
ESIC Business


Tineretul a încorporat Global B-School Rankings 2017.
ESIC se situează în topul celor 100 de MBA din lume, și mai important în top 50 pentru Marketing (Master în Marketing Management, MIM), Finanțe (Master în Finanțe, MDF) și pentru Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
MBA-urile ESIC apar pe locul 18 în clasamentul celor mai bune 49 de programe pentru studenții latino-americani.


Clasamentul de Extindere CNN al programelor internaționale de top MBA 2017.
MBA-urile de la ESIC sunt incluse în elita a 77 de programe internaționale, ocupând locul 52 în acest clasament.


Merco Talent
ESIC este recunoscută ca cea de-a doua Școală de Afaceri din Spania, cu cea mai mare capacitate de a atrage și de a-și păstra talentele, și ca a 51-a printre primele 100 de companii talentați din țara noastră.
ESIC ocupă locul 7 ca fiind una dintre cele mai talente companii din Spania, cu mai puțin de 1.000 de angajați.


El Mundo 2017 clasament al programelor de absolvent.
ESIC Master în Marketing, Master în Publicitate și Relații Publice, Master în Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională și Maestru în Comerțul Internațional
Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ESIC Business & Marketing School

DRHO este unul dintre programele cele mai complete se pot găsi în prezent pe piață în formarea de experți în resurse umane. ... [+]

DRHO este unul dintre programele cele mai complete se pot găsi în prezent pe piață în formarea de experți în resurse umane.

Un maestru riguros, cu peste 35 de ani de experiență, care pune accentul pe oameni ca active strategice ale companiilor, deoarece acestea sunt în cele din urmă, care conduc companiile la succes.

Succesul acestui program constă în relația strânsă stabilită între studenți de la companii mari și instituții, cum ar fi Ministerul Apărării, CEPSA, Crucea Roșie, Iberdrola, Adecco sau Cajamar cu profesori, profesioniști în managementul resurselor umane furnizează cunoștințe prin experiență profesională.

caracteristiciviziune strategică a managementului oamenilor.viziune globală, înțelegerea resurselor umane ca o parte care afectează toate domeniile societății.Metodologia practică de afaceri orientată spre viziune practică.viziune etică a afacerilor.factori diferențialeleExperiență: implementat în 1980 și programul actualizat constant.Flexibilitate: Orele compatibile cu munca.Metodologie: Bazat pe combinații individuale de muncă și echipa de teorii și instrumente de resurse umane mai puternice, combinate cu cele mai recente tendințe și include seminarii în cazul în care sunt analizate cazuri reale.Cloister: profesori seniori cu experiență pedagogică și o mare cunoaștere a realității ca manageri de active și consultanți de afaceri.... [-]
Spania Madrid Seville Marbella Granada  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

MITB este conceput pentru a vă da o înțelegere profundă cu privire la motoarele globalizării, procesul de internaționalizare, modul în care mediul economic global influen ... [+]

MITB este conceput pentru a vă da o înțelegere profundă cu privire la motoarele globalizării, procesul de internaționalizare, modul în care mediul economic global influențează răspunsurile competitive ale firmelor și modul în care lumea este interconectată. Acest lucru are ca rezultat absolvenții pregătiți să facă față provocărilor de extindere a afacerii pe noi piețe globale, împreună cu cele de gestionare a echipelor între diferitele culturi și continente.

Completând MITB, veți fi în măsură să identificați motivele și mijloacele de deservire a piețelor externe, să abordați problemele controversate din comerțul internațional

MITB vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a stăpâni complexitatea necesară luării deciziilor într-un mediu de afaceri globalizat . De asemenea, va contribui la înțelegerea modului în care întreprinderile globale operează, vă pregătesc să desfășurați afaceri într-un context global și să îmbrățișați problemele emergente în comerțul internațional și în afaceri.... [-]

Spania Madrid Barcelona Valencia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Marketing Moda si Luxury International (MM ... [+]

Master în Marketing Moda si Luxury International (MM

caracteristiciDedicată tuturor celor care doresc să întreprindă carieră în industria modei și de lux la nivel internațional.De masterat este predat în timpul week-end vineri după-amiază și sâmbătă dimineața din octombrie până în iulie.Include Masterclass predate de către experți din industria modei și de lux.factori diferențialeleTITLU OFICIAL: titlu propriu Rey Juan Carlos University.Angajabilitate: Posibilitatea de stagii în companii.METODOLOGIE: Comandantul include noi subiecte, cum ar fi inovația, marketingul experiential, marketing digital, comportamentul consumatorului, branding, colecții care prezintă la spectacole de moda, moda și de drept, etc., predate de profesori și lectori din școli de afaceri, universități și experți industrie, cu ajutorul metodei de caz. În plus, capacitatea de a motiva inovația, creativitatea, adaptarea la schimbare și gândirea critică.beneficiispecializat în programul de marketing aplicate la moda si industria de lux cu o viziune internațională, care are ca scop de a instrui directori viitoare în abilitățile și instrumente pentru gestionarea de marketing strategic și operațional la nivel internațional.Acordați o atenție deosebită la proiectarea de experiențe de cumpărături și de gândire critică.Combină instrumente inovatoare de predare, tipic unei școli de afaceri este de afaceri ESICMetoda include simulare de caz tehnice și strategice.Cloister selectat dintre profesori și specialiști din industria modei.Acesta include noi subiecte, cum ar fi inovarea, tendințele pieței de cercetare, comportamentul consumatorilor, materiale noi, de marketing experiential, de așteptare de colecții și spectacole internaționale de modă, de lux de e-commerce, și modă și de drept, printre altele.Acesta oferă acces la o rețea profesională de companii de moda.Facilitarea... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Management Financiar (MDF) din ESIC oferă posibilitatea de a deveni un expert în corporate finance. Printr-o pregătire cuprinzătoare, riguros și practice care s ... [+]

În companiile noastre economia au nevoie de experți cu o imagine completă a finanțelor în compania spaniolă curent care să înțeleagă criteriile tehnice și financiare și sunt în măsură să facă față cu succes cu noile cerințe.

Master în Management Financiar (MDF) din ESIC oferă posibilitatea de a deveni un expert în corporate finance. Printr - o pregătire cuprinzătoare, riguros și practice care să asigure formarea financiară și îmbunătățește dezvoltarea abilităților manageriale.

MDF are o facultate format din profesioniști din profilul de management companie care își împărtășesc cunoștințele și experiența lor cu studenții prin intermediul mass-media practice, educaționale și de formare interactivă.... [-]

Spania Madrid Valencia Seville Pamplona Bilbao Granada  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

afacerea dvs. și cariera cer pentru un timp: nevoia digitalizarte. În cazul în care obiectivul dvs. este să-și asume poziții de responsabilitate și conducere în acest nou ... [+]

El conduce, gestionează și promovează digitalizarea companiei.

afacerea dvs. și cariera cer pentru un timp: nevoia digitalizarte. În cazul în care obiectivul dvs. este să-și asume poziții de responsabilitate și conducere în acest nou mediu digital, schimbarea începe cu Master în Digital Business de la ICEMD. de formare cuprinzătoare, care vă va permite pentru a stimula procesul de digitalizare a companiei dvs. sau pentru a lansa propria afacere online.

Șase module complete, în timpul cărora veți învăța lucruri cum ar fi modul în care să crească de volum de vânzări, datorită cloud computing, cum să se măsoare eficiența publicității dvs. digital sau cheile succesului de e-commerce.... [-]

Spania Madrid Valencia Marbella Pamplona Bilbao  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Acest Master în Comunicare și tehnologii noi apare, în scopul de a satisface cererea tot mai mare de profesioniști calificați în aceste domenii sub-explorate și oferă noi ... [+]

Acest Master în Comunicare și tehnologii noi apare , în scopul de a satisface cererea tot mai mare de profesioniști calificați în aceste sub - zone explorate și oferă noi și interesante oportunități de carieră.

obiective

Studiile Oriented a propus titlu răspunde la o necesitate resimțită de societate și întreprinderi, și care se traduce printr-o cerere tot mai mare pentru profesioniștii din domeniul comunicare și al noilor tehnologii.

Companiile și instituțiile transmit multe mesaje, fie voluntară sau involuntară. Și tocmai în comunicarea către -unida-factorului uman în cazul în care diferența reală între succesul sau eșecul în relație de afaceri cu ceilalți actori implicați în activitatea lor.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

MPC facilitează cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda cu succes provocările acestei societăți noi informații în cazul în care puterea este, în mare măsură ... [+]

Companiile transmit multe mesaje în mod voluntar și involuntar. Și este -unida comunicarea uman - factor se regăsește diferența dintre succes și eșec în relație de afaceri cu ceilalți actori implicați în activitatea lor.

MPC facilitează cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda cu succes provocările ale acestei noi societăți informaționale în cazul în care puterea este, în mare măsură în cele mâinile instrumentelor de consum.

Master în Comunicare și publicitate, este format din două cursuri postuniversitare superioare , care pot fi studiate în mod independent, în cazul în care au fost obținute grade: Superior Programul de management al comunicării (PSAC) și program avansat în publicitate și medii digitale ( PSDP).... [-]

Spania Madrid Barcelona
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Logistică și Supply Chain (locs) demonstrează importanța critică a lanțului de management excelent, de la furnizarea către consumatorul să cumpere sau să consum ... [+]

Rolul directorului de Logistica si Supply Chain este una dintre axele strategice majore ale majorității companiilor.

Master în Logistică și Supply Chain (locs) demonstrează importanța critică a lanțului de management excelent, de la furnizarea către consumatorul să cumpere sau să consume produsul. Acesta acoperă, de asemenea, gestionarea produsului odată ce acesta este depus în unități de comercializare: negociere strategică și de selecție a distribuitorilor, trade marketing, management de categorie, visual merchandising.

Maestrul locs ia în considerare noile instrumente și piețe on-line, în scopul de a face produse de consum disponibile cu valoare adăugată ridicată.... [-]

Spania Madrid Valencia
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Management ... [+]

Master în Management URJC are program specific de nivel înalt care va pregăti să-și asume roluri de conducere în domeniul marketingului, organizarea de afaceri și de afaceri.

Acest grad vă permite să combinați ofițerii unui program de colegiu cu practic, experienta si profesionalismul companiei, o scoala de afaceri de prestigiu internațional.

Puteți obține, de asemenea, cursuri de Master în Marketing de la ESIC studia 12 program suplimentar sau acces la creditele de program de doctorat.

fundații educaționale Curriculum/>

Curriculum de Master în Management (URJC) este proiectat ținând cont de principiile generale prevăzute la art. 3.5 din Decretul regal și definirea obiectivelor de formare sub formă de competențe academice și profesionale în care trebuie să fie instruiți studentului. Obiectivul principal al gradului este de a oferi o formare científicaadecuada și postuniversitar în raport cu Direcția de Marketing și Sales Management, transmiterea de cunoștințe și furnizarea de abilități de management. Formarea Maestrilor se bazează pe combinarea rigoare științifică cu realitatea de afaceri, integrarea teorie și practică, cu o metodologie bazată pe dialog și schimb de experiență, reflecție asupra „cazuri“ de formare pentru „simulatoare“ de afaceri și, bază, dezvoltarea analizei și a capacității de sinteză și o imagine de ansamblu asupra sensului și responsabilitățile lucrării în sine.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Marketing și Sales Management (GESCO) este referința de master să-și asume roluri de conducere în domeniul marketingului, organizarea de afaceri și de afaceri. ... [+]

Maestru de referință în Spania în domeniul marketingului și de afaceri.

Master în Marketing și Sales Management (GESCO) este referința de master să-și asume roluri de conducere în domeniul marketingului, organizarea de afaceri și de afaceri.

Cu o revizuire anuală a diferențierii conținutului acestui program asupra altora este gradul său de modernizare la cele mai recente nevoile pieței și accentul digital pe lumea afacerilor a viitorului se va desfasura.

caracteristiciProgramul de master cu o mare recunoaștere de afaceri, care îmbunătățește în mod semnificativ capacitatea de inserție profesională a celor care au înscriși. Vei fi considerat unul dintre cei mai bine pregătiți profesioniști de marketing cu mari oportunități de dezvoltare profesională pe piață.Acesta are un conținut actual de marketing și dezvoltare de management și abilități de management.... [-]
Spania Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella A Coruña Pamplona Bilbao Granada  + 7 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
9 - 12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Gradul Acest Master este in prezent una dintre cele mai complete în formarea experților în programele de resurse umane. Un program riguros, cu o îndelungată experiență ca ... [+]

Gradul Acest Master este in prezent una dintre cele mai complete în formarea experților în programele de resurse umane. Un program riguros, cu o îndelungată experiență care pune accentul pe oameni ca active de afaceri strategice și viitori manageri de resurse umane ca lideri de necontestat ai acestui proces.

Master este un program oficial oferit împreună cu Universitatea Rey Juan Carlos, bazat pe o metodologie care încorporează elemente educaționale de ultimă oră împreună formare de înaltă performanță în Managementul Personal și Dezvoltare Organizationala.

fundații educaționale Curriculum

Curriculum de masterat în Managementul Personal și Dezvoltare Organizationala este proiectat ținând cont de principiile generale prevăzute la art. 3.5 din Decretul Regal și definirea obiectivelor de formare ca generale și competențe specifice profesionale, academice și în care trebuie să fie instruit studentului. Obiectivul principal al titlului este de a oferi instruire științifică nivel adecvat și postuniversitar în relație cu resursele umane și organizare, de transmitere a cunoștințelor și furnizarea de competențe manageriale care este direct aplicabil în domeniul profesional al absolvenților. Formarea de master se bazează pe combinarea rigoare științifică cu realitatea de afaceri, integrarea teorie și practică și o formare bazată pe metodologie, dialog și schimb de experiență, reflecție asupra „cazuri“ de formare cu „simulatoare „de afaceri și ca bază, dezvoltarea capacității de analiză și sinteză și o prezentare generală a sensului și responsabilitățile lucrării în sine.... [-]

Spania Madrid Seville Marbella Granada  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Managementul Marketingului (MiM) este un program inovator, solid din punct de vedere academic, orientat spre practici și orientat spre marketing, care reflectă ... [+]

Master în Managementul Marketingului (MiM) este un program inovator, solid din punct de vedere academic, orientat spre practici și orientat spre marketing , care reflectă provocările actuale ale pieței./>

Prin completarea MiM, participanții vor dobândi competențele și cunoștințele cheie pentru a evalua, gestiona și implementa strategii de marketing , consolidând în același timp capacitatea lor de a face față și de a rezolva provocări complexe într-un mediu de marketing din ce în ce mai globalizat. În acest context, programul a încorporat în curriculum-ul său o abordare internațională clară îmbogățită cu ultimele tendințe și evoluții în marketingul digital ; doi piloni care reprezintă fundamentele liderilor de marketing de mâine. Toate predările sunt difuzate în limba engleză.... [-]

Spania Madrid Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Marketing Digital este un program inovator, solid din punct de vedere academic, bazat pe practici și digital marketing, care reflectă provocările actuale ale pi ... [+]

Master în Marketing Digital este un program inovator, solid din punct de vedere academic, bazat pe practici și digital marketing, care reflectă provocările actuale ale pieței.

Obiectivul principal al MDM este de a ajuta și sprijini studenții să facă tranziția în management strategic, în special în domeniul marketingului digital. Completând MDM, participanții vor dobândi competențele și cunoștințele cheie pentru evaluarea, gestionarea și implementarea strategiilor de marketing digital, consolidând în același timp capacitatea lor de a face față și de a rezolva provocări complexe într-un mediu de marketing din ce în ce mai globalizat / digitalizat.

În acest context, programul a încorporat în curriculum-ul său o abordare internațională clară îmbogățită cu ultimele tendințe și evoluții în marketingul digital; doi piloni care reprezintă fundamentele liderilor de marketing de mâine.... [-]

Spania Madrid Barcelona
Contactează şcoala
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Tehnologia digitală a schimbat totul și este timpul să-și recapete controlul asupra relației brand-ul cu clienții într-un mediu digital. Descoperiți Master în oportunităț ... [+]

Deveni un profesionist mediu global de învățare strategii, tehnici și practici digitale de marketing și publicitate online de marketing digital astăzi

Tehnologia digitală a schimbat totul și este timpul să-și recapete controlul asupra relației brand-ul cu clienții într-un mediu digital. Descoperiți Master în oportunități Digital Marketing ICEMD o revoluție de neoprit, capacitățile sale de direcționare, de comunicare cu două sensuri, rezultatele de măsurare, acces la o piață globală.

Șase module complete care vă vor ajuta să stăpânească disciplinele cele mai avansate și eficiente în Marketing, Comunicare, Publicitate și vânzare online, de mână experți digitale activ. Toată lumea de Digital Marketing într-un singur maestru, după care va avea toate cunoștințele necesare pentru a îmbunătăți afacerea dvs. digital și să dea o nouă întorsătură pentru cariera ta.... [-]

Spania Madrid Barcelona Valencia Seville A Coruña Pamplona  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
5 - 12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

Master în Marketing sportiv acoperă nevoia de profesionalism în sportul mondial de marketing. Este un sector de oportunități uriașe de dezvoltare naționale și internațion ... [+]

Maestru de referință în Spania în domeniul marketingului și sportului.

Master în Marketing sportiv acoperă nevoia de profesionalism în sportul mondial de marketing. Este un sector de oportunități uriașe de dezvoltare naționale și internaționale, și presupune că viitori profesioniști care doresc să fie angajați în acest sector trebuie să dobândească cunoștințe de specialitate, care să le permită să efectueze o gestionare adecvată, exploatarea și utilizarea oportunităților și provocărilor care apar .

caracteristiciSport Industria de afaceri este un sector care are nevoie de profesioniști din ce în ce specializate capabile să furnizeze valoare și soluții de marketing sportiv.Impactul sportului în economia spaniolă reprezintă în prezent 2,5% din PIB, și este de așteptat să continue să crească într-un ritm mai mare decât în ​​alte sectoare. Acesta este unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere, atât punct de vedere economic și social.factori diferențialele400 ore22 de cazuri experimentale10 Masterclass28 de ore de îndrumare... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Part time
9 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESIC Business & Marketing School

MMS este un program inovator și actualizat, singura de pe piață care combină de formare în tehnici de cercetare de marketing Business Intelligence cu o metodologie eminam ... [+]

MMS este un program inovator și actualizat, singura de pe piață care combină de formare în tehnici de cercetare de marketing Business Intelligence cu o metodologie eminamente practică care vizează crearea de informații pentru luarea deciziilor de afaceri.

caracteristici/>Programul este format din două programe de top: Programul Avansat în Marketing Analytics și Programul Avansat în Marketing ResearchProfesorii din sectorul de afaceri, cu o vastă experiență de predare.Îndeplinește condițiile pentru aplicarea tehnicilor de cercetare și se pregătește pentru analiza informațiilor prin intermediul unor instrumente cum ar fi Excel, SPSS și SAS Enterprise Miner.Metodologia utilizată pentru a rezolva probleme reale.factori diferențialeleAcesta include o saptamana rezidentiala din Londra pentru a vizita si de a invata companii multinaționale importante și agenții specializate în cercetare de marketing și Business Intelligence.Posibilitatea de stagii în ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, Campofrio, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.profilul candidatului... [-]
Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spania
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spania
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Spania
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spania
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spania
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spania
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spania
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Spania
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spania
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spania
Address
Spain Online, Spania