ESCP Business School - Madrid Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1819, ESCP Business School a produs generații de lideri și antreprenori. Cu cele șase campusuri urbane la Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia, identitatea cu adevărat europeană a ESCP îi permite să ofere un stil unic de educație multiculturală în domeniul afacerilor și o perspectivă globală în problemele de management internațional. În fiecare an, ESCP salută peste 6.000 de studenți și 5.000 de directori din mai mult de 120 de țări diferite, oferindu-le o ofertă cuprinzătoare de cursuri de management și programe de specialitate (licență, master, Executive MBA, doctorat și educație executivă). ESCP Europe este inclusă în doar 1% din școlile de afaceri din lume care dețin acreditarea: AACSB și EQUIS). www.escp.eu - Urmăriți-ne pe Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Cosmopolitan, sofisticat, plin de viață, energic, vibrant

Școala de afaceri ESCP - Madrid

Obiectivul nostru este acela de a spori capacitatea de angajare. Lucrăm cu companii de top precum Deloitte, EY, PwC, Ferrovial și Accenture, printre multe altele. Ne-am angajat să oferim studenților noștri cele mai bune stagii de practică, iar companiile partenere cele mai talentați cursanți.

Campusul este situat într-o zonă liniștită, la câțiva metri distanță de Parcul Național Monte de El Pardo. Campusul din Madrid este locul ideal pentru studenții să se concentreze pe studiul lor și pe dezvoltarea profesională.

Clădirea principală este înconjurată de o grădină de 6.000 m2, care include o grovă frumoasă și o pajiște de iarbă. Există camere confortabile multifuncționale, o bibliotecă, camere pentru calculator, o cafenea și un parc auto.

În campus, există o viață zilnică intensă, întrucât există cursuri zilnice, sesiuni de informare și conferințe, vizite la companii naționale și internaționale, întâlniri ale grupurilor de studenți, forumuri și multe alte activități.

De la Puerta del Sol și Plaza Mayor până la Plaza de España, Malasaña, Chueca și stadionul de fotbal Bernabeu, nu este vorba doar de dimensiunea pură a orașului care îl face să se amestece.

Este atitudinea madrileño - o iubire a socializării, izbucnirii culturale și a căldurii poporului său. Fiecare colț pe care îl transformați dezvăluie ceva care să vă surprindă și să vă încânte ..

Mediul internațional

Madrid găzduiește unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume.

Capitala oferă o comunitate diversă și internațională care oferă șansa de a studia alături de studenți din întreaga lume. Este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile orașe pentru studenții din Europa.

Lansați-vă cariera

Cunoscută ca un centru al industriei și inovării, capitala spaniolă este unul dintre cele mai importante centre financiare din Europa.

Madrid oferă oportunități excelente pentru studenți de a stabili contacte profesionale și de a câștiga experiență relevantă. La ESCP ne străduim să menținem pasul cu cerințele și tendințele în schimbare ale economiei, îmbrățișând noile tehnologii și inovații pentru a răspunde nevoilor atât ale studenților, cât și ale viitorilor angajatori.

Locații

Madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Acreditări