EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Datorită parteneriatului dintre EDAP și Universitatea Catolică San Antonio de Murcia (Spania), ne-am dezvoltat un program cuprinzător de absolvent de facultate în care experți din diferite țări.

În proiectarea acestui program absolvent de la Universitatea Catolică din Murcia se prevede o structură complet modulară, care permite elevilor să facă acest lucru bine, fie complet sau independent fiecare din cursurile sau module componente, facilitând astfel încât fiecare elev poate accesa nivelul de pregătire necesar în orice moment.

ucamEn programul de absolvent EDAP-UCAM oferim o formare multidisciplinară, care combină în timp real seminarii virtuale (disponibilitate maximă) în cazul în care cadrele didactice prezintă conținutul diferitelor materiale, armate cu activități pe linia (flexibilitate maximă). Aceste webinarii permit interactivitate completă, în timp real între toți participanții, oriunde acces la Internet (PD, smartphone-uri, tablete ..). Va oferim toate beneficiile de formare clasă, fără a inconvenietes de călătorie și costuri suplimentare.

De-a lungul perioadei de curs, elevii au acces la un campus online, unde puteți consolida cunoștințele dobândite în timpul webinarii la diverse materiale suplimentare și de a face diferite exerciții și chestionare propuse de cadrele didactice.

Locații

Murcia

Address
Avda. Teniente Montesinos, 8 Torre A - 4ª Planta
30100 Murcia
España

30100 Murcia, Regiunea Murcia, Spania

Programe

Această școală oferă și: