European College for Liberal Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dedicat educației interculturale cu o perspectivă globală, Colegiul European de Studii Liberale (ECLS) este o instituție independentă de învățământ superior privată, cu campusuri în Europa și Asia. ECLS ofera studii liberale globale și flexibile, la licență / licență / BA, Absolvent / Master / MA și Postuniversitar / Doctor nivel / doctorat.

O Barcelona Business School este o instituție de învățământ particular acreditat care face parte integrantă a Universității Internaționale din sudul Europei, care grupurile de afaceri, management, limba și studiile culturale la campusul principal în Barcelona și campusul satelit din Madrid, într-o universitate internațională dedicată trans-culturale educația cu o perspectivă globală.

Care funcționează sub autoritatea de coordonare organizației United International școli de Business, programele noastre de studiu și cursurile sunt revizuite în mod regulat și modernizate, în cooperare cu Consiliul Global pentru Educație Management, consiliul academic al organizației. Parteneriate și legături cu alte școli, colegii și universități sunt dezvoltate și menținute prin intermediul Inițiativei Internaționale Student Mobilitate.

Să oferim afaceri de calitate și de educație de management la licență, postuniversitare și de nivel executiv, ne străduim să îmbunătățim continuu programele noastre orientate spre cariera de studii universitare, în conformitate cu cerințele de pe piața mondială precum și cu orientările primite de la reputate americane, europene și organizații educaționale internaționale.

Descopera ECLS

Provin din întreaga lume, studenții noștri fac parte dintr-o comunitate vibrantă și cu adevărat internațional, care prezintă o mare apreciere pentru diversitatea culturală, și dezvoltarea unei înțelegeri durabile a diferitelor opinii, credințe și valori. activități studențești sunt organizate în mod regulat, prin intermediul rețelei de studenți și absolvenți, antreprenori United. Elevii sunt încurajați să participe la evenimente și pentru a profita la maximum de experiența lor de studiu.

Misiune

O Colegiul European de Studii Liberale aspiră să fie recunoscut ca un colegiu de arte liberale privat și independent de prima alegere pentru calitatea programelor sale de licență, postuniversitare și executive și cursuri. Ne străduim să oferim studenților excelența inspirație a unui colegiu privat, combinat cu avantajul de stimulare a unei mici dimensiuni, mediul eco-cultural și vorbitor de limba engleză.

Programele noastre de studiu și metodele de predare sunt în conformitate cu standardele internaționale în învățământul superior și se trece printr-un proces continuu de autoevaluare și de auto-îmbunătățire prin validare internă și externă a calității. Printre profesorii și personalul nostru vom da accent calități, cum ar fi inovația, flexibilitatea și un sentiment continuu de avansare.

Organizația noastră, fiind lăudat pe plan internațional pentru contribuțiile sale academice la educație de management al afacerilor profesionale și, servește un corp extrem de unic si divers cultural elev și susține atât avansarea academică și creșterea personală în rândul elevilor săi. Misiunea noastră este realizată prin excelență academică, activități extra-curriculare ingenioase și alianțe culturale distinctive.

Ne sunt dedicate următoarelor rezoluții educaționale:

Pentru a oferi programe foarte competitive, orientate spre cariera academice de studiu la licență, postuniversitare și niveluri postuniversitare într-un full-time, part-time și în format on-line; Pentru a oferi o serie de programe flexibile de non-grade pentru a satisface nevoile individuale ale elevilor, companiilor și organizațiilor din cadrul învățării pe tot parcursul vieții; Pentru a menține standardele de calitate excelenta in programele noastre academice, metode de predare pragmatice și servicii studențești personalizate; Să primească studenții calificați, profesorii și personalul din toate mediile, naționalități și religii; Pentru a dota studenții cu abilități analitice, conceptuale, cantitative și interpersonale bine dezvoltate; Pentru a oferi o oportunitate de a dezvolta abilități specifice în conformitate cu propriile interese și talente; Pentru a dezvolta în rândul studenților o înțelegere de eco-management cultural, etica de conducere și de afaceri la nivel mondial; Pentru a spori competența studenților în gândirea la nivel mondial prin oferirea unui mediu de studiu dinamic și cu adevărat internațional.

De ce ECLS?

Programele noastre de studiu și cursuri sunt orientate spre cariera în natură și să ofere studenților cu un nivel ridicat de flexibilitate pe tot parcursul studiilor. Concentrându-se pe o gamă largă de domenii de specialitate, studenții sunt echipate cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în economia globală de astăzi, și sunt pregătite pentru o mare varietate de dezvoltare și oportunități de carieră profesională.

Programele noastre sunt o alegere excelentă pentru absolvenți de liceu precum și pentru studenți și transfer de universitate, care ar dori să vadă șansele de angajare în creștere pe piața muncii de azi prin angajarea în studii riguroase și academic provocatoare pentru a obține o calificare academică relevantă în liberal domeniu arte.

La absolvire, elevii să înceapă în principal, sau de a avansa în carieră cu funcții de conducere la nivel de intrare în companii naționale și multinaționale și organizații din diferite sectoare economice. Alții decid să lanseze o nouă afacere sau să se alăture unei afaceri de familie existente. Elevii pot alege, de asemenea, să-și continue studiile, fără întrerupere, în aproape oricare dintre programele noastre alte universitare, postuniversitare și postuniversitare pentru a spori și mai mult perspectivele de carieră.

Secolul 21 Arte Liberale Educație

Prin contact direct elev-lector și clase în grupuri relativ mici, ECLS prevede o atmosferă academică profesională pentru a satisface nevoile individuale ale studenților într-un mediu cu adevărat internațional.

interacțiune permanentă este asigurată, astfel încât elevii să obțină o înțelegere fermă a materialelor de curs oferite. În grupuri mici (până la aproximativ 24 de studenți) studenți discută despre probleme, schimbul de idei, teorii de testare și beneficiind de standardele noastre riguroase academice.

membri ai facultăților sunt extrase din întreaga lume, au o înaltă calificare în domeniul lor (e) de expertiză și se combină o pregătire academică solidă și o experiență profesională amplă în calitate de lideri de afaceri, industriași, antreprenori și / sau consultanți.

Pentru a preveni teoria de afaceri din restul de abstract și inaplicabile, cele mai multe cursuri se bazează pe metoda de caz și de a oferi studenților cu o abordare de rezolvare a problemelor practice, hands-on la probleme de afaceri și de management contemporane.

Elevii sunt predate într-un mod pragmatic, cu utilizarea de tehnici de simulare, până la data de studii de caz și fundalul teoretic necesar. De asemenea, ei învață să gândească strategic atunci când luarea deciziilor, pentru a empatiza cu colegii lor, de a inspira munca in echipa si team building, precum și pentru a contribui la succesul unui proiect.

Gândire creativ și independent de interogatoriu, mai degrabă decât orbește să accepte materiale subiect este puternic încurajată. Pe tot parcursul anului universitar, studenții sunt evaluate în mod regulat printr-o combinație ideală de proiecte individuale și de echipă, prezentări, documente, mijlocul anilor termeni și examenele finale, astfel încât progresul lor să poată fi monitorizate îndeaproape.

Această abordare este extrem de abilități practice și bazate pe cunoaștere, de învățare presupune monitorizarea continuă și adaptarea cursurilor la cerințele pieței globale cu ajutorul unui Consiliu Academic compus din personalități proeminente din comunitatea de afaceri.

Locații

Barcelona

Address
Rambla de Catalunya 2-4

08007 Barcelona, Catalonia, Spania

Bruxelles

Address
Rue Guimard 7

1040 Bruxelles, Belgia

Madrid

Address
Calle de Goya 6
28001 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Zurich

Address
Brandschenkestrasse 38
8002 Zurich, Zurich, Elveţia

Tokyo

Address
1-6-1 Otemachi

100-0004 Tokyo, Japonia

Anvers

Address
Anvers, Flandra, Belgia