Citește Descrierea Oficială

ESADE Business School

ESADE este o instituție academică internațională, cu peste cincizeci de ani de istorie. Oamenii sunt noastra numarul unu. membri ai facultăților și profesioniștii care hrănesc reflecție, dialog, proiecte și inițiative pentru a asigura educație excelentă, cercetare de pionierat și o contribuție valoroasă la dezbaterile sociale și de transformare. Misiunea cheie ESADE este de a instrui persoane fizice pentru a deveni profesioniști cu înaltă competență pe deplin conștienți de responsabilitatea lor socială. Noi promovam educație și cercetare prin Școala noastră de Drept și Business School, cu un angajament ferm de rigoare intelectuală, analiză critică și excelență academică. Marea majoritate a ESADE de aproape 50.000 de absolventi sunt ambasadorii acestor valori în peste o sută de țări și dețin posturi de nivel superior în companii, administrația publică și sectorul non-profit.

prestigiul la nivel mondial ESADE provine din educație calitatea sa, se concentreze internațională și abordarea holistică față de dezvoltarea profesională și a abilităților personale. De-a lungul anilor, ESADE a stabilit legături de adânc înrădăcinate cu mediul de afaceri, sectoare economice și sociale ca o platformă pentru educație și inovare, ca un centru de cercetare de referință și ca o etapă de reflecție și dialog. Mai mult decât atât, ESADE caută în mod activ soluții inovatoare la provocările resurselor umane și managementul bazat pe cunoștințe, inovare corporativă și globalizarea, antreprenoriatul și responsabilitatea socială a întreprinderilor, precum și soluționarea problemelor juridice legate de noile provocări de afaceri. ESADE Business School Cu mai mult de 50 de ani de experiență și mai mult de 50.000 de absolventi din intreaga lume, ESADE Business School este recunoscută pe plan internațional pentru standardele înalte ale programelor sale de grad. Cu facilități în Barcelona și Madrid, precum și Buenos Aires, programul executiv ESADE este angajat la formarea persoanelor cu un mare potențial de a conduce organizațiile de azi și pe viitor. ESADE este cotat in mod constant printre primele 10 scoli de afaceri din lume, atunci când vine vorba de servirea nevoilor companiilor (Financial Times, Business Week și The Wall Street Journal).

De ce ESADE

După o jumătate de secol de experiență, amprenta fondatoare ESADE dezvaluie mai multe semne de identitate, care s-au inspirat sarcinile instituției, permițându-i să contribuie la societate într-un mod semnificativ și inovator. Prin formarea, cercetarea și dezbaterea socială, ESADE a contribuit, contribuie și va contribui la:

Promovarea unei viziuni deschise de gestionare Implicarea tuturor tipurilor de organizații: societăți, autorități publice și organizații non-profit Avansarea procesului de modernizare a economiei spaniole și internaționalizarea ei de succes de-a lungul ultimelor decenii Consolidării inovației și întreprindere antreprenori de formare capabile să implementeze modele inovatoare și durabile de afaceri Predare și promovarea responsabilității sociale a întreprinderilor, combinând perspectiva competenței profesionale, cu o viziune de conducere ca un serviciu și angajament față de societate

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: