ESEI International Business School Barcelona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

INOVAREA ÎN EDUCAȚIA AFACERILOR

Învățați-vă pentru afaceri în timp real

ESEI oferă educație internațională de afaceri care răspunde cerințelor afacerilor globale. De la fondarea noastră în 1989, am fost condus de o pasiune pentru furnizarea de programe de afaceri care oferă abilități relevante și pregătire profesională pentru a spori perspectivele de carieră ale studenților noștri și a le pregăti pentru succes într-un mediu internațional de lucru.

RECUNOAȘTEREA INTERNAȚIONALĂ PENTRU EXCELENȚĂ

Acreditările britanice și spaniole

ESEI este o instituție internațională de învățământ superior recunoscută în Spania. Programele de licență ESEI sunt calificări oficiale acordate de universitățile de top din Marea Britanie. Programele de Master ESEI sunt diplome private acordate direct de ESEI și Universitatea Catolică de Murcia (UCAM) - una dintre cele mai prestigioase instituții universitare din Europa, cu o reputație excelentă în educația de afaceri.

ESEI BARCELONA CAMPUS - CEA MAI BUNĂ CITY FOR STUDENTS INTERNATIONAL

Top 5 hub european de pornire

ESEI este situat în Barcelona, ​​Spania, un centru internațional de afaceri și inovare. Evenimente precum Congresul Mondial Mobile, care atrage anual peste 100.000 de persoane, fac din oraș unul dintre cele mai bune locuri de rețea din Europa. Absolvenții noștri potențiali au șansa de a se conecta cu antreprenorii și investitorii și de a face legături pe tot parcursul vieții cu colegii de clasă, cu tutori și cu facultatea.

FACULTATEA INTERNATIONALA SI EXPERTI IN BUSINESS

Învățarea de la profesioniști experimentați

Cercetarea facultăților internaționale ESEI, inspiră și produce cunoștințe relevante pentru nevoile studenților noștri. Ei propun o abordare colectivă a problemelor complexe în timp ce dezvoltă talent individual în mod academic și profesional. Facultățile ESEI sunt din întreaga lume și oferă studenților ESEI o perspectivă de afaceri cu adevărat globală.

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

Coaching pentru excelență

Facultatea noastră activează profesional: sunt CEO-uri, proprietari de afaceri, antreprenori, manageri de marketing sau alți angajați ai companiilor la nivel înalt. ESEI este un pas important pentru studenții noștri în cariera pe care și-o doresc, iar facultatea noastră este cea care îi poate ajuta să ajungă acolo!

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

METODOLOGIE PRACTICĂ DE AFACERI

Învățare bazată pe proiect (PBL)

La ESEI, prioritatea noastră cea mai mare este să le oferim studenților noștri cea mai bună experiență de învățare posibilă. Învățarea bazată pe proiect leagă elevii cu lumea reală. Studenților li se oferă autonomia, flexibilitatea și responsabilitatea de a lucra împreună la proiecte, care ar putea fi un studiu de caz, un raport scris, un videoclip, o activitate de joc, un site etc. . Acestea creează documentele de proiecte și supraveghează progresul pe care echipele îl fac săptămână după săptămână, cu puncte de check-in regulat - la fel ca la locul de muncă.

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

ÎNVĂȚĂMÂNTUL STUDENT CENTRAL

Atenție personalizată în cadrul grupurilor de clasă mică

Studenții ESEI beneficiază de îndrumare și consiliere personalizate din partea profesioniștilor noștri din managementul educațional internațional. Mărimile clasei sunt mici pentru a încuraja și a crea o cultură de stimulare și îmbunătățire a talentului comunității studenților ESEI.

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

VIBRANT STUDENT LIFE

O comunitate diversă de 150 de studenți din peste 40 de țări

ESEI oferă o experiență cu adevărat globală cu studenți internaționali din medii diferite. Comunitatea studenților ESEI este alcătuită din persoane tinere de carieră, pasionate de afaceri. Cu un decor de clădiri arhitecturale celebre, minunate plaje de nisip, uimitoare climat mediteranean, viață de noapte interesantă, bucătărie fantastică și numeroase activități culturale și sportive, Barcelona garantează studenților o experiență de neuitat într-un buget rezonabil.

foto prin amabilitatea ESEI International Business School Barcelona

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

ESEI leagă Talentul de afaceri

ESEI oferă o oportunitate unică de a câștiga experiență profesională în Barcelona. Studenții ESEI sunt capabili să realizeze stagii și să câștige experiență profesională internațională cu companii naționale și internaționale din Barcelona.

Locații

Barcelona

Address
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Catalonia, Spania