Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1819, ESCP Europe , prima școală de afaceri din lume, a fost fondată de un grup de oameni de știință și oameni de afaceri, inclusiv economistul bine cunoscut Jean-Baptiste Say și celebrul comerciant Vital Roux. Jean-Baptiste Say a fost un avocat al liberalismului economic și este adesea creditat că a inventat conceptul de antreprenoriat încă din 1800. Vital Roux este cunoscut mai ales pentru că a contribuit în mare măsură la elaborarea Codului comercial în 1807, - gândirea primordială în pedagogia inovatoare. Prin urmare, putem spune că crearea ESCP Europe reprezintă invenția conceptului de "școală de afaceri".

Fapte reale

 • 6 campusuri: Berlin, Londra, Madrid,
  Paris, Torino și Varșovia
 • 130 alianțe academice în Europa și în lume
 • Acreditare triplă: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii

Istorie

Deși marca ESCP Europe evoluat pe parcursul a aproape 200 de ani de istorie, ea a rămas întotdeauna loială primei sale trei litere. Începând cu anul 1819 sub numele de École Spéciale de Comerț și Industrie și în curând redenumit École Supérieure de Commerce , ea sa dezvoltat la ESCP cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După ce a fuzionat cu școala soră, Școala Europeană de Management (EAP) 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În cele din urmă, în 2009, numele școlii sa transformat în ESCP Europe , făcând trimitere explicită la patrimoniul și poziționarea sa europeană.

Domeniul de aplicare internațional al ESCP Europe a fost vizibil încă de la vârsta sa. Deja clasa din 1824 număra 30% din studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani.

Învățământul lingvistic a reprezentat o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în limbile engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, la ESCP Europe au fost predate zece limbi, iar studenții au trebuit să studieze cel puțin trei dintre ele.
În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Europe fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe școli. Pentru a răspunde la chemarea europeană a școlii, campusurile din Germania și din Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția de ESCP Europe astăzi este de a instrui cu adevărat manageri europeni prin încurajarea legăturii dintre valorile umaniste și educația în management. ESCP Europe devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Evidențierea secolului 21

 • 2001: Master în Management program de ESCP Europe este validată de City University Londra care oferă studenților posibilitatea de a obține un master european în Management.
 • 2002: ESCP Europe este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), care o face una dintre primele școli de afaceri cu acreditare Triple Crown: AACSB, EQUIS și AMBA.
 • 2004: Se înființează un al cincilea campus din Torino, Italia. Master în Studii de Management pot obține titlul de Laurea magistrală italiană, validat de Universitatea din Torino.
 • 2005: Școala își inaugurează campusul din Londra după mutarea de la Oxford. ESCP Europe are acum campusuri urbane în cinci mari orașe europene: Paris, Londra, Berlin, Madrid și Torino.
 • 2007: Programul Master în Management este recunoscut de către Universitatea Carlos III din Madrid și studenții pot obține gradul spaniol de Master Europeo Administración y Dirección de Empresas. ESCP Europe este în măsură să atribuie o diplomă națională în fiecare din cele cinci țări de implantare.
 • 2015: Școala își stabilește cel de-al șaselea campus european printr-o alianță strategică cu Universitatea Kozminski din Varșovia, singura școală de afaceri din Europa Centrală și de Est cu acreditare triplă (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Campusul de la Paris se extinde la districtul Montparnasse (malul stâng al Parisului), pentru a dezvolta activități de educație executivă și pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea școlii.
 • 2018: Școala ESCP Europe Business devine autonomă față de Camera Regională de Comerț și Industrie Paris Île-de-France, acum acționar majoritar al școlii.

Misiune

" ESCP Europe este de a inspira și de a educa liderii de afaceri de mâine".

Convingerea noastră este că liderii de afaceri de mâine vor trebui să fie internațional, digital și intercultural. Abordarea noastră față de educație și structura organizatorică reflectă acest lucru, cu programe internaționale puternice, furnizate de o facultate integrată (paneuropeană) din toate campusurile din fiecare dintre principalele piețe ale Europei.

Noi avansăm această misiune prin abordarea noastră unică în educația și cercetarea în domeniul managementului internațional, care promovează experiența, colaborarea și învățarea transnațională într-un cadru paneuropean.

În 2015, școala a formalizat o abordare și o perspectivă unică sub acronimul C4B: Culturi pentru (4) Afaceri . Aceasta continuă să ne ghideze activitatea și este acum inclusă într-un nou plan strategic pentru perioada 2018-2022.

Viziunea noastra

(Ce și unde vrem să fim până în 2022)

"În 2022, ESCP Europa va fi recunoscută în întreaga lume ca fiind cea mai importantă școală europeană de afaceri pentru educația de management axată pe plan internațional.
Viziunea noastră implică
 • producerea și diseminarea cercetării de nivel mondial în managementul internațional / comparativ, care modelează modul în care organizațiile și liderii gândesc și se comportă;
 • producând absolvenți inteligenți din punct de vedere cultural și digital, echipați pentru a modela și conecta lumea de afaceri de mâine;
 • angajarea semnificativă în afaceri, absolvenți și guvern pentru a promova progresele înregistrate în practica internațională de management și în relațiile interculturale;
 • valorificarea diversității în toate formele ei ca sursă de inovare, putere și conducere
Programe predate în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ESCP Europe

Într-o lume tot mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul afacerilor se află pe piețele externe, Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) ... [+]

Într-o lume tot mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul afacerilor se află pe piețele externe, Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afaceri internaționale și comerț exterior.

Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) este un program format din 18 cursuri de conducere și de conducere. Acestea vă vor dota cu abilitățile necesare pentru numeroasele domenii strategice ale unei companii care își desfășoară activitatea pe piețele internaționale.

Sunteți gata pentru provocare?

Vă pregătim ca pe un profesionist, oferindu-vă cele mai bune instrumente pentru analiza afacerilor. În mod practic, aflați toate competențele necesare pentru administrarea și administrarea unei companii orientate pe plan internațional.... [-]

Spania Spain Online
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
ESCP Europe

Într-o lume din ce în ce mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul companiilor se află pe piețele externe, programul EMIB oferă o soluție pentru c ... [+]

Într-o lume tot mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul companiilor se află pe piețele externe, programul EMIB oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afacerile internaționale și comerțul exterior.

Destinat să instruiască profesioniști capabili să conducă companii cu o prezență pe piețele internaționale, scopul principal al acestui program on-line cu 14 cursuri este de a oferi participanților abilitățile necesare în numeroasele domenii strategice ale unei companii active pe piețele internaționale. piețele internaționale.

Sunteți gata pentru provocare?

Vă vom pregăti ca un profesionist și vă vom oferi cele mai bune instrumente de analiză. În practică, veți dobândi toate competențele necesare pentru administrarea și administrarea unei companii internaționale.... [-]

Spania Spain Online
Ianuarie 2020
Limba franceza
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Executive Master in International Business #testimonials

Address
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Community of Madrid, Spania