ESCO E-Universitas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 motive pentru a ne antrena cu noi:

  1. Înveți într-o școală de specialitate în neuroștiință aplicată.
  2. Cursuri online, dar cu conexiune totală și permanentă cu profesorul și profesorii dumneavoastră.
  3. Studiați în ritmul propriu, fără obligația de programare sau loc.
  4. Înveți dinamic și plăcut. O experiență memorabilă!
  5. Vă împărtășiți cu colegi din întreaga lume.
  6. Ai cei mai buni profesori.

Specialiști în neuroștiință aplicată

Prima școală de limbă spaniolă specializată în Neuroștiință aplicată organizațiilor.

Predăm masterat și cursuri în marketing, management, comunicare și resurse umane , din perspectiva Neuroștiinței aplicate .

Există numeroși absolvenți care își desfășoară în prezent activitatea cu mai multe cunoștințe și acuratețe în luarea deciziilor în aceste domenii. Experiența lor de studiu unică și memorabilă le-a permis un salt profesional important în cariera lor . Acest lucru este demonstrat de mărturiile sale și de numeroasele intervenții din timpul carierei sale, după obținerea diplomei sale.

Neuroștiința din ultimii ani a evoluat rapid din mâna tehnologiei și, în același timp, este aplicată tot mai mult cu succes în organizații în activități de Management, Conducere și Comunicare.

Studierea mediului creierului, introducerea neuroștiinței aplicate în organizații și între manageri și personal, este deja o necesitate și o comoditate clară .

Avem o echipă excelentă de profesori din mai multe țări, specialiști în neuroștiință aplicată, ceea ce ne permite să avansăm în cunoștințe practice în medii reale de aplicare , această variabilă fiind una dintre cele mai apreciate de studenții noștri.

Online, dar foarte aproape de tine

A fi întotdeauna foarte aproape de tine este semnul nostru distinctiv. De aceea, ai un antrenor personal care îți stimulează studiul și urmărește cu tine evoluția învățării tale într-un mod continuu și imediat, pentru tot ceea ce ai nevoie. Cauciul dvs. este întotdeauna disponibil prin e-mail, telefon, Skype și Whatsapp.

Deci profesorii sunt mereu la dispoziția dvs., răspunzând la întrebările dvs. în mai puțin de 48 de ore .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Antrenează-te în ritmul tău

Faceți-vă munca, alte studii sau viața familială și socială compatibile cu o pregătire online 100% care vă permite o flexibilitate totală a programelor și a locului .

Pentru o mai mare flexibilitate, aveți încă cursurile în direct, dar sunt înregistrate astfel încât să le puteți vedea de câte ori doriți.

Excelență academică care vă prestige studiul

Profesorii noștri sunt experți recunoscuți cu experiență didactică și profesională vastă , care nu numai că transmit fundamentele și teoria, dar în principal cazuri, experiențe și „know-how”.

experiență

Adăugăm mai mult de 20 de ani oferind instruire de calitate atât față în față, cât și online.

Peste 10.000 de studenți pot depune mărturie despre calitatea pregătirii primite.

Studenții noștri sunt din Argentina, Bolivia, Columbia, Costa Rica, Chile, Dominican, Spania, Ecuador, Honduras, Mexic, Nicaragua etc.

Învață într-un mod distractiv, dinamic și practic

Dinamizarea continuă, forumurile, dezbaterile și cele mai bune instrumente multimedia te fac să te bucuri de studierea cu o metodă de studiu distractivă, dinamică și practică .

Dezvoltați-vă rețeaua de contacte

Pregătirea noastră online este concepută astfel încât să aveți contact permanent cu studenți și profesioniști din orice parte a lumii , obținând astfel cunoștințe și extinzându-vă orizontul profesional.

De asemenea, avem acorduri de colaborare, care se prelungesc zi de zi, cu companii și profesioniști din diferite țări de limbă spaniolă.

Studiază ceea ce cere cea mai mare piață a muncii actuale

Propuneri de instruire produse ale nevoilor reale ale pieței, dar care la rândul lor prezintă o abordare unică, oferind o valoare profesională adăugată .

Locații

Granada

Address
Calle San Antón nº73
18005 Granada, Andaluzia, Spania

Programe

Această școală oferă și: