ENEB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ENEB este o școală de afaceri specializată în formare de masterat și postuniversitare înaltă performanță bazată pe metodologii pedagogice la distanță. ENEB predă câteva programe internaționale de referință în Spania și America Latină, formând poziții de nivel înalt în întreaga comunitate de limbă spaniolă.

De ce ENEB ?

Excelență academică

ENEB este o școală de afaceri specializată în formare de masterat și postuniversitare înaltă performanță bazată pe metodologii pedagogice la distanță. ENEB predă câteva programe internaționale de referință în Spania și America Latină, formând poziții de nivel înalt în întreaga comunitate de limbă spaniolă.

ENEB are sediul la Barcelona, al treilea cel mai bun oraș de afaceri din Europa, după Londra și Paris și cel de-al doilea oraș european care se promovează cel mai bine în calitate de centru de afaceri, conform raportului european CITY MONITOR realizat de firma de consultanță Cushman și Wakefield.

Prin campusul virtual și prin metoda noastră 7/24, veți fi permanent însoțiți și consiliați de echipa de tutori, astfel încât învățarea dvs. să fie completă și să puteți rezolva toate îndoielile sau întrebările care ar putea apărea pe tot parcursul studiilor. Oferim ore flexibile pentru a combina studiile cu activitatea personală și profesională, un sistem de studiu complet adaptat nevoilor dvs. Puteți consulta metodologia de studiu aici.

Toate cursurile de masterat, postuniversitare și avansate pe care ENEB predă ENEB sunt acreditate de Universitatea Isabel I, care a fost proiectată în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior prin acordarea de credite ECTS (European Credit Transfer System) în toate programele educaționale ale școlii, omogenitatea și calitatea studiilor.

Angajat de calitate și excelență, Școala Europeană de Afaceri din Barcelona a fost premiată, împreună cu Școala de Afaceri EAE și IMF, cu sigiliul de calitate Cum Laude 2018 ca cea mai bună școală de afaceri apreciată de studenții săi. În plus, a obținut certificatul de excelență EFQM cu cel mai mare scor și este un centru asociat Universității Isabel I. ENEB este înregistrat de Ministerul Industriei și colaborează cu Centrul Universității din Barcelona.

Ziarul El País a publicat recent o listă cu cele mai bune școli de afaceri din Spania, evaluând calitatea acestora. ENEB ocupă prima poziție, înzestrându-l cu un rating de 4,7 din 5, recunoscând astfel prestigiul și calitatea sa de școală de conducere în domeniu. În plus, este plasat și în ziarul financiar Financial Journal ca cea de-a doua școală de afaceri la distanță din Spania, precum și în clasamentul celor mai bune școli de afaceri internaționale din Club MBA și al treilea cel mai bun MBA online din Spania, în conformitate cu Portalul MBA.

Caracterul internațional

ENEB este o școală globală și internațională de afaceri, destinată formării directorilor de afaceri și a experților în domeniul afacerilor, oferind posibilitatea de a studia atât în spaniolă cât și în portugheză. Cu o mare varietate de programe de masterat și postuniversitare, European Business School din Barcelona oferă instrumentele de management și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes orice departament de management din companii. Potrivit Financial Times, "deținerea unui EMBA sau a unui MBA are un efect direct asupra progresului carierei și salariilor". Pentru a facilita procedurile, toți studenții din afara UE pot solicita serviciul de apostilare în toate documentele administrative eliberate de școală.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Titrare triplă

La ENEB nu ne ENEB doar pe pregătirea teoretică în cunoașterea afacerilor, dar includem și un curs de specializare în coaching și NLP (programarea neurologică) în toate programele noastre de masterat, astfel încât să puteți și să puteți aplica aceste cunoștințe în gestionarea și gestionarea echipelor cu Pentru a obține succesul profesional în orice companie.

Toate programele noastre de instruire sunt însoțite de programul Business English, un curs opțional și gratuit de negociere la nivel englez, care vă va permite să lucrați într-un mediu internațional de lucru. Datorită acordului dintre ENEB și Trinity College London, toți studenții care au absolvit cu succes programul Business English vor putea să-și continue studiile la școală și să opteze pentru certificarea oficială ISE II.

După finalizarea studiilor de masterat, veți primi o diplomă triplă emisă de ENEB aprobată și certificată de către Universitatea Isabel I:

  • Titlul masteratului
  • Diplomă de specializare în coaching și NLP
  • Certificat de program de afaceri în limba engleză

Pentru a facilita procedurile administrative, toți studenții din afara UE pot solicita serviciul de apostilare în toate documentele administrative eliberate de școală odată ce își finalizează programele de formare prin plata taxelor corespunzătoare.

Procesul unic de legalizare - numit apostila - constă în plasarea unei apostile sau adnotări în documentul administrativ în sine, care va certifica autenticitatea documentelor emise într-o altă țară de către European Business School din Barcelona. Prin urmare, țările semnatare ale celei de-a XII-a Convenții a Conferinței de la Haga privind dreptul internațional privat din 5 octombrie 1961 recunosc autenticitatea documentelor care au fost emise în alte țări și poartă apostila. Puteți verifica procesul de apostilare aici.

Tabletă de cadouri

În ENEB toți studenții noștri au resursele tehnologice cele mai avansate pentru a-și desfășura studiile în cel mai eficient mod posibil. De aceea, atunci când vă înscrieți în oricare dintre programele noastre Master, veți primi un comprimat gratuit pentru a studia fără limite și cu o libertate totală.

Angajați în mediul înconjurător, toate studiile noastre sunt predate 100% în format digital. Modelul nostru de studiu vă va permite să descărcați tot conținutul programelor noastre de formare și să le vizualizați pe tabletă sau pe orice alt dispozitiv care studiază confortabil de oriunde din lume.

Schimbul de locuri de muncă

ENEB este recunoscută de cele mai prestigioase companii din diferite sectoare. Formarea sa, adaptată la realitatea actuală a lumii muncitoare, permite elevului să se dezvolte perfect în orice companie și poate dezvolta o carieră profesională promițătoare. Pentru a face acest lucru posibil, școala are un acord cu firme de afaceri importante și cu o bancă de locuri de muncă unde puteți primi oferte de muncă săptămânale.

Locații

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Catalonia, Spania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră