ESDi - Design School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

school

Despre ESDi

În 1989, mai multe organisme administrative, companii și asociații de afaceri s-au adunat pentru a consolida industria catalană prin profesionalizarea designului. Rezultatul acestui efort a fost Școala Superioară de Design ESDi , care a fost creată cu scopul de a instrui absolvenți de design competitivi și calificați.

De atunci, școala a fost consolidată ca pionieră în domeniul educației, încorporând diploma oficială de design, o serie de diplome de masterat și cursuri postuniversitare, precum și studii inovatoare, cum ar fi licența în designul inteligent și licența în științele umaniste digitale .

Școala, situată în Sabadell (Barcelona, ​​Spania), are peste 14.000 de metri pătrați de facilități echipate cu tehnologie de vârf, cum ar fi laboratoarele noastre de fabricare a aditivilor, realitatea virtuală (în parteneriat cu HP) și digitalizarea proceselor de proiectare și de fabricație.

Clasamente

 • ESDi Școala Superioară de Design, Nº 1 printre Școli de Design din Catalonia timp de doi ani la rând în clasamentul U al Fundației BBVA 2016-2017
 • Universitatea Ramon Llull, Nº6 în clasamentul U al Fundației BBVA 2017
 • Universitatea Ramon Llull, Nº 125 în științe sociale și management al QS World Rankings University by Subject 2017
 • Universitatea Ramon Llull, top 100 la clasamentul Global University Employability Ranking 2017
 • Universitatea Ramon Llull, top 151-200 în Managementul rangului global al clasamentului Shanghai al subiectelor academice 2017
 • Universitatea Ramon Llull, Nº6 a statului spaniol în clasamentul CYD al universităților spaniole 2017

school

Premii primite de studenții noștri

 • Ane Castro și Núria Costa (Design de modă), câștigători ai Proiectului Samsung EGO Innovation pentru colecția lor CONECT3D, premiu care le-a permis să-și arate creațiile la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro și Núria Costa (design de modă), câștigători ai Zilei investitorilor 080 din Piața Catalană 080 Barcelona Fashion and the Seed platforma
 • Gerard Arderius (grafic design), câștigător al unui aur Laus (Spania) 2018 al ADG-FAD pentru proiectul său final "El soso catalán que hace reir"
 • Mireia Mesalles (Designul Produsului), câștigătoare a unei medalii de aur ADI (Spania) 2018 a ADI-FAD pentru proiectul final "Minial"
 • Alba Alaminos (Design Interior), castigator al Premiului III la Premiile CODIC (Spania) 2018 al Colegiului Oficial al Dezbaterilor din Interiori i Decoradors de Catalunya pentru proiectul final de diploma "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (grafică), câștigător al unui bronz Laus (Spania) 2018 al ADG-FAD pentru proiectul său final de diplome "Original Apparel Kids"

school

9 motive pentru a studia în ESDi

 1. Gradul oficial și posibilitatea de a obține un grad dublu: Diplomă de licență în Design Bachelor in Design Smart. Suntem, de asemenea, singurul centru din statul spaniol de a preda 6 discipline de design.
 2. Pionierii în studiile Smart Design și în științele umaniste digitale.
 3. Rețea internațională largă. Suntem prezenți în peste 20 de țări.
 4. Mai mult de 14.000m2 de facilități într-o clădire istorică situată în centrul orașului Sabadell.
 5. Ateliere și laboratoare echipate cu tehnologie avangardă. Pe lângă ateliere, laboratoare, seturi video și de fotografie, spații deschise și săli de clasă tehnologică, avem trei Self-Labs și un Help-Lab (producție de aditivi și imprimare 3D, realitate virtuală imersivă și holografică în parteneriat cu HP, proiectarea textilelor și procesele de fabricație).
 6. Capacitate mare de angajare și inserție rapidă pe piața muncii: 95,5% dintre absolvenții noștri pot găsi un loc de muncă în decurs de un an de la absolvire.
 7. Universitatea de Business-bond, cu proiecte și colaborări cu marci și instituții importante: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike și Harley-Davidson, printre altele. Cercetare și inovare în interiorul și în afara sălilor de clasă.
 8. Personal competent și motivat, legat de industrie și de afacerile sale. Elevii și absolvenții cu proiecte care sunt recunoscute de cele mai importante târguri, expoziții și concursuri din acest sector.
 9. Burse și granturi. Nimeni cu vocație și unitate nu ar trebui să fie lăsat în afara sistemului educațional.

school

Locații

Sabadell

Address
Carrer del Marquès de Comillas,81
08202 Sabadell, Catalonia, Spania